Geç düşük yaptım(17 haftalık ) kizlar çok kötüyüm

Sizinde basınız sağolsun aynıyz :KK43: amin inşallah şuan en çok buna ihtiyacım var sanırım sizce beklemeli miyim çok
Ben kontolde doktoruma sormuştum en az 2 ay bekle demişti ama işin psikolojik boyutunu atlatmak benim için daha zor açıkçası. Lohusalık bittikten sonra hamilelik için bir engel kalmıyor ama ben kendim yaza kadar beklemeyi düşünüyorum

Ben kontolde doktoruma sormuştum en az 2 ay bekle demişti ama işin psikolojik boyutunu atlatmak benim için daha zor açıkçası. Lohusalık bittikten sonra hamilelik için bir engel kalmıyor ama ben kendim yaza kadar beklemeyi düşünüyorum
Psikolojik evet çok etkileniyo insan ama ben boşluğa düştüm sanki şuan kalsam ona tutanacagm gibi geliyor çaresizlik işte o yüzden bekleyesimiz gelmiyor eşimde öyle oğluma hamile supriz kalmistim ama bu duyguyu tadinca yarım hissediyorum şimdi isteyerek kalmak istyrm ama ne zman olur ne zman denemeliyz kafam çok karışık duygulsrima kalrsa hemen diyo ama aklım ayinisi olursa daha çok uzulursn diyo of çok zor 😑

size yarım kalan hamilelik sürecimi anlatmak istedim kafayı yicem artık 13 gün oldu ama zaman geçtikce daha kötü oluyorum unutamıyorum bebeğimi boşluğu çok büyük o gün cuma aksamiydi :KK43:( hiç bir sorunum yoktu hamileligimde ondan öncede 3 gün önce kontrolum vardı herşey yplundaydi oğlumu gorup gelmiştik canım oğlum :KK43:( sonra 3 gün sorna 2 Aralık'ta akşam 8 8 buçuk gibi gaz sancısı gibi sancım ağrım oldu bende hafif hafif diye önemsemedim sonra 9 10 gibi ağrılarım sıklaştı ilk gebeligimdi ne ağrısı olduğunu bilmiyordum panik yaptım özele gittiğim doktoruma yazdım aradım dönmedi bana umursamadı bizi :KK43:(( gazim var sanıyorum hala idrar yolu enfeksiyonum vardı ondan oluyor kasık ağrım diye düşündüm mesaj yazdım doktora görüp bana dönsün diye ama dönmedi ve ben 10 buçuk gibi tuvalete gtmek istedm ayağa kalkmamla beraber sıcaklık hissettim bir baktım kan geliyordu öyle çok korktum ki direk ağlamaya başladım oğluma birşey olmasın diye bagriyorum annemler herkes panik icn de doktoru aradık ısrarla açtı en sonunda ona gitmek için yola çıktık bu arada ağrım öyle şiddetlendiki kanamam da yoğundu ağrıdan korkudan ağlıyorum bagriyorum nolur allahm onu bze bağışla dua ede ede gittik doktor muayenesinde baktı kalbi çok iyi atiyo ama su kesesi aşağıya inmiş düşük yapıyorsun dedi ben burda birşey yapamam dedi zaten onun yüzünden çok geç kaldık dışarda agrimla kanamamla onun gelip bakmasını bekledim çok geç geldi 12 olmuştu saat civar hastanelere git benm anlasmam bu hastanede yok diyerk nereye gidersin Z gidin düşün yapcan zaten dedi ailemle kavga etti ben o halimdeyken hiç umrunda degldk o anları unutamıyorummm ayağa kalkıp arabaya yuruyunceyrr kadar acilamm oluyo gibi alt tarafta şeyler hissettim ilkti bilmiyorum ki tecrübem yok acilen başka özel hastaneye gittik gece ve haftasonunaa gilrildigi için kadın doktoru yoktu yatisinizi yaparsanz cagrrz dediler yatisim yapıldı ben beklerken nasıl ağrı acı çekiyorum Allah biliyo ondan daha acı şey oğluma düşük yapıcami söyleyen doktordu doktor geldi ultrosnda baktı size söylediler mi bilmiyorm ama kalp atışı çok zayıf dedi oysa ilk gittigmz doktorda ne de güzel atıyordu minicik kalbi :KK43:( sonra ben gene yıkıldım umut yok normal doğum yapıcaksin zaten bu kadar küçük yaşayamaz dediler ve hemen suni sancı verlip sancılarım artırıldı doğum başladı saat gece ,2 oldu suyumu doktor kendi patlattı 4-5 cm acilmam oldu ve bekledik bı iki saat sonra dogabldi o an oldum sandım oğlumu gördüm kordonla birbirimze bagliyfik kesip aldılar onu benden :KK43:(( öylece yatıyordu bebegmmm herşeyi oluşmuştu hiç unutamıyorum o gördüğüm bebgm aklımdan cikmiyo onu götürdüler plesantasi incelenmeye gitti ;( sebep ne bilmiyorlar hiç birşey yeme parça kalmışsa yarın kürtaj olucaksin dediler saabaha kadar ağladık eşimle ailem perişan olduk sabah olunca doktor geldi baktı parça kalmış kürtaj olcaksn dedi aldılar beni sonra işlem bitti geri geldim. 2-3 saat sonra taburcu ettiler .daha yeni evliyiz 7 aylık ve 23 yaşındayım yaşadıklarım çok ağir geldi kıyafet bı kaç parça şey almıştık ultson anıları bakıp bakıp ağlıyorum ağlamam için bakmama gerek bile kalmiyo her an ağlıyorum zaten psikolojim bozuldu eşim ve babam mezarına zor gittiler ben gidemedim bile o kadar kötü oldum ki canım gitti olduk beraber ama sadece o gömüldü benden ayrıldı gibi hissediyorum çok zor her gören basın sagolsn o kadar ağır bı cümle daha önce duymamıştık Nisan Mayıs gibi onu bekliyorduk cunki düşük tehlikemde yoktu 3 ayı da geçmiştik ben bu kadar ileri haftada düşük olacağni hiç bilmiyordum sebep neydi ;(( 40 gün sonra rahim e bakilcak acaba taşımadı mi diye :KK43:(( ne zamn hamile kalabilirm veya kalmaliym doktor 6 ay dedi ama o kadar çok bekleyemyz yarım kaldı herseymz :KK43:( yeni bebek beni hayatta tutar 🤲 nolur allahm nolur bu duyguyu bı daha tattrma kimse düşük yapmasa Bebekler olmese keske siz ne zamn hamile kaldınız ve tekrar kalablr miyim tekrar düşer mi çok korkuyorum cokkk eşim olur diye motive vermeye çalışıyor ama çok zor durumdayz o da bende canımız gitti :KK43:((
Pazar gecesi bende kürtaj ile bebeğinden ayrıldım. Acınızı en içten hissediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun

Tabiki doktor o şekilde konustuysa da beklemenize gerek bir durum yok neye dayanarak 6 ay diyorlar o zaman ne alaka yani. Ben kürtajdan sonra ilk reglimi oldum öyle korunmayı biraktim doktorum o şekilde söyledi. Bazı büyüklerde korunmadan da olur falan demişti. Ben 1.5 ay korundum belki 6 ay deselerdi bende beklemek istemeyebilirdim. Ya düşük ve kalbi duran bebek le her ayda karsilasabiliyoruz bu siteye girdiğinden beri hamile kalmaya bile korkar oldum..kalabilmek ayrı bı dert zaten bide nasıl geçecek çocuğuma bir şey olacak mı korkusu

Psikolojik evet çok etkileniyo insan ama ben boşluğa düştüm sanki şuan kalsam ona tutanacagm gibi geliyor çaresizlik işte o yüzden bekleyesimiz gelmiyor eşimde öyle oğluma hamile supriz kalmistim ama bu duyguyu tadinca yarım hissediyorum şimdi isteyerek kalmak istyrm ama ne zman olur ne zman denemeliyz kafam çok karışık duygulsrima kalrsa hemen diyo ama aklım ayinisi olursa daha çok uzulursn diyo of çok zor 😑
İlk çocukta daha çok boşluğa düşer insan sizde haklısınız bende olsam beklemek istemezdim sanırım. Benim ilgi bekleyen ufak bir çocuğum daha var günlerim onunla doluyor şimdi ama gece olup sessizlikte yalnız kalınca kaybettiğim bebeğimin hüznü sarıyor içimi. Beklesek de beklemesek de her gebelik bir bilinmezlik. Tevekkül ve duadan başka çaremiz yok hamilelik sürecinde de

:KK43:( Çok uzuldum acimz bir Allah sabır versin inşallah yeniden olur ben inanıyorum tek umudum bu şuan
Tabiki yeniden olur. Kürtajda rahmi temizliyorlar. Tertemiz bir rahme sağlıkla yerleşeceğine inanmıyorum. Allah anneliği kalpten isteyen kimseye bu duyguyu tecrübe ettirmesini . Kimse yaşamasın bu duyguyu. Bambaşka bir duyguymuş. Allah gani gani rahmet eylesin. Cennette kavuşacağız onlara ❤️

Tabiki yeniden olur. Kürtajda rahmi temizliyorlar. Tertemiz bir rahme sağlıkla yerleşeceğine inanmıyorum. Allah anneliği kalpten isteyen kimseye bu duyguyu tecrübe ettirmesini . Kimse yaşamasın bu duyguyu. Bambaşka bir duyguymuş. Allah gani gani rahmet eylesin. Cennette kavuşacağız onlara ❤️
İnanıyorum*

Tabiki doktor o şekilde konustuysa da beklemenize gerek bir durum yok neye dayanarak 6 ay diyorlar o zaman ne alaka yani. Ben kürtajdan sonra ilk reglimi oldum öyle korunmayı biraktim doktorum o şekilde söyledi. Bazı büyüklerde korunmadan da olur falan demişti. Ben 1.5 ay korundum belki 6 ay deselerdi bende beklemek istemeyebilirdim. Ya düşük ve kalbi duran bebek le her ayda karsilasabiliyoruz bu siteye girdiğinden beri hamile kalmaya bile korkar oldum..kalabilmek ayrı bı dert zaten bide nasıl geçecek çocuğuma bir şey olacak mı korkusu
Evet korunmadigmz ilk ay kalıcak değiliz ki bu nasip kim bilir ne zaman hamile olucz bı daha Allah bilir bir de 6 ay beklesek 1 sene geçer .her ay umutla test yapcagma eminim adet olup iyilesmeyi bekliyorum 40 gün sonra ilişki serbest demişti ondan sonra adet olsam korunmayi düşünmüyorum doktor neye dayanarak diyo bende bilmiyorum hiç bı sorun yok ihtimal diyo ;(

Tabiki yeniden olur. Kürtajda rahmi temizliyorlar. Tertemiz bir rahme sağlıkla yerleşeceğine inanmıyorum. Allah anneliği kalpten isteyen kimseye bu duyguyu tecrübe ettirmesini . Kimse yaşamasın bu duyguyu. Bambaşka bir duyguymuş. Allah gani gani rahmet eylesin. Cennette kavuşacağız onlaraonlar

"Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Nefsim elinde olan Zat-ı Zülcelal'e yemin olsun ki, düşük çocuk, ahirette annesini göbek bağından tutup cennete çekecektir, yeter ki annesi düşük sebebiyle sevap kazanacağına inanıp sabretsin."

Ben ne zaman hüzne düşsem bu hadisi şerifle teselli buluyorum. Emin olun bebeklerimiz bizi cennette bekliyorlar. Biz bebeğimi annemin babaannesinin ayakucuna defnettik. Annemin halasının benim düşük durumumdan haberi yokken babaanne rüyasına girmiş. Elinde ufak bir çocukla yanlarına gelmiş halası sormuş, anne korkmadın mı buraya gelirken tek başına nasıl geldin demiş, babaanne de yanımda bu çocuk vardı korkmadım demiş. Benim yavrum ahirette annemin babaannesine bile yoldaş olmuşken bize nasıl olacak kim bilir diye teselli ediyorum kendimi sürekli

"Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Nefsim elinde olan Zat-ı Zülcelal'e yemin olsun ki, düşük çocuk, ahirette annesini göbek bağından tutup cennete çekecektir, yeter ki annesi düşük sebebiyle sevap kazanacağına inanıp sabretsin."

Ben ne zaman hüzne düşsem bu hadisi şerifle teselli buluyorum. Emin olun bebeklerimiz bizi cennette bekliyorlar. Biz bebeğimi annemin babaannesinin ayakucuna defnettik. Annemin halasının benim düşük durumumdan haberi yokken babaanne rüyasına girmiş. Elinde ufak bir çocukla yanlarına gelmiş halası sormuş, anne korkmadın mı buraya gelirken tek başına nasıl geldin demiş, babaanne de yanımda bu çocuk vardı korkmadım demiş. Benim yavrum ahirette annemin babaannesine bile yoldaş olmuşken bize nasıl olacak kim bilir diye teselli ediyorum kendimi sürekli
Şuan bu yazdığna bile ağladım kıyamam ben onlara minik melekler bende öyle sefaatcimiz olcaklar insallah

size yarım kalan hamilelik sürecimi anlatmak istedim kafayı yicem artık 13 gün oldu ama zaman geçtikce daha kötü oluyorum unutamıyorum bebeğimi boşluğu çok büyük o gün cuma aksamiydi :KK43:( hiç bir sorunum yoktu hamileligimde ondan öncede 3 gün önce kontrolum vardı herşey yplundaydi oğlumu gorup gelmiştik canım oğlum :KK43:( sonra 3 gün sorna 2 Aralık'ta akşam 8 8 buçuk gibi gaz sancısı gibi sancım ağrım oldu bende hafif hafif diye önemsemedim sonra 9 10 gibi ağrılarım sıklaştı ilk gebeligimdi ne ağrısı olduğunu bilmiyordum panik yaptım özele gittiğim doktoruma yazdım aradım dönmedi bana umursamadı bizi :KK43:(( gazim var sanıyorum hala idrar yolu enfeksiyonum vardı ondan oluyor kasık ağrım diye düşündüm mesaj yazdım doktora görüp bana dönsün diye ama dönmedi ve ben 10 buçuk gibi tuvalete gtmek istedm ayağa kalkmamla beraber sıcaklık hissettim bir baktım kan geliyordu öyle çok korktum ki direk ağlamaya başladım oğluma birşey olmasın diye bagriyorum annemler herkes panik icn de doktoru aradık ısrarla açtı en sonunda ona gitmek için yola çıktık bu arada ağrım öyle şiddetlendiki kanamam da yoğundu ağrıdan korkudan ağlıyorum bagriyorum nolur allahm onu bze bağışla dua ede ede gittik doktor muayenesinde baktı kalbi çok iyi atiyo ama su kesesi aşağıya inmiş düşük yapıyorsun dedi ben burda birşey yapamam dedi zaten onun yüzünden çok geç kaldık dışarda agrimla kanamamla onun gelip bakmasını bekledim çok geç geldi 12 olmuştu saat civar hastanelere git benm anlasmam bu hastanede yok diyerk nereye gidersin Z gidin düşün yapcan zaten dedi ailemle kavga etti ben o halimdeyken hiç umrunda degldk o anları unutamıyorummm ayağa kalkıp arabaya yuruyunceyrr kadar acilamm oluyo gibi alt tarafta şeyler hissettim ilkti bilmiyorum ki tecrübem yok acilen başka özel hastaneye gittik gece ve haftasonunaa gilrildigi için kadın doktoru yoktu yatisinizi yaparsanz cagrrz dediler yatisim yapıldı ben beklerken nasıl ağrı acı çekiyorum Allah biliyo ondan daha acı şey oğluma düşük yapıcami söyleyen doktordu doktor geldi ultrosnda baktı size söylediler mi bilmiyorm ama kalp atışı çok zayıf dedi oysa ilk gittigmz doktorda ne de güzel atıyordu minicik kalbi :KK43:( sonra ben gene yıkıldım umut yok normal doğum yapıcaksin zaten bu kadar küçük yaşayamaz dediler ve hemen suni sancı verlip sancılarım artırıldı doğum başladı saat gece ,2 oldu suyumu doktor kendi patlattı 4-5 cm acilmam oldu ve bekledik bı iki saat sonra dogabldi o an oldum sandım oğlumu gördüm kordonla birbirimze bagliyfik kesip aldılar onu benden :KK43:(( öylece yatıyordu bebegmmm herşeyi oluşmuştu hiç unutamıyorum o gördüğüm bebgm aklımdan cikmiyo onu götürdüler plesantasi incelenmeye gitti ;( sebep ne bilmiyorlar hiç birşey yeme parça kalmışsa yarın kürtaj olucaksin dediler saabaha kadar ağladık eşimle ailem perişan olduk sabah olunca doktor geldi baktı parça kalmış kürtaj olcaksn dedi aldılar beni sonra işlem bitti geri geldim. 2-3 saat sonra taburcu ettiler .daha yeni evliyiz 7 aylık ve 23 yaşındayım yaşadıklarım çok ağir geldi kıyafet bı kaç parça şey almıştık ultson anıları bakıp bakıp ağlıyorum ağlamam için bakmama gerek bile kalmiyo her an ağlıyorum zaten psikolojim bozuldu eşim ve babam mezarına zor gittiler ben gidemedim bile o kadar kötü oldum ki canım gitti olduk beraber ama sadece o gömüldü benden ayrıldı gibi hissediyorum çok zor her gören basın sagolsn o kadar ağır bı cümle daha önce duymamıştık Nisan Mayıs gibi onu bekliyorduk cunki düşük tehlikemde yoktu 3 ayı da geçmiştik ben bu kadar ileri haftada düşük olacağni hiç bilmiyordum sebep neydi ;(( 40 gün sonra rahim e bakilcak acaba taşımadı mi diye :KK43:(( ne zamn hamile kalabilirm veya kalmaliym doktor 6 ay dedi ama o kadar çok bekleyemyz yarım kaldı herseymz :KK43:( yeni bebek beni hayatta tutar 🤲 nolur allahm nolur bu duyguyu bı daha tattrma kimse düşük yapmasa Bebekler olmese keske siz ne zamn hamile kaldınız ve tekrar kalablr miyim tekrar düşer mi çok korkuyorum cokkk eşim olur diye motive vermeye çalışıyor ama çok zor durumdayz o da bende canımız gitti :KK43:((
Çok üzüldüm , başınız sağolsun.
Benimde 13 haftalık bebeğim düşük oldu malesef.
Şuan da iki tane oğlum var Allah bağışlarsa.

Düşükten sonra ki 1 ay korunduk diğer ay hamile kaldım.
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲

Çok üzüldüm , başınız sağolsun.
Benimde 13 haftalık bebeğim düşük oldu malesef.
Şuan da iki tane oğlum var Allah bağışlarsa.

Düşükten sonra ki 1 ay korunduk diğer ay hamile kaldım.
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Acımız aynı çok uzluyorum inann sağolun sizinde basınız sağolsun inşallah benim de hemen olur ne güzel hemn kalmissinz amin inşallah

Acımız aynı çok uzluyorum inann sağolun sizinde basınız sağolsun inşallah benim de hemen olur ne güzel hemn kalmissinz amin inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum bende çok üzüldüm ve çok korkmuştum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.
Ama çok şükür ki Rabbim sağlıklı iki evlat verdi.
Sizinde olacak biiznillah. İçinizi ferah tutun. Rabbim unutturacak mutluluklar yaşatsın 🤲

Amin inşallah 🤲 bizimde böyle mutluluklarimz olur sağlıklı çocuklarımız olur şuan buna çok ihtiyacımz var 😑 Rabbim kucagimizi boş bırakmasın 🤲
merhaba, yazdıklarını duygu dolu yükle okudum çünkü bende 25 haftada bebeğimi kaybettim benimki sizinkiden farklıydı. 1 sene önceydi 22 haftalıkken detaylı ultrasona gittim herşey güzeldi. 25 haftada korona virüsüne yakalandım 1 hafta kadar hastanede kaldım 26 haftada bebeğimin hareketlerini hissetmediğimi eşime söyledim eşimle birlikte müşave odasında kalıyorduk ben koranaydım o değildi ama aynı odada beni yanlız bırakmadı. sonradan oda korana oldu benden bulaşmıştı. neyse koronayız diye zaten odamıza giden gelen doktor yoktu sadece hemşireler gelip gidiyor serum takım bişeyler bağlayıp antibiyotik serumlar verip gidiyordu. sanırım bebeğimin minik kalbi bunlara dayanamayıp durmuştu kontrollerden sonra suyum geldiğini nasıl sancım olmadığını hayretler içinde düşünüyorlardı. çünkü o kadar ağrı kesici serum bağlı ki suyum gelmiş açılmam olmuş haberimde yok yatak ıslanıyordu ama ben terlediğimden dolayı düşünüyordum. neyse korona biriminden bizi aldılar kapalı bir arabaya bindirdiler kadın doğum birimine götürdüler orada suni sancı verdiler. o kadar canım yanıyorduki anlatamam 10 saat boyunca kesintisiz ağrı hissettiğini düşünün o derece ilk doğumum ebelere eşim soruyor nasıl olacak diye o da tabi şaşkın bu duruma çünkü koronayız diye yanımıza 3 kat kıyafet giyip anca geliyorlardı. neyse ölü doğum yaptım yanımda eşim vardı ben bebeğime bakmadım eşim göstermedi düşük yaptığımda yanımızda hiç bir hemşire ebe yoktu 5 dakika boyunca bebeğimiz eşimin elinde kaldı bi yandan görmek istiyorum bi yandan eşim göstermiyor. zor bela hemşireler geldi kordonu kestiler ve beni kalan parçaları çıkarmak için kürtaja götürdüler o 3 aylık dönem benim için allahın zoruna gitmesin cehennem gibiydi elimi karnıma götürürdüm sürekli sanki bana cevap verecek tekme atacak gibi hissederdim karnıma kabullenemiyordum her gecen gun dahada kötüye gidiyordum. bi yandan koronayım bir yandan düşük yaptım ne olacak belli değil düşükten sonra farklı ilaç uygulanınca iyileştim çıktım hastaneden karnımın şişliğini hamile olduğumu bilenler ne oldu bebek nerede doğum mu yaptın ne zaman görmeye gelelim diyorlardı susuyordum evde beşik kurmuştum eşyalar almıştım küçük küçük elvivenler cicili kıyafetler allah kimseye evlat açısı vermesin. bu kadar kargaşanın içinde en çok destek veren eşim ve allahım olmuştu. eşim beni 1 ay sonra adet görünce hastaneye götürdü tekrardan gebe kalmak istediğimi anlattık kadın doğum doktoruna bir kaç tahlil yaptı kan pıhtılaşma ve adet bitiminden sonra gittiğim için yumurta testi de yaptı sonuçlar gelene kadar bekleyin dedi şükür sonuçlar gelmişti. temizdi 2 adet bitiminde gebe kalmamıştım ama 3 adet bitiminden sonra yaklaşık 57 gün sonra tekrardan hamile olduğumu öğrendim. çok şükür kötü günler geride kaldı allah yüzümüzü güldürdü şimdi ellerinizden öper bir kızım var 4 aylık.
sana burada verebileceğim en iyi destek eşinize sarılın kendinizi salmayın.. siz bu tip testleri yaptıktan sonra hazır hissederseniz tekrardan deneyin doktorlar 6 ay diyor evet hem psikolojik hem anatomik olarak vücut kendini hamileliğe hazırlaması gerekiyor çünkü. size tavsiyem sabredin ve dua edin.

Bende salı günü 15 haftalık bebeğimi kaybettim pazar günü kasık ağrısından hastaneye gittim kahve lekelenmem de vardı bana o lekelenmenin enfeksiyon olduğunu sancimin enfeksiyondan olduğunu bol su içmemi söylediler pazartesi günü sol kasığımdako ağrı siddetleniyordu gecesi kanamaya döndü kanama salya şeklindeydi enfeksiyonu atıyor sandım salo günü sabah ağrım tam göbeğimin altındaydı 15 sn falan bir ağrı oluyor geri geçiyordu öğlen üzeri ağrı girdi ve geçmedi lavaboya gittim 2 tane bişey sallanıyor kan sallanıyor zannetim peceteyle almaya çalıştım gelmedi sonradan farkettim ayakları olduğunu ayakları olduğunu anlayinca ben çok kötü oldum avucumu açtım elime düştü yan bir şekilde baş parmağı ağzında kafası parmakları ayakları gövdesi bir avuç kadar bütün bedeni avucumdaydi kordona bağlı bebek dışarda eşi içerde ambulansı aradı eşim hastaneye gittim bebeğimi benden ayırdılar morga aldılar beni kürtaja aldılar dün çıktım hastaneden canımdan can gitti çok zor bir durum ben o görüntüyü asla unutamiycam gözlerimin önünden gitmiyor bebeğim ellerime düştü 🥹😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

X