- 12 Aralık 2024
- 61
- 16
- 3
- 21
- Konu Sahibi sukrannyildirim
-
Bir kadın doğumcuya gözükün 80 gün çokMerhaba regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok
hep görüşüyorum adet söktürücü verip gönderiyorlar bişeyin yok diyorlar randevu aldım tekrar ama ilk defa böle ağrılar oldu omdam garipsedimBir kadın doğumcuya gözükün 80 gün çok
Kan testi vermelisin bende hep geç adet olurum 40-45 günde benim adet gecikmem in 32. Gününde testim pozitif çıktı ben o şekilde öğrendim yani olabilecek birşey geç döllenmeMerhaba regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok
peki bişey sorucam böle benim gibi ağrılarınız oldumu ben ilk defa yaşadım çünkü çok garip geldi bana neler yaşdınız siz erken hamilelikteKan testi vermelisin bende hep geç adet olurum 40-45 günde benim adet gecikmem in 32. Gününde testim pozitif çıktı ben o şekilde öğrendim yani olabilecek birşey geç döllenme
bide bugün sol meme ucu kaşıntım oldu 10 dkkdırhep görüşüyorum adet söktürücü verip gönderiyorlar bişeyin yok diyorlar randevu aldım tekrar ama ilk defa böle ağrılar oldu omdam garipsedim
Evet benimde öyle ağrılarım oluyorhep görüşüyorum adet söktürücü verip gönderiyorlar bişeyin yok diyorlar randevu aldım tekrar ama ilk defa böle ağrılar oldu omdam garipsedim
inşallah ya 20 aralık randevum var bakalım inşallah hamileyimdirEvet benimde öyle ağrılarım oluyor
İnşallah ama testi vermediniz miinşallah ya 20 aralık randevum var bakalım inşallah hamileyimdir
Kan testiİnşallah ama testi vermediniz mi
en son 8 aralıkta vermiştim idrarla beraber negatif çıkmıştı arada 10 gün önce yaniKan testi
Öyle çıkmış olabilir ama sen tekrar dene istersen diyorum ya zaten geç oluyordum ben gecikmemin 32. Gününde pozitif gördüm kandaen son 8 aralıkta vermiştim idrarla beraber negatif çıkmıştı arada 10 gün önce yani
yarın randevum var kan vericem zaten hayırlısıyla bişi çıkar hamileyimdirÖyle çıkmış olabilir ama sen tekrar dene istersen diyorum ya zaten geç oluyordum ben gecikmemin 32. Gününde pozitif gördüm kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?