• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec dollenmemi Bos gebelikmi!

mervebaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
617
30
98
Ankara
Arkadaslar son adet tarihim 11 eylul adet gunumden birgun once yani 9ekimde kan tahlili yaptirdim negatif cikti 6gun snra gelmeyince idrar testi yaptim pozitif cikti kanda da 58 cikti dr az dedi 2gun snraya cagirdi cok moralim bozuldu sizce ne olabilir

Canım boş gebelik kese oluşuyor ama bebek görünmüyor diye biliyorum değerin 58 olduğu için kese bile yoktur ortada o yzden boş gebelik değildir. Bence geç döllenme olabilir çünkü adetten önce kanda çıkmayıp şimdi çıktıysa geç döllenme olasılığı yüksek. 2 gün sonra tekrar kan ver 2 kat arttıysa netleşir ve inşallah hamişsindir :KK200: aslında şuan bu değerle hamişsin ama işte doktorlar bişi diyince insana şüphe doğuyo hayırlısı olsun diyelim Rabbim inşallah gönlündekini verir :dua:

Amin canim o umitlandirdi zaten beni drda dedi daha cok kucuk kese gorunmez gorunmedide zaten aman ins yoktur dua edin daha onceden olssydi dusukte olsa degerim kanda cikardi diye dusunuyorum

Bencede daha önce olsaydı düşükte olsa çıkardı burda 11-12 değeri çıkan vardı inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun yarın tekrar kan ver canım inşallah değerin kat kat artar :KK200:

Kaç günde bir adet oluyorsun
Arkadaslar son adet tarihim 11 eylul adet gunumden birgun once yani 9ekimde kan tahlili yaptirdim negatif cikti 6gun snra gelmeyince idrar testi yaptim pozitif cikti kanda da 58 cikti dr az dedi 2gun snraya cagirdi cok moralim bozuldu sizce ne olabilir

Saol canim hadi ins sira sende bakalm haber ver banada ama sat tarihinden hesaplanmocak kafam cok karisti simdi

Saol canim hadi ins sira sende bakalm haber ver banada ama sat tarihinden hesaplanmocak kafam cok karisti simdi
Benimde sat 12 eylül ama yumurtlama sanırım 30 eylülden sonra oldu yani çok fark var bilemedim bende :KK51: biraz daha zaman geçsin ultrosonda anlaşılır inşallah canım sağlıklı bi gebelik geçiriiz inşallah:KK15:

Daha gitmedim canım akşam gidicem 6 dan sonra geçen akşamda öyle gitmiştim. Öğrenince haber veririm dua et bana :KK200:

Canım sonuçlarım çıktı 280.6 çok şükür değerim yükseldi :dua: Rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıklı şekilde yükselir gelişir bebişimiz :KK200:

Benim de aynı durum düşün bi de ben Tarlusal içtim doktor adetim gelsin diye yazdı. 9 gün önce 1,20 idi, şimdi 31,15'e çıkmış sağlıklı mi yani anlamıyorum :(

Back