Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar son adet tarihim 11 eylul adet gunumden birgun once yani 9ekimde kan tahlili yaptirdim negatif cikti 6gun snra gelmeyince idrar testi yaptim pozitif cikti kanda da 58 cikti dr az dedi 2gun snraya cagirdi cok moralim bozuldu sizce ne olabilir
Korunmaya li günüm çok değişti benimKaç günde bir adet oluyorsun
29 canimKaç günde bir adet oluyorsun
29 canim
Maşallah canım çok sevindim inşallah benim değerimde yükselir yarın kan vericem bende Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunuEvet canim 58den 130a cikmis cok sukur 2gunde 2hafta snra gel dedi drm
Benimde sat 12 eylül ama yumurtlama sanırım 30 eylülden sonra oldu yani çok fark var bilemedim bende biraz daha zaman geçsin ultrosonda anlaşılır inşallah canım sağlıklı bi gebelik geçiriiz inşallahSaol canim hadi ins sira sende bakalm haber ver banada ama sat tarihinden hesaplanmocak kafam cok karisti simdi
Arkadaslar son adet tarihim 11 eylul adet gunumden birgun once yani 9ekimde kan tahlili yaptirdim negatif cikti 6gun snra gelmeyince idrar testi yaptim pozitif cikti kanda da 58 cikti dr az dedi 2gun snraya cagirdi cok moralim bozuldu sizce ne olabilir
Cuma günü yaptırdım 57,8 olmuş. Normal gidiyor değil miCanim 2 gune bir yukselmesi gerekiyor hayirlisi bakalm 2 gune 1 yukselirse sikinti yok