Geç döllenmemi adet mi yerleşme kanaması mı yumurtlama mı ?

umutsuzvaka32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
1.298
1.029
133
32
Ben 1 buçuk yıldır evliyim,en son 27 ekimde adet gördüm, Düzenli adet gören biri değilim, şuan 46.gündeyim hala adet olmadım, 10 aralıkta beta hcg testi verdiğimde 42.günümdeydim 1.20 çıktı, dün gece kahverengi bir leke geldi sadece peçeteye siliniyor bu sabah gelmedi, evde ovülasyon testi vardı yaptım iki çizgi de silik çıktı ayrıca adet takvimimi de eklicem bugun yumurtlama günü diyor yani ben şuan adet mi oluyorum yumurtlama gününde yoksa hamileyim de geç döllenmem mi oldu hiç bu kadar karışık bir şey yaşamamıştım aranızdan bilgisi olan var mıdır acaba, bu arada psikolojik herhalde nerdeyse tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum , fotoğrafları ekliyorum yorumlarsanız mutlu olurum,

Ovulasyon testi şu durumda birşey ifade etmiyor çünkü lh hormonu her zaman vücutta bulunduğu için hep böyle silik çizgi çıkar.
Yumurtlama olsaydı da koyu çıkardı. Gebelik olsa da koyu çıkardı. Silik olduğuna göre şuan iki seçenekte değil. Bence adet olacaksın.

Haklısınız pazartesi doktora randevum var sağlık problemim mi var öğreneceğim artık yazarım size de inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…