- 19 Ocak 2017
- 46
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi Farmalelion
-
ptesi tekrar kan ver o zaman cikar buyuk ihtimalle benimde 2.00 cikmisti gec dollenmeydi adtmde gecmisti ama anca gecikmenin 8.gunu cikti evde test yapmıştım buyuk ihtimalle hamilesinzMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim sorum adetim 5 gun gecikti tam adet günümde test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı bende bu heyecanla eşimi akşam akşam kaldırıp acile gebelik testi yapmaya gittim ve sonuç hüsran deger 1.20 çıkmış sonra gecikme devam etti kramplar var aşırı şekilde sonra yazılarınızı gördüm geç döllenme olmuş olabilir diye dusunuyrm son iliskim7 ocak ama benim yumurtlama dönemim tahmini 31 aralık 4 aydır bebek istyrm ve korunmuyrm eğer geç gebelik olduysa tahmini son iliskim den hesap ederek benim ne zaman test yapmam lazım lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Teşekkürler bende yarin test yapmayı düşünüyorum ama bekliyrm o zaman inşptesi tekrar kan ver o zaman cikar buyuk ihtimalle benimde 2.00 cikmisti gec dollenmeydi adtmde gecmisti ama anca gecikmenin 8.gunu cikti evde test yapmıştım buyuk ihtimalle hamilesinz
yaronda verebilrsn ama ptesi kesin cikar hayirlisi olsun simdiden.bende hep 14.guni diye hesapliydm yumurtlamayi ama adete bor hafta kalaymis.bizim o aralar iliskimz hic olmazdi olacagi tuttu ve kaldım ama kimyasaldi onumuzdeki aylarda insallah tekrar deniycem umarim bu sefer saglikli olurYarın kan tahlili düşünüyorum ama beklemem mi gerek 10 gun sonra çıkar diye biliyrm geç döllenme olmuş olsa üzerinden de 10 gun geçmesi gerekiyor benim tahmini 12 gün oldu kafam karıştı
yaronda verebilrsn ama ptesi kesin cikar hayirlisi olsun simdiden.bende hep 14.guni diye hesapliydm yumurtlamayi ama adete bor hafta kalaymis.bizim o aralar iliskimz hic olmazdi olacagi tuttu ve kaldım ama kimyasaldi onumuzdeki aylarda insallah tekrar deniycem umarim bu sefer saglikli olur[/QUOTEçok üzüldüm inş bir an önce hamile kalırız rabbim bütün isteyenlere versin inş
Peki sizde belirtiler ne oldu merak ettim geç döllenme hamilelik belirtileri neleryaronda verebilrsn ama ptesi kesin cikar hayirlisi olsun simdiden.bende hep 14.guni diye hesapliydm yumurtlamayi ama adete bor hafta kalaymis.bizim o aralar iliskimz hic olmazdi olacagi tuttu ve kaldım ama kimyasaldi onumuzdeki aylarda insallah tekrar deniycem umarim bu sefer saglikli olur
herkes diyoda birbirine benziyo diye agrilar kasiklar falan gebelikte cok farkliydo anlarsin zaten.goguslerim cok agirmadi uclari soyuluyodu asiri akinti vardi hatta altima kacirdm saniydm o derece.acayip gobek gogus kasintim vardi midem yaniyodu bide kasiklar agirirken ayaklarima vuruyodu.bide hep ruyamda hamile goruydm kendimi ruyalarmda cikar kahretsin bi arkadasimi ruyamda gordum hamile ama gobegi yamuktu sonradan ogrndim ki ven hamileym ama kimyasalmsPeki sizde belirtiler ne oldu merak ettim geç döllenme hamilelik belirtileri neler
Sizin adiniza gerçekten çok üzüldüm. Rabbim en kisa zamanda gönlüne göre versin . Beklemek çok zor bişey. Benimde aşırı göbek bölgemde gaz var ve belki aşırı agrıyo enteresan olan normalde adetten 1 hafta önce ağrıyan goguslerim hiç belirti vermiyo . Acaba geç döllenmeden dolayi olabilir mi ?bide alt karnım aşırı sertlesti bunlar belirti olabir mi sadece siz cvp verdiniz çok teşekkür ederimherkes diyoda birbirine benziyo diye agrilar kasiklar falan gebelikte cok farkliydo anlarsin zaten.goguslerim cok agirmadi uclari soyuluyodu asiri akinti vardi hatta altima kacirdm saniydm o derece.acayip gobek gogus kasintim vardi midem yaniyodu bide kasiklar agirirken ayaklarima vuruyodu.bide hep ruyamda hamile goruydm kendimi ruyalarmda cikar kahretsin bi arkadasimi ruyamda gordum hamile ama gobegi yamuktu sonradan ogrndim ki ven hamileym ama kimyasalms
bunlar belirti evet dedgm gibi buyk ihtimalle var insallah saglikla kucagna almaui nasip edeer tabi banadaa adiri gazda oluyo bu aradaSizin adiniza gerçekten çok üzüldüm. Rabbim en kisa zamanda gönlüne göre versin . Beklemek çok zor bişey. Benimde aşırı göbek bölgemde gaz var ve belki aşırı agrıyo enteresan olan normalde adetten 1 hafta önce ağrıyan goguslerim hiç belirti vermiyo . Acaba geç döllenmeden dolayi olabilir mi ?bide alt karnım aşırı sertlesti bunlar belirti olabir mi sadece siz cvp verdiniz çok teşekkür ederim
Emin ol senin içinde dua edicem inş sende bi an once hamile kalırsın bu kimyasal gebelik ne zaman oldu ve tehlikesi var mı neden oluyomus gece gece senide baya rahatsız ettimbunlar belirti evet dedgm gibi buyk ihtimalle var insallah saglikla kucagna almaui nasip edeer tabi banadaa adiri gazda oluyo bu arada
sagol canim.dollenme asamasinda oluyms bi bozuklk rahimde bozuk yumurtayi kabul etmiyms direk diaadi atiyoms.bi tehlikesi yok gebelikten dusukten bile saymıyorlar ama tekrarlanirsa genetik test istiyolarms.ocak 8 de oldu iste benm 1 hafta olmustu ogreneli sonra kanama basladi kanamam daha yeni bitti iste.kimisi kimyasaldan sonra hemen hamile kalmis ama bende aynisi olur mu bilmemEmin ol senin içinde dua edicem inş sende bi an once hamile kalırsın bu kimyasal gebelik ne zaman oldu ve tehlikesi var mı neden oluyomus gece gece senide baya rahatsız ettim
Olur bence ihmal etme o zaman . Bu kelimeyi sevmiyorum ama calismaya devam et . İnş olur.sagol canim.dollenme asamasinda oluyms bi bozuklk rahimde bozuk yumurtayi kabul etmiyms direk diaadi atiyoms.bi tehlikesi yok gebelikten dusukten bile saymıyorlar ama tekrarlanirsa genetik test istiyolarms.ocak 8 de oldu iste benm 1 hafta olmustu ogreneli sonra kanama basladi kanamam daha yeni bitti iste.kimisi kimyasaldan sonra hemen hamile kalmis ama bende aynisi olur mu bilmem
Bu arada çok yeni olmuş geçmiş olsun canmsagol canim.dollenme asamasinda oluyms bi bozuklk rahimde bozuk yumurtayi kabul etmiyms direk diaadi atiyoms.bi tehlikesi yok gebelikten dusukten bile saymıyorlar ama tekrarlanirsa genetik test istiyolarms.ocak 8 de oldu iste benm 1 hafta olmustu ogreneli sonra kanama basladi kanamam daha yeni bitti iste.kimisi kimyasaldan sonra hemen hamile kalmis ama bende aynisi olur mu bilmem
sagol canim insallah kismet artkBu arada çok yeni olmuş geçmiş olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?