geç döllenme

Ben geç döllenme yaşadım canım. Beklenen adet tarihinden 8-10 gun sonra anlıyorsun. Normalde başlangıç adet tarihinden 2 gun önce öğrenen de var. Geç döllenme yasayanlar başlangıç adet tarihinden 10 gun sonra filan öğreniyorsun. 10 gun sonra filan çift çizgiyi yakaladım ben. Şükür simdi 17 haftalık hamileyim. Allah tüm isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.

Her gun idrar testi yap çizginin.çıkıp çıkmadığına bak ben hayalet çizgi ile öğrendim sonra giderek koyulasti. Hamile misin öğrendin mi ?
evet cnm hamileym cok sukur :) 26 sında aksam 224 cıktı degerm. cumartesi 780 yarın bıdaha gidicem ins. kese ye bakalm dedi pazartesi

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle her ikinizin de bebeği hayırlı olsun annensenicoksevecek , kendidebilmiyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de derdim şu. Bu ay klomen kullandım dr. takibimle. Dün regl günümde kanda test yaptım çıkmadı bhcg. Ama hala da adet olmadım. İnsan umudunu yitiremiyor hemen. Makine değiliz sonuçta dr.larında extrem dediği pek çok durum olabiliyor. Birkaç gün daha bekle adetin gelmezse, adet söktürücü vereyim dedi. Ama dedim ya bu sefer ya geç döllenme denen şeyi yaşıyorsam da bilmeden zarar verirsek diye endişe ettim. Sizler ne zaman ilk testinizi ve son hamile olduğunuz testinizi öğrendiğiniz. Kaçıncı günleriniz oldu. Değerleriniz nasıl yükseldi. Öğreninceye kadar kanda kaç test yaptınız? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Sevgilerimle...

Öncelikle tesekkur ederim canım. İlk önce beklenen adet tarihimde adet olmadım. Ama idrar testim negatifti. Sonra sanırım adet gecikmesi yasiycam diyip 5 gun daha bekledim. Yine gelmedi. Yine test yaptım yine negatif. 2 gun sonra coooook silik bir çizgi vardı her geçen gun koyulasti ve daha da beklemedim gidip kan testi verdim 80 çıktı. 2 gun sonra ikiye katlandı. Doktor sağlıklı gebelik dedi. Simdi 20 haftalık olduk teyzesi. 10 gun bekle. Sonra doktora git. Klomen bazen de gecikme yaptırıyor. Onu da göz önünde tut. Dediğim gibi 10 gun bekle. Yoksa da önündeki aylara bak. Ben 6 ay klomen kullandım olmadi. Tedaviyi bıraktım kendiliğinden hamile kaldım. Allaha dua et bol bol. Rabbim tüm isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Adetimi 9 gün geçti kan testi yaptım negatif, doktora gittim adet söktürücü yazar sandım, doğal akışına bırak dedi. adetimi 14 gün geçti kan testi yaptım beta hcg 43 çıktı, iki gün sonra testi tekrarladım 100 çıktı. Geç döllenme olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…