- 28 Temmuz 2024
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi dushekimi16
Arkadaşlar kafam allak bullak olduğu için buraya yazma gereği duydum umarım bir cevap gelir 
Pkos yok her ay muntazam bir adet düzenim vardır. 30 günde bir olurum.
En son 16 şubatta adet gördüm 17 martta adet olmam gerekiyordu.
Son ilişki 9 martta oldu.
Sonrasında adetim gecikti. Her ay hamilelik belirtisi gösteriyorum zaten ama psikolojik deyip umursamıyorum sadece bu ay inanılmaz derecede halsizlik ve uyku hali oldu. İlk şüphem bununla başladı. Hiçbir zaman oruç tutarken bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. 16 marta kadar kasık ağrısı çektim sonra geçti. Şimdilerde mide bulantısı ve akıntı da başladı ve hala adet olamadım bugün gecikmenin 5. Günü
Dün beta hcg baktırdım kanda ve negatif.
Sizce geç döllenme ihtimali var mıdır? Beklenen adet gününden bir hafta önce ilişki oldu geç döllenme olduysa bile bu zamana kadar çıkmaz mıydı?

Pkos yok her ay muntazam bir adet düzenim vardır. 30 günde bir olurum.
En son 16 şubatta adet gördüm 17 martta adet olmam gerekiyordu.
Son ilişki 9 martta oldu.
Sonrasında adetim gecikti. Her ay hamilelik belirtisi gösteriyorum zaten ama psikolojik deyip umursamıyorum sadece bu ay inanılmaz derecede halsizlik ve uyku hali oldu. İlk şüphem bununla başladı. Hiçbir zaman oruç tutarken bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. 16 marta kadar kasık ağrısı çektim sonra geçti. Şimdilerde mide bulantısı ve akıntı da başladı ve hala adet olamadım bugün gecikmenin 5. Günü
Dün beta hcg baktırdım kanda ve negatif.
Sizce geç döllenme ihtimali var mıdır? Beklenen adet gününden bir hafta önce ilişki oldu geç döllenme olduysa bile bu zamana kadar çıkmaz mıydı?