- 13 Nisan 2023
- 606
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.187
- 43
- 26
- Konu Sahibi sakladigimbirsey
-
Merhaba. Benim de bat tarihim 17 şubattı. Hala adet olmadım. 17sinde ve 19unda test yaptım negatif çıktı. Bugün çok az kahverengi pembemsi sulu bir akıntı geldi. Memelerim çok şiş ve başım ağrıyor. Sizde böyle birşey oldu mu ? Yazınız umut oldu bana. Özel değilse battan kaç gün önce birliktelik yaşanmıştı? Benim 14 şubat ve 16 şubatta olmuştu. Tutar mı ki ?Merhaba belki gecikmesine rağmen negatif test görenler varsa umut olsun diye yazıyorum. gecikmeden 5 gün sonra testim negatif çıktı, 7 gün sonra çok silik çizgi gördüm. 9 gün sonra çizgi koyulaştı ve dün verdim kan sonucuna göre 10 günlük gecikmede 412 çıktı hcg sonucum. O yüzden gecikmenin 10 gününe kadar umutla bekleyin belki geç yumurtlamış olabilirsiniz
Yarın test yapacaktım bianda bu yazına denk gelmem şaka mıMerhaba belki gecikmesine rağmen negatif test görenler varsa umut olsun diye yazıyorum. gecikmeden 5 gün sonra testim negatif çıktı, 7 gün sonra çok silik çizgi gördüm. 9 gün sonra çizgi koyulaştı ve dün verdim kan sonucuna göre 10 günlük gecikmede 412 çıktı hcg sonucum. O yüzden gecikmenin 10 gününe kadar umutla bekleyin belki geç yumurtlamış olabilirsiniz
evet benim de aynı şekilde oldu kekik çayı bile içtim adet söktürsün diye artık gelmeyince 7.gün test yapıp öğrendim :))Yarın test yapacaktım bianda bu yazına denk gelmem şaka mıreglim 2 gün gecikti benim regl günü kaset test yaptım negatif çıkmıştı. Ama hiç akıntım bile yok. Arada karın kasık ağrım oluyor o da çok hafif inceden..
biz gün aşırı olmasına dikkat ediyorduk ama battan 1 hafta,3 gün ve 1 gün önce ilişki oldu en yakın sırasıylaMerhaba. Benim de bat tarihim 17 şubattı. Hala adet olmadım. 17sinde ve 19unda test yaptım negatif çıktı. Bugün çok az kahverengi pembemsi sulu bir akıntı geldi. Memelerim çok şiş ve başım ağrıyor. Sizde böyle birşey oldu mu ? Yazınız umut oldu bana. Özel değilse battan kaç gün önce birliktelik yaşanmıştı? Benim 14 şubat ve 16 şubatta olmuştu. Tutar mı ki ?
Bende dün yaptım gölge şekilde çıktı acaba koyulaşır mi adetime 4 gün varMerhaba belki gecikmesine rağmen negatif test görenler varsa umut olsun diye yazıyorum. gecikmeden 5 gün sonra testim negatif çıktı, 7 gün sonra çok silik çizgi gördüm. 9 gün sonra çizgi koyulaştı ve dün verdim kan sonucuna göre 10 günlük gecikmede 412 çıktı hcg sonucum. O yüzden gecikmenin 10 gününe kadar umutla bekleyin belki geç yumurtlamış olabilirsiniz
tabiki daha çok erken sizin için. benim regl gecikmesinden 7 gün sonra bile gölge şeklinde çıktı. bat gününüzde yaparsanız koyulaşırsa kanla kesinleştirirsinizBende dün yaptım gölge şekilde çıktı acaba koyulaşır mi adetime 4 gün var
Süperevet benim de aynı şekilde oldu kekik çayı bile içtim adet söktürsün diye artık gelmeyince 7.gün test yapıp öğrendim :))
Burada böyle bi arkadas vardı çok geç döllenmesi olmuştu. Sağlıcakla kucağınıza alınMerhaba belki gecikmesine rağmen negatif test görenler varsa umut olsun diye yazıyorum. gecikmeden 5 gün sonra testim negatif çıktı, 7 gün sonra çok silik çizgi gördüm. 9 gün sonra çizgi koyulaştı ve dün verdim kan sonucuna göre 10 günlük gecikmede 412 çıktı hcg sonucum. O yüzden gecikmenin 10 gününe kadar umutla bekleyin belki geç yumurtlamış olabilirsiniz
Teşekkür ederimtabiki daha çok erken sizin için. benim regl gecikmesinden 7 gün sonra bile gölge şeklinde çıktı. bat gününüzde yaparsanız koyulaşırsa kanla kesinleştirirsiniz
Evde de test yapsanız çıkar kan verseniz zaten çıkar. 4 gün geçmişArkadaşlar merhaba
Bende anne olmak istiyorum ve yaklaşık 4-5 aydır korunmuyorum
Adet düzenim 2 aydır 24 güne düştü
Sat 4 Şubat
Bat 27 Şubat olarak görünüyordu yumurtlama günü de takvimim uygulamasında 13 Şubat olarak görünüyordu ve değerlendirdik
Reglim şuan 4 gün gecikti 27 sinde idrar testi yaptım negatif çıktı
Geç döllenme olabilir mi kan testi ne zaman yaptırmalıyım
Son durum nedir ?Merhaba. Benim de bat tarihim 17 şubattı. Hala adet olmadım. 17sinde ve 19unda test yaptım negatif çıktı. Bugün çok az kahverengi pembemsi sulu bir akıntı geldi. Memelerim çok şiş ve başım ağrıyor. Sizde böyle birşey oldu mu ? Yazınız umut oldu bana. Özel değilse battan kaç gün önce birliktelik yaşanmıştı? Benim 14 şubat ve 16 şubatta olmuştu. Tutar mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?