Geç döllenme

sakladigimbirsey

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
476
En iyi cevaplar
1
931
23
26
Merhaba belki gecikmesine rağmen negatif test görenler varsa umut olsun diye yazıyorum. gecikmeden 5 gün sonra testim negatif çıktı, 7 gün sonra çok silik çizgi gördüm. 9 gün sonra çizgi koyulaştı ve dün verdim kan sonucuna göre 10 günlük gecikmede 412 çıktı hcg sonucum. O yüzden gecikmenin 10 gününe kadar umutla bekleyin belki geç yumurtlamış olabilirsiniz

Merhaba. Benim de bat tarihim 17 şubattı. Hala adet olmadım. 17sinde ve 19unda test yaptım negatif çıktı. Bugün çok az kahverengi pembemsi sulu bir akıntı geldi. Memelerim çok şiş ve başım ağrıyor. Sizde böyle birşey oldu mu ? Yazınız umut oldu bana. Özel değilse battan kaç gün önce birliktelik yaşanmıştı? Benim 14 şubat ve 16 şubatta olmuştu. Tutar mı ki ?

Yarın test yapacaktım bianda bu yazına denk gelmem şaka mı reglim 2 gün gecikti benim regl günü kaset test yaptım negatif çıkmıştı. Ama hiç akıntım bile yok. Arada karın kasık ağrım oluyor o da çok hafif inceden..

evet benim de aynı şekilde oldu kekik çayı bile içtim adet söktürsün diye artık gelmeyince 7.gün test yapıp öğrendim :))

biz gün aşırı olmasına dikkat ediyorduk ama battan 1 hafta,3 gün ve 1 gün önce ilişki oldu en yakın sırasıyla

Bende dün yaptım gölge şekilde çıktı acaba koyulaşır mi adetime 4 gün var

Burada böyle bi arkadas vardı çok geç döllenmesi olmuştu. Sağlıcakla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…