Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de geç döllenme sata göre 8+4 deyim ama ultrasona göre 6+5 duyamadım bugün de acaba duyma ihtimalim var mı hala haftaya tekrar bakıcaz yoksa kürtaj dedi doktor2 hafta geç döllenme vardı. Adet gecikmesinin 9. günü pozitif oldu test. Ultrasona göre 6+3 te sat a göre 8+3 te duydum.
Hâlâ ihtimal var bence. Ama haftaya da duyulmazsa maalesef küretaj sağlıksız gebeliklerde duyulmuyor. Duyulsa bile 8. haftada kalp duruyor zaten. Benim ilk gebelikte önce duyduk sonra durduBenim de geç döllenme sata göre 8+4 deyim ama ultrasona göre 6+5 duyamadım bugün de acaba duyma ihtimalim var mı hala haftaya tekrar bakıcaz yoksa kürtaj dedi doktor
İnşallah duyulur dua edin bana peki duyan var mı ki 8. haftadan sonra daHâlâ ihtimal var bence. Ama haftaya da duyulmazsa maalesef küretaj sağlıksız gebeliklerde duyulmuyor. Duyulsa bile 8. haftada kalp duruyor zaten. Benim ilk gebelikte önce duyduk sonra durdu
Ederim Haftaya duyulmasa bile en azından görünmesi gerekir. Yani ultrasonda kas hareketi belli oluyor.İnşallah duyulur dua edin bana peki duyan var mı ki 8. haftadan sonra da
Kas hareketlerinin mi görünmesi gerekir embriyo 3 mm görünmüştü çünküEderim Haftaya duyulmasa bile en azından görünmesi gerekir. Yani ultrasonda kas hareketi belli oluyor
Benimde değişmiş tarihime göre 7+4 tü ama kalp atışını duyamadım bugün bebeği ölçtü ama daha çok ufak dediBenimde galiba geç döllenme çünkü sata göre 7+4 haftada olmam gerek ama geçen hafta ultrason da 6+0 çıktı doktor bebekte kesede küçük dedi yarın yine kontrolüm var bakalım hayırlısı
Bana da haftaya gel dedi ama kürtaj falan demediBenim de geç döllenme sata göre 8+4 deyim ama ultrasona göre 6+5 duyamadım bugün de acaba duyma ihtimalim var mı hala haftaya tekrar bakıcaz yoksa kürtaj dedi doktor
Benimde 3.9 mm gözüktüKas hareketlerinin mi görünmesi gerekir embriyo 3 mm görünmüştü çünkü
Ne güzel belki Umut vardır ondan dememiştir peki siz de araştırmışsınızdır var mı böyle olup kalp atışı duyanBana da haftaya gel dedi ama kürtaj falan demedi
Evet şöyle beyaz bir nokta seğirir ultrasonda.Kas hareketlerinin mi görünmesi gerekir embriyo 3 mm görünmüştü çünkü
Anladım yok sadece embriyo göründü öyle bir şey yoktuEvet şöyle beyaz bir nokta seğirir ultrasonda.
Ya evet aslında sonradan gören çok olmuş hemen araştırdım da ama insam korkuyo herkeste aynı olucak diye bişey yokNe güzel belki Umut vardır ondan dememiştir peki siz de araştırmışsınızdır var mı böyle olup kalp atışı duyan
Yani sanmıyorum umut olduğu için değildeNe güzel belki Umut vardır ondan dememiştir peki siz de araştırmışsınızdır var mı böyle olup kalp atışı duyan
Ultrason kağıdını atabilirmisin canım merak ettim aynımıyız acabaBenim de geç döllenme sata göre 8+4 deyim ama ultrasona göre 6+5 duyamadım bugün de acaba duyma ihtimalim var mı hala haftaya tekrar bakıcaz yoksa kürtaj dedi doktor