Geç döllenme

elif_197

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
628
220
25
Merhaba geç döllenme ile hamile kalan arkadaşlar varsa ne zaman kalp atışı duydunuz?

Benimde galiba geç döllenme çünkü sata göre 7+4 haftada olmam gerek ama geçen hafta ultrason da 6+0 çıktı doktor bebekte kesede küçük dedi yarın yine kontrolüm var bakalım hayırlısı

Benim de geç döllenme sata göre 8+4 deyim ama ultrasona göre 6+5 duyamadım bugün de acaba duyma ihtimalim var mı hala haftaya tekrar bakıcaz yoksa kürtaj dedi doktor 😔
Hâlâ ihtimal var bence. Ama haftaya da duyulmazsa maalesef küretaj :KK43: sağlıksız gebeliklerde duyulmuyor. Duyulsa bile 8. haftada kalp duruyor zaten. Benim ilk gebelikte önce duyduk sonra durdu

Benimde galiba geç döllenme çünkü sata göre 7+4 haftada olmam gerek ama geçen hafta ultrason da 6+0 çıktı doktor bebekte kesede küçük dedi yarın yine kontrolüm var bakalım hayırlısı
Benimde değişmiş tarihime göre 7+4 tü ama kalp atışını duyamadım bugün bebeği ölçtü ama daha çok ufak dedi

Kızlar merhabalar umarım bebislerinizi hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız 🫶🥹
Bişey sormak istiyorum geç döllenmede kaç gün geciktikten sonra pozitifi gördünüz benim bugün 12. Gün gecikmede kan verdim yarın Alcam sonucu testlerin bazısı pozitif bazısı negatif çıkıyor kafayı yemek üzereyim bir hafta önce kan negatifti hala umut varmı acaba

Ne güzel belki Umut vardır ondan dememiştir peki siz de araştırmışsınızdır var mı böyle olup kalp atışı duyan
Yani sanmıyorum umut olduğu için değilde
Sıkıntı mı var ki dedim yok korkulucak bişey değil sıkıntı olsada bu kadar küçükken belli ol az ileri zamanlarda belli olur dedi

X