Geç döllenme

Ruzgarcicegi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
11
5
29
Merhaba Arkadaşlar. Ben bugün doktora gittim. Bebeğimin normalde adet günüme göre 9 hafta 6 günlük olması lazım. En son 2 hafta önce doktora gittiğimde 7 haftalık dediler. Doktor bugün bana 7 hafta 4 günlük dedi. Aklım karıştı. Geç döllenme olmuştur dedi. Normal mi bir sıkıntı olur mu çok korkuyorum. Sizlerde böyle bir şey yaşadınız mı? Beni aydınlatırsaniz çok sevinirim.

Peki gec dollenmede bebegi nezaman gordun canim ilk gec dollenme tanisi nezman koyuldu yani kacinci ultrasonda ben ilk girdigimde deyilde ikinci ultrasonda bana gec dollenme olabilir dedi benimde 8 hafta olmasi gerekirken 6 hafta dedi ama bebek gorunmedi

Olur korkmayın benim de normalde 12 haftam olması lazımken ben 9 hafta bitip 10 haftama giriyorum reglim ile hamilelik tarihim çok farklı
Canim bana bilgi verebilirmisin ben gecen ayin 27 sinde gittim bana 5 hafta dedi aradan iki hafta gecdi gittim bebek gorunmuyo kalp atisi yok bir hafta sonra baska hastaneye git dedi bayram yuzunden neyse gittim bana bugun bebek 6 haftalik kese olusmus ama bebek gorunmedi ufak bi olusum dedi yolk kesesi zannedersem suan bos gebelikmj deyilmi anlayamadik nisan 15 de en son adet oldm

Canim bana bilgi verebilirmisin ben gecen ayin 27 sinde gittim bana 5 hafta dedi aradan iki hafta gecdi gittim bebek gorunmuyo kalp atisi yok bir hafta sonra baska hastaneye git dedi bayram yuzunden neyse gittim bana bugun bebek 6 haftalik kese olusmus ama bebek gorunmedi ufak bi olusum dedi yolk kesesi zannedersem suan bos gebelikmj deyilmi anlayamadik nisan 15 de en son adet oldm
Normalde 9. Haftaya girmis olmasi lazim 6 haftalik kese dedi

X