Gec dollenme

mucizelereinanin1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
390
167
23
Kizlar gecikmem 20 gun oldu 10. Gunde betahcg 1.20 idi bi kac gun sonra doktoruma gittigimde kist yok bi problem yok dedi ama hala adet olmadim gogus ucum aciyo kaset test negatif ne yapmam lazim kafayi yicem artik gec dollenme en gec kacinci gunde ogrendiniz

Pcos mu var sizde,Hiç hormon testi verdiniz mi ?

Hic bir problemim yok bu aya kadarda duzenliydi adetim ilk defa bu ay boyle bisey yasadim anlam veremiyorum illa ki 1 2 gun atiyodu adetim ama ilk defa bu kadar uzun gecikti kan testide 10. Gun vermistim bir daha vermedim
Gebelik değilse illaki bir problem vardır ya bu kadar gecikmesi normal değil. Bence siz ya test yapın yada tekrar kan verin,hala negatifse doktorunuza gidin adet söktürücü versin

Gebelik değilse illaki bir problem vardır ya bu kadar gecikmesi normal değil. Bence siz ya test yapın yada tekrar kan verin,hala negatifse doktorunuza gidin adet söktürücü versin
Kaset test yaptim 2 gun once ama gece yaptim yine negatifti sadece teste alttan flas tutunca gordum 2. Cizgiyi bilmiyorumda bos testede alttan flas tutunca gozukuyo mu ikinci cizgi yoksa

Kaset test yaptim 2 gun once ama gece yaptim yine negatifti sadece teste alttan flas tutunca gordum 2. Cizgiyi bilmiyorumda bos testede alttan flas tutunca gozukuyo mu ikinci cizgi yoksa
Testin kendi çizgisi görünebilir şimdiye kadar net çıkması lazımdı

Testin kendi çizgisi görünebilir şimdiye kadar net çıkması lazımdı
Yani bende oyle dusunuyorum ama biri 17. Gunde ogrendim falan yazmis onu gorunce bi umitlenmedim degil hic hamileymisim gibi gelmiyo zaten herkes gec dollenme falan diyo ama bundan 2 hafta once yumurtlamam lazim o zamanda yine adet tarihimi geciyo sasirdim kaldim vallahi

Çok çok düşük bir ihtimal bu, ya arkadaşta pcos vardır döngüsü uzundur üstüne geç döllenme olmuştur belki o zaman bir ihtimal veririm ama sizde sanmıyorum ya ınsallah yanılırım da hamile çıkarsınız bence doktora gitmelisiniz

Yarina randevu bakiyorum korkmaya basladim iyice

20 gün gecikme bayağı uzun bir süre. Doktorunuz yumurtlama olup olmadığına veya hormonlara hiç bakmadı mı? Baktıysa da sizi hiç neden adet olmadığınıza dair bilgilendirmedi mi yahu? Ne bileyim yumurtlama olmamış bu ay ondan gecikmiş ya da hormonlarında şu var ondan veya rahmin gebelik varmış gibi gözükmüyor vs gibi bir şey demedi mi? Ya da gebelik kesin yok ise insan bir adet söktürücü verir, hiç değilse maydanoz suyu iç der yani.

Inanin hic bir sey demedi bi problem yok kendiliginden gelir dedi bende 7 aylik evliyim tecrubesizim yani bu konularda acikcasi cok arastirmada yapmadim yumurtlama nasil olur falan diye bi sorun yok deyince ben ciktim eve geldim hic biseyde sormadim doktora sadece kistin falan yok dedi kendiliginden gelir dedi test falanda yapmadi ultrasonla bakti gonderdi o kadar

Yeni mi korunmasız ilişkiye başladınız?

Kızlar bende de iki aydır regl drn önce bir kaç gün lekelenme oluyor sonra regl başlıyor doktora gideceğim bebek düşünüyoruz daha önce hiç böyle olmamıştı tecrübelerinize dayanarak doktora sormam gereken soru veya istemem gereken bir test falan var mı bilgi verir misiniz

Korunmasız ilişki de adeti etkiliyor. O yüzden adetiniz bu kadar gecikmiş olabilir. Başlarda birkaç düzensizlik oluyor genelde kesin kanıtlanmış bir şey olmasa da. Stres falan yapmış mıydınız? Stres de geciktirebiliyor ama yine de normalde düzenli adet gören biri için 20 gün bana çok gibi geldi. Başka bir doktora daha danışsanız daha iyi olur gibi.

Gec dollenme boyle birsey degil.
Sizin pcos vb bir sorununuz yoksa buyuk ihtimalle taktiginiz icin yani stres sebebiyle gecikiyorsunuz.

Trichomonas vajiniti de adet gecikmesi yapabilir, vajinal kultur aldirip baktirin, ultrasona da girer gebelik olmadigina emin olursunuz.

Doktor tedavi baslatinca stresiniz gecer adetiniz sökülür.

Vajinal kultur baktirin.

Kizlar benimde 10 gun gecikti 1 gun gecikince kan verdim negatif 2 gun once doktora gttim alttan bakti bsy yk dedi hormonlarina bakalm dedi ama bn dha once hormon testi verdim temiz dedi sabah yine kan vereceğim neden bole olurki ne hamilelik belirtisi var ne adet belirtisi şaştim kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…