Merhaba ilişkiden 11 gün ve 21 gün sonr test yaptırdım ikiside negatif çıktı ama Ella kullandım birrgün sonra reglimdn 7 gün önce 5 gün suren ilk 2 süren aktif 3 gün seyrek kanamam oldu için regldi heralde daha hamilelik olmaz demi geç döllenme vs gibi çok korkuyorum bilgisi olan varmı normal zamanimds regl olmdm cunku
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme
- Konu Sahibi banu4113
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- geç adet olma geç döllenme hamilelik gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2016
- 4.212
- 1
- 6.113
- 158
- 31
Regl olmussunuz. Hap duzeni degistirebiliyor. Hamile degilsiniz.Merhaba ilişkiden 11 gün ve 21 gün sonr test yaptırdım ikiside negatif çıktı ama Ella kullandım birrgün sonra reglimdn 7 gün önce 5 gün suren ilk 2 süren aktif 3 gün seyrek kanamam oldu için regldi heralde daha hamilelik olmaz demi geç döllenme vs gibi çok korkuyorum bilgisi olan varmı normal zamanimds regl olmdm cunku
İnşallah güzelim ya biraz paronayak biryim galiba normalde korunmasız olmazdı ama hata ettikRegl olmussunuz. Hap duzeni degistirebiliyor. Hamile degilsiniz.
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
İnşallah güzelim ya biraz paronayak biryim galiba normalde korunmasız olmazdı ama hata ettik
Evet ama heralde şey olmaz demi yani hamilelik vs gibi bişey 21 gün sonra test yaptım yani bu geç döllenme beni korkutuyorElla sadece 1 ay değil kişiden kişiye çok uzun süre regl düzenini bozuyor. Hormonlarınız alt üst olduğu için 2 3 ay daha kanama ve gecikme sorunu yaşayabilirsiniz.
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
21 günlük geç döllenme olmaz, gebelik olsaydı çoktan çıkardı.Evet ama heralde şey olmaz demi yani hamilelik vs gibi bişey 21 gün sonra test yaptım yani bu geç döllenme beni korkutuyor
Çok tesekkurler çok rahatlattın beni daha erken geç döllenme oluyor demi21 günlük geç döllenme olmaz, gebelik olsaydı çoktan çıkardı.
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
21 gün olmadığı kesin :)Çok tesekkurler çok rahatlattın beni daha erken geç döllenme oluyor demi
Ya canım bak Ella içtim bir gun sonra kanamam basladi 2 gün aktif kanama 3 gün seyrek sonra ilişkiden 11 gün SONRA test yaptım negatif sonra bekledim ilişkim ayın 13 de oldu bugün yine test yaptım negatif değerlerimde aynı çıktı yani senin dedin gibiyse geç döllenme 21 günden sonra olmazsa değilimdir kesin ay rahatladım evlilik dışı asla bya bidaha yasamcm böyle hisey kafamı karıştıran şey şimdi 13 ilişki oldu 14 Ella içtim 15 kanamam basladi elladanmi regilmi oldum onu anliyamadim çünkü 8 gün vardı regl olamam 24 olmam gerekiyordu orda kafam karışik
- 12 Temmuz 2016
- 4.212
- 1
- 6.113
- 158
- 31
Guzelim muzelim gibi sifarlarla yazmazsan sevinirim oncellikle arkadasin degilim biseyin degilim. Bir suru kisiye sormussun bir suru kiside gebelik olmadigini hapin duzenini bozdugunu regl oldugunu yazmis. 2 haftadir israrla ayni seyi soruyosun. Ultrasona girmedigin surece anlayamazsin. Bitti gitti. Cevap aldiktan sonra inatla ama soyle olmustu kafam karisti ama soyle olcakti ihtimal yok dimi diye sormalar bende aslinda hamile kalmak istiyomussun gibi bi intiba olusturuyo. Kaldi ki surtunmeyle olan bir iliskiymis eski mesajlarindan anladigim. Madem coluk cocuk nasil oluyo bilmiyosun yapma bu islere girme. Hamilelikten tut gec dollenme erken dollenmeye kadar biliyosun regl bozuklugu ella etkileri hakkinda hic bisey bilmiyosun. Once onlari ogren.
Guzelim muzelim gibi sifarlarla yazmazsan sevinirim oncellikle arkadasin degilim biseyin degilim. Bir suru kisiye sormussun bir suru kiside gebelik olmadigini hapin duzenini bozdugunu regl oldugunu yazmis. 2 haftadir israrla ayni seyi soruyosun. Ultrasona girmedigin surece anlayamazsin. Bitti gitti. Cevap aldiktan sonra inatla ama soyle olmustu kafam karisti ama soyle olcakti ihtimal yok dimi diye sormalar bende aslinda hamile kalmak istiyomussun gibi bi intiba olusturuyo. Kaldi ki surtunmeyle olan bir iliskiymis eski mesajlarindan anladigim. Madem coluk cocuk nasil oluyo bilmiyosun yapma bu islere girme. Hamilelikten tut gec dollenme erken dollenmeye kadar biliyosun regl bo
Ya sana ne oluyor ne boş boş havliyorsun insan ol önce kes sesini sen bu işi. Ustası olmuşsun belli davranisindanda ben ilk ve sonkez yasadim senin gibi yatak yatak gezmedim için bilmiyorum afedersnGuzelim muzelim gibi sifarlarla yazmazsan sevinirim oncellikle arkadasin degilim biseyin degilim. Bir suru kisiye sormussun bir suru kiside gebelik olmadigini hapin duzenini bozdugunu regl oldugunu yazmis. 2 haftadir israrla ayni seyi soruyosun. Ultrasona girmedigin surece anlayamazsin. Bitti gitti. Cevap aldiktan sonra inatla ama soyle olmustu kafam karisti ama soyle olcakti ihtimal yok dimi diye sormalar bende aslinda hamile kalmak istiyomussun gibi bi intiba olusturuyo. Kaldi ki surtunmeyle olan bir iliskiymis eski mesajlarindan anladigim. Madem coluk cocuk nasil oluyo bilmiyosun yapma bu islere girme. Hamilelikten tut gec dollenme erken dollenmeye kadar biliyosun regl bozuklugu ella etkileri hakkinda hic bisey bilmiyosun. Once onlari ogren.