• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Geç döllenmede test pozitif çıkar ama çok silik olur kandada değer az çıkabilir yani keseyi bebeği falan geç görebilirsiniz benim öyle olmuştu 8.haftada bebekle kalp atışını anca gorebilmistim

Benim de aynı sorunum var adetlerim çok düzenledir eylül ayında doktorum klomen kullandırdı yumurtalarım çok iyi gelişti adetim çok düzenli diye çatlama iğnesi vermedi kendiliğinden 14 gün çatlar diye ama benim 18 günde çatladı biz öncesini sonrasını değerlendirdik .Şimdi benim adet günümün tarihi 6 EKİM acaba değişti mi geç döllenme oluyor bu kafam çok karıştı bana yardımcı olursanız çok sevinirim anne olmak çok istiyor ALLAH biliyor İNŞALLAH bana hayırlısı ise hep nasip etsin diye dua ediyorum

mesela doktora gittiğinizde 8haftalık olması gerekirken 7 haftalık diyebilir doktor. ya da 4-5 gün gecikmesine rağmen cok koyu cıkmayabilir bende o şekilde olmuştu. sonradan zamanına denk geldi ama

mesela doktora gittiğinizde 8haftalık olması gerekirken 7 haftalık diyebilir doktor. ya da 4-5 gün gecikmesine rağmen cok koyu cıkmayabilir bende o şekilde olmuştu. sonradan zamanına denk geldi ama
Ben geç döllenmeye mi girdim adetime 6 gün kaldı belirtiler için erken mi bende o kadar kafam karıştı ki kasıklarımda cok ağrı var hiç böyle olmazdı yürürken rahmimi tutuyorum ağrı var

Ben geç döllenmeye mi girdim adetime 6 gün kaldı belirtiler için erken mi bende o kadar kafam karıştı ki kasıklarımda cok ağrı var hiç böyle olmazdı yürürken rahmimi tutuyorum ağrı var
en iyi adet gününüzde veya en erken 2-3 gün geçtikten sonra anlarsınız hamile olup olmadığınızı. hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyor çünkü

Beklemek çok zor gerçekten neden bu çocuk duygusunun içine bu kadar girdim bilmiyorum ALLAH tez zamanda gönlümü rahatlasa ben yapamıyorum çok teşekkür ederim cevap için

Back