- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 33
- 29
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Kızlarrr merhaba bugün 16. Günüm hala bekliyorum yarın test yapıcam geç döllenme yaşayanlar buraya yazabilir mi sayımızı bilelim süreçlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 10 gün gecikme yaşadım test yaptım bu süreçte negatif çıktı sonradan kanda beta 6,69 çıktı iki gün sonra 44 çıktı geç döllenme sanırım dr gidicem ama geç döllenme nasıl oluyor araştırma yaptıysan beni de bilgilendirir misin ?Kızlarrr merhaba bugün 16. Günüm hala bekliyorum yarın test yapıcam geç döllenme yaşayanlar buraya yazabilir mi sayımızı bilelim süreçlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Yumurtlaman ne zamandı canımBen 10 gün gecikme yaşadım test yaptım bu süreçte negatif çıktı sonradan kanda beta 6,69 çıktı iki gün sonra 44 çıktı geç döllenme sanırım dr gidicem ama geç döllenme nasıl oluyor araştırma yaptıysan beni de bilgilendirir misin ?
16 şubat yumurtlama günümdü canımYumurtlaman ne zamandı canım
Bende 4 günlük gecikme oldu adetim düzenlidir ilk kez bu kadar geciktim kanda negatif çıktı siz ne kadar gecikme sonrası pozitif gördünüz ilk negatif miydi sizin deBen 10 gün gecikme yaşadım test yaptım bu süreçte negatif çıktı sonradan kanda beta 6,69 çıktı iki gün sonra 44 çıktı geç döllenme sanırım dr gidicem ama geç döllenme nasıl oluyor araştırma yaptıysan beni de bilgilendirir misin ?
Benim de 13 şubattı yumurtlama günüm . Gebeliğinizi adet gecikmesinin kaçıncı gününde öğrendiniz acaba16 şubat yumurtlama günümdü canım
9.cu günümde öğrendim canım öncelerinde yaptığım kaset testler negatif çıktı betada 6,69 görünce tekrar kaset test yaptım orda da çift çizgi çıktıBenim de 13 şubattı yumurtlama günüm . Gebeliğinizi adet gecikmesinin kaçıncı gününde öğrendiniz acaba
Hayırla kucağına alırsın insallah sürecin güzel geçsin9.cu günümde öğrendim canım öncelerinde yaptığım kaset testler negatif çıktı betada 6,69 görünce tekrar kaset test yaptım orda da çift çizgi çıktı
inşallah teşekkür ederimHayırla kucağına alırsın insallah sürecin güzel geçsin
Merhaba sonucunuz ne olduKızlarrr merhaba bugün 16. Günüm hala bekliyorum yarın test yapıcam geç döllenme yaşayanlar buraya yazabilir mi sayımızı bilelim süreçlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kistten dolayı adet gecikmem oldu 47. Günde olabildim oda tarlusal kullanarakMerhaba sonucunuz ne oldu