Gec döllenme????

Evkusu14

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
30
5
16
29
Kızlar selam . Bilginize ihtiyacım var . Iki yıldır evliyim ve hiç korunmadan 2 yıl geçirdim. Bu ay adetim 15 gun gecikti . 9. Gün gecikmemde test yaptım fakat negatif çıktı . Iki üç gündür mide bulantim ve anı hareketlerde sol kasımda batmalar oluyor. Yarın doktora randevum var sizce hamilelik olur mu ?

Canım baya geçmiş günün aslında ama geç döllenme ihtimalide var tabi yarın anlarsınız ne olduğunu istiyorsan inşallah hamilesindir

Benimde belirtim yoktu ama ani kalkista cok acirdi kasiklarim

Doktor nedediyse yazarmisiniz bnmde ole bi derdim var cunki
Herkeste belirti olmazmis ve normalmis sanirim ama ani kalkista gebelikten dolayi agri olurmus beni. Hala da belirtim yok bicok kiside bu sekilde oldugunu biliyorum

Herkeste belirti olmazmis ve normalmis sanirim ama ani kalkista gebelikten dolayi agri olurmus beni. Hala da belirtim yok bicok kiside bu sekilde oldugunu biliyorum
Bnde 19 martta oldum 21 martta ciktim dusensx die doktra gttim knda bisey cikmdi adet sokturucu verdi olunca gl alttan bakcz dedi 31 marttan 4 nisana kadar kullndim ilaci ama adet olmadim 21den buyana 22 gun oluyr adet gormiyeli bi ayim tammlansin ole gidim dedim hamilelik varmi bilmiyrm

Canım baya geçmiş günün aslında ama geç döllenme ihtimalide var tabi yarın anlarsınız ne olduğunu istiyorsan inşallah hamilesindir
Inşallah öyledir Bakıcam .boyle bişey başından geçmiş biri görür belki diyedüşündüm ama yok

En gec 10 gunde olunur ama niye olmadin acaba gebelik testi en dogrusu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…