Kızlar selam . Bilginize ihtiyacım var . Iki yıldır evliyim ve hiç korunmadan 2 yıl geçirdim. Bu ay adetim 15 gun gecikti . 9. Gün gecikmemde test yaptım fakat negatif çıktı . Iki üç gündür mide bulantim ve anı hareketlerde sol kasımda batmalar oluyor. Yarın doktora randevum var sizce hamilelik olur mu ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gec döllenme????
- Konu Sahibi Evkusu14
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- döllenme öncesi hamilelik umut hep var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Canım baya geçmiş günün aslında ama geç döllenme ihtimalide var tabi yarın anlarsınız ne olduğunu istiyorsan inşallah hamilesindirKızlar selam . Bilginize ihtiyacım var . Iki yıldır evliyim ve hiç korunmadan 2 yıl geçirdim. Bu ay adetim 15 gun gecikti . 9. Gün gecikmemde test yaptım fakat negatif çıktı . Iki üç gündür mide bulantim ve anı hareketlerde sol kasımda batmalar oluyor. Yarın doktora randevum var sizce hamilelik olur mu ?
Benimde belirtim yoktu ama ani kalkista cok acirdi kasiklarimKızlar selam . Bilginize ihtiyacım var . Iki yıldır evliyim ve hiç korunmadan 2 yıl geçirdim. Bu ay adetim 15 gun gecikti . 9. Gün gecikmemde test yaptım fakat negatif çıktı . Iki üç gündür mide bulantim ve anı hareketlerde sol kasımda batmalar oluyor. Yarın doktora randevum var sizce hamilelik olur mu ?
Doktor nedediyse yazarmisiniz bnmde ole bi derdim var cunkiBenimde belirtim yoktu ama ani kalkista cok acirdi kasiklarim
Herkeste belirti olmazmis ve normalmis sanirim ama ani kalkista gebelikten dolayi agri olurmus beni. Hala da belirtim yok bicok kiside bu sekilde oldugunu biliyorumDoktor nedediyse yazarmisiniz bnmde ole bi derdim var cunki
Bnde 19 martta oldum 21 martta ciktim dusensx die doktra gttim knda bisey cikmdi adet sokturucu verdi olunca gl alttan bakcz dedi 31 marttan 4 nisana kadar kullndim ilaci ama adet olmadim 21den buyana 22 gun oluyr adet gormiyeli bi ayim tammlansin ole gidim dedim hamilelik varmi bilmiyrmHerkeste belirti olmazmis ve normalmis sanirim ama ani kalkista gebelikten dolayi agri olurmus beni. Hala da belirtim yok bicok kiside bu sekilde oldugunu biliyorum
Inşallah öyledir Bakıcam .boyle bişey başından geçmiş biri görür belki diyedüşündüm ama yokCanım baya geçmiş günün aslında ama geç döllenme ihtimalide var tabi yarın anlarsınız ne olduğunu istiyorsan inşallah hamilesindir
En gec 10 gunde olunur ama niye olmadin acaba gebelik testi en dogrusu gibiBnde 19 martta oldum 21 martta ciktim dusensx die doktra gttim knda bisey cikmdi adet sokturucu verdi olunca gl alttan bakcz dedi 31 marttan 4 nisana kadar kullndim ilaci ama adet olmadim 21den buyana 22 gun oluyr adet gormiyeli bi ayim tammlansin ole gidim dedim hamilelik varmi bilmiyrm
Olede daha bi ay olmadan gebelik testi dgru mukiEn gec 10 gunde olunur ama niye olmadin acaba gebelik testi en dogrusu gibi
Ama ben adet okturucu kullndm olmdmda gebe kalinirmikiOlede daha bi ay olmadan gebelik testi dgru muki
Adet bitiminden mi 1 ay sonra yani adet gecmeden gebelik testleri belli olur ama yinede adetten 1 hafta sonra en fazla belli olurOlede daha bi ay olmadan gebelik testi dgru muki
Bnde bi ay olmdan test yapttm cikmadi adet soktrucu verdi olmadm hasta 23 gundur boleyim suanAdet bitiminden mi 1 ay sonra yani adet gecmeden gebelik testleri belli olur ama yinede adetten 1 hafta sonra en fazla belli olur
Gebelik kesin yoksa sogan kabugu suyunu ve maydanoz suyu icin adet olursunuzBnde bi ay olmdan test yapttm cikmadi adet soktrucu verdi olmadm hasta 23 gundur boleyim suan