Geç döllenme

Turkuazkizz

Mucizemiz👶👪
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
486
668
53
Kızlar merhaba. Ben pcoluyum. 35 günde adet oluyorum. Bu ay olmadım 33. Gün kan testim 1.29 çıktı. Bugün 37. Gün hala olmadım sormak istediğim şu geç döllenme olabilir mi kan testinde çıkmayıp 1 hafta sonra çıkan var mı?
NOT: aralık ayında kimyasal yaşadım adetim 15 gün geçtikten sonra 50. Gün öğrendim 64 ile ama o zaman göğüs hassasiyetim çok fazlaydı şu an yok sadece kasık ağrım var

bende yaşadım aynı durumu iki kez..ama testte çıkmaz kanda kesin çıkar..eğer kanda çıkmamışsa yoktur bence..soğan kürü denedin mi? birde kilo var mı

Bu ay kullandım soğan kürü. Boyum 1.68 kilom 69.7
kilo vermek en önemli ve etkili ilaç..bende 69 kilodan 63 kiloya düştüm ve hamile kaldım ama benim boyum 61..bence kilo verin birazcık ve sağlıklı beslenin olur bu iş..çünkü 35 günde bir adet görüyorsan yumurtalar çalışıyor demektir..ben o süreçte hergün keçiboynuzu pekmezi içirdim eşime bir kaşık..hergün yürüyüş yaptım..sağlıklı beslenip şeker ekmek abur cubur patates pirinç vs kestim..

Canım bende 3 4 ay önce kimyasal yaşadım senin gibi göğüslerim çok erkenden şişip hassasiyet başlamıştı. Şuna adetim 3 gün gecikti normalde hiç gecikme yaşamam. Dün yaptığım idrar testinde negatif sonuç aldım. Üzülmemek adına kan testi için biraz daha beklemek istedim inşallah hayırlısıyla bi bebek sahibi oluruz

Aa seninle aynıyız benimde 3 gün gecikti hadi bu hafta hayırlı haberler verelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…