• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Nsis

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
15
6
6
Kizlar bugun adet gecikmemin 6. Gunu dun kan testi yaptim ve sonuc negatif cikti. Ancak adetlerim hep duzenli max 1 gun once veya sonra oluyor. Surekli olarak uyuku halim ve halsizligim, zaman zaman kasiklarimda batma ve agrilar oluyor..Bugun dokdora gittim, son iliskiden bu yana 10 gun geçti. Doktor ne olumlu ne olumsuz konusmadi. 4 5 gun daha bekleyip tekrar test yapalim yine negatifse adet söktürücü verecegini soyledi. Ve yumurtami gosterdi henuz adetim gelecek gibi gorunmuyormus. Gebelik varsada henuz anlasilmayacagini soyledi. Adete 4 5 gun kala iliski yasayip bu sekilde gec dollenmeyle hamile kalan varmi? Cok tedirginim...

Merhaba benimde geç döllenme adetime 5 gün kala kan testi verdim süphelenip negatif cikti 8 gün sonra yani adetimin 3. Günü hala kanamam gelmedi tekrar gittim alttan muaine eyti bişey gorunmuyo dedi kan testi 65.98 cikti hamileyim geç döllenme olmus

Back