• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec dollenme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mabis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mabis

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
62
10
18
36
İyi aksamlar arkadaşlar.konuyu hangi başlık altına açmam gerektiğini bilemedim.bayanlar ben geçen ay leri diye yumurta geliştirici bir ilaç kullandım ama malesef yumurtam gelişmedi doktorum duphosan diye adet söktürücü verdi ilaç bittikten 18 gün sonra adet olmayınca kan testi yapıldı ama negatif.ama bugün 27. Gün oldu hala adet olmadım sizce neden boyle olmuş olabilir.

İyi aksamlar arkadaşlar.konuyu hangi başlık altına açmam gerektiğini bilemedim.bayanlar ben geçen ay leri diye yumurta geliştirici bir ilaç kullandım ama malesef yumurtam gelişmedi doktorum duphosan diye adet söktürücü verdi ilaç bittikten 18 gün sonra adet olmayınca kan testi yapıldı ama negatif.ama bugün 27. Gün oldu hala adet olmadım sizce neden boyle olmuş olabilir.
Yaşınız kaç acaba

Açıkçası ben böyle bi ilaç kullanmadım ama 20 gün boyunca regli olmadım 2 gün kan testi verdim sonuç negatifti en son 20. Günde kusma ateş halsizlik ile hastaneye gittim kan testi yaptılar hamile olduğumu ögrendim 2 gün sonra düşük yaptım ama kürtaj falan değil kimyasal gebelik miş ayrı yeten de sessiz düşük yaptım adet kanaması gibi vücüdumdan attım aynı şey benim böyle başıma geldi

Hormonel başka durumlar olabilir belki...prolaktin yüksektir vs... sizden hormon testi falan ister doktorunuz
prolaktin hormonun yükselince adet söktürücü kullansan bile adet olamaz misin?inanın bu cevaba rahatladim internette araştırdım erken menapoza girince adetten kesişirmişsin vallahi korkumdan doktora gitmeye cesaret edemiyorum menopoz falan der diye

Açıkçası o kadar yoruldum arkadaşlar biraz konuşup dertlenmeye ihtiyacım var ben ergenligimden beri kendi kendime regl olamam hep adet söktürücü ile oluyorum sırf bu yüzden evliliği kendime hak gormuyo4dum kendimi işime adadım sonra aşık oldum 29 yaşında evlendim gönül ferman dinlemiyormuş gerçekten.6 aylık evliydim doktora gittim pko yokmuş bende yumurtalıklarda o görünüm varmış ama hormonlarım normal progestonum düşükmüş ama vücudunu söktürücüler ele geçirdi resmen onlarsız tik yok klomen kullandım günde 1 tane içtim yumurtam çatladı ama döllenme olmadı.sonraki ay günde 2 içtim yumurtam çatlamadı.sonra letu diye bir ilaç kullandım yumurtam gelişmedi adet söktürücü kullandım regl olursam iğne tedavisine başlıycam ama ilaca rağmen regl olmadım hala 30 gün oldu ama tik yok

prolaktin hormonun yükselince adet söktürücü kullansan bile adet olamaz misin?inanın bu cevaba rahatladim internette araştırdım erken menapoza girince adetten kesişirmişsin vallahi korkumdan doktora gitmeye cesaret edemiyorum menopoz falan der diye
Prolaktin yuksekse adet sorunu yaşatıyor. Ama ilacla oluyodun.Benim 25 ti o hormon. geç regl olduğum için doktora gittim. 27 günde 1 olurken 50. Gün-de anca ilaçla oldu. Korkma doktora git. Ben 35 yaşındayım ben bile korkmadan gittim:)) öyle korktugun bir durum varsa bile doktorlar geciktirmeye çalışır.

Back