Geç döllenme

Nursena1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
19
7
16
25
Kızlar herkese merhaba benim bir sorum olacak 20 eylül akşamı kahverengi leke geldi ertesi gün adet oldum adetlerim 10 gün sürüyor pkoluyum neyse 30 unda adetim bitti ve düzenli ilişkim oldu hamile kaldım bu ay bu gün doktora gittim kese göründü geç döllenme olmuş 4 haftalık dedi ama sata göre 6 . Haftanın içindeyim merak ettiğim konu şu geç döllenme olduysa 4. Haftada karından ultrasonda bebek nasıl görünüyor ? Beta değerim en son ayın 24 ünde 1300 dü sizde çoğul gebelik olabilir mi lütfen yardım edin

Bende pkoluyum bende 2 haftalık oldugumu ogrendım yeni dedi bu hafta keseyı gormeye gıdecegım. Ve beta hcg 1445.6 cıktı. Bende 6 haftalık son regle gore cıkıyor.

Reactions: H M
Bende pkoluyum bende 2 haftalık oldugumu ogrendım yeni dedi bu hafta keseyı gormeye gıdecegım. Ve beta hcg 1445.6 cıktı. Bende 6 haftalık son regle gore cıkıyor.
İşte çok enteresan değil mi beta çok yüksek ama doktor diyor ki geç döllenme bu durumda insanın aklına gelen ikiz gebelik oluyor

İşte çok enteresan değil mi beta çok yüksek ama doktor diyor ki geç döllenme bu durumda insanın aklına gelen ikiz gebelik oluyor
Evet ben Dr ve arkadaslarıma gore farklı gebelık yasıyorum ama hayırlısı bu hafta gıttıgımde ogrenıcem hepsini neden nasıl boyle dogru mu yanlışmı anlamısım ona gore inşaallah kesin bilgi edınıcem.
İkiz olurmu bilmiyorum. Annem ikiz düşürmüş kızkardesımın ikizleri var esımın teyzeleri ikiz. Bızde ne olacak bilemiyorum. Saglıklı hayırlısı olsun o kadar

Reactions: H M
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Tesekkürler seninde inşallah. Endıse etme bence bazen Drlarda sanırım yogunluktan mı nedir bızde heyecandan herhalde sasırıyoruz.
Ikıncı gıttıgınde ıyıce ögren ve dinle ve sorgula herseyi. Benım de acemılıgıme geldı

Canım kim ne derse desin çoğul gebelik beta hcg den anlaşılmaz. Doktorun neye göre geç döllenme diyor onuda anlamadım. Gebelik yaşı son regl tarihine göre hesaplanır. Daha ilerki zamanlardada uyluk kemiği uzunluğundan hesaplanır. Belkide geç döllenme değildir

Doktorum son adet tarihimi sordu bende söyledim ölçüm yaptı ultrasonda daha küçük bu dedi 4 haftalık dedi normalde 5+4 olması lazım sata göre

Doktorum son adet tarihimi sordu bende söyledim ölçüm yaptı ultrasonda daha küçük bu dedi 4 haftalık dedi normalde 5+4 olması lazım sata göre

5+3 de bebek görünmez. Doktorun kese boyutuna göre konuşuyor sanırım. İlk aylarda SAT ile uyuşmayabiliyor. Benimde öyleydi bazen 1 hafta ilerde bazense geride görünüyodu. Bebek büyüdükçe aradaki fark kapanıyor canım. Sağlıkla gelsin inşallah

Insallah guzel haberler alirsin canim.. bende ikizim:) seninde iki tane miniğin vardir insallah

Evet kese görünüyor sadece henüz bebek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…