Geç döllenme

140614

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
85
43
8
30
Kızlar merhaba

22 haziranda regl olmam gerekiyordu döngüm 29-30 fakat regl olmadım geçen ay kadın doguma gittim kontrollerimi oldum hiç bir sorun yok dedi regl olmayınca 24 haziranda (olmam gereken regl tarihinden iki gün sonra ) doktora gttim beta hcg 1.20 çıktı hamilelik yok dedi içim raahat etmedi 27 haziranda (olmam gerek regl tarihinden 5 gün sonra ) idrar testi yaptım silik çizgi gibi birşey farkettim eşime gösterdim görmediğini söyledi bugün 8. Gün hala regl olmadım sizce geç döllenme olabilir mi

Son düzenleme:
Gec dollenme olablr cnku genelde rakam 0.100 falan cikar bence kan verin direk gec dollenme olms olablr umut vermek istemem ama gonlunuze gore olsun

Gec dollenme olablr cnku genelde rakam 0.100 falan cikar bence kan verin direk gec dollenme olms olablr umut vermek istemem ama gonlunuze gore olsun
Amin Allah razı olsun tekrar test yapıp olumsuz sonuç almaya korkuyorum burda okuduğuma göre genelde 15 20 gün sonra belli oluyormuş acaba yine kan verirsem sonuç negatif çıkarmı diye korkuyorum açıkcası

Testi buldum sizce ?

Eklentiler

• 77C35FAD-06AF-4A58-BD6D-0FC934F10516.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 96
Naptın canım olabildinmi adet bir gelişme varmı merak ettim bende 9 gün halen adet olamadım aynı durumda mıyız acaba merak ettim

Test yaptınmı hiç yada belirtin varmı :)
Test 2 gün önce yaptım negatifti daha da yapmadım açıkcası bekliyorum. Bacaklarım ağrıyo sürekli karnımda ağrıyo sürekli acıkıyorum göğüslerimin ucu acıyo sadece ama adet belirtisi de olabilir bilmiyorum :)

Geç döllenmeyi baya araştırmıştım genelde 15-20 gün sonra net bi şekilde kan testinde çıkıyormuş umarım hamilesindir

Geç döllenmeyi baya araştırmıştım genelde 15-20 gün sonra net bi şekilde kan testinde çıkıyormuş umarım hamilesindir
Umarım canım hiç bu kadar gecikmemişti ya sinir oluyor insan Beklicem zaten ya adet olurum yada bebek vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…