- 26 Mayıs 2018
- 18
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Kubra cyhn
-
Kızlar meraba benim adetim 30 veya 36 gün arasında değişiyor sat 1 ocak ben sadece ocagin 23 ve 26 günleri arası ilişkiye girdim adetim sekiz gün geçti iki gün önce idrar testi negatif çıktı geç döllenmeden dolayı negatif çıkmış olabilir mi sizce hamilemiyim
Hadi yaa bugün de mi çıkmadı. Öyleyse olmama ihtimali var. Eğer bikaç gün daha olmazsan doktora git mutlaka. Adetin düzenli olsun ki rahat gebe kalÜzerinden 16 gün geçti canım
Adet oldunuz muAdetim bu zamana kadar düzenli olurdu en geç 36 gün sürerdi ya bilmiyorum ki
Hayır hala olmadımAdet oldunuz mu
Kaç gün geciktiniz test yaptınız mıHayır hala olmadım
Kan testi vermedinz mi18 gün gecikti üç tane test yaptım negatif çıktı
Hayır canım vermedimKan testi vermedinz mi
adetin bu kadar gecikmesi normal değil, muayene olmanız lazım belki de kistiniz var gebelik yoksa adet söktürücü verir zatenHayır canım vermedim
Slm oncelikle sizce rahim filmi anstezi ile anestezisiz mi cektirsem cok korkuyorum 2. Gebeligi bir turlu yasayamadim bir oglum varSelamlar. Periyot 36 gün sürüyorsa ocağın 18-20-22’sinde ilişkiye girmeniz gebe kalma ihtimalinizi büyük ölçüde arttırırdı. 6 günlük gecikmeyle idrarda çıkmayabilir gebelik. Kan testi yaptırmanızda fayda var. Şu an için ultrasonda da görünmez zaten gebeyseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?