Gec dollenme yasiyanlar lutfen yardimci olun

Merhaba hanımlar. Benimde 11 inde olmam lazımdı test yaptım bugün negatif. Yoruldum negatif görmekten

Benim son adet tarihim 10 ekim
Cuma kan testi yaptırdım sonuç 0.1.
Bu kadar geç döllenme olabilir mi???

En son 2 hafta önce ilişkiye girdik.

Canım benim 6 gün geçikti 3. Günü gittim 0.18 çıktı geç döllenmede böyle rakam çıkar mı

Kondomla hiç içe boşalmadan yırtık olmadan hamile kalınır mı ve en son eşimle ilişkimiz 22 ekim yumurtlamamın 2.günündeydi o günden 18 gün sonra yani 33 günde regl oldum hep 33-34 günde regl olurum ama 3 gün yoğun 3 gün azdı hatta ilk 2 gün aşırı yoğundu bugün adetin 6.gününde çok az kan geldiği için üstüne görme olabilir mi diye test yaptım ve negatif çıktı sizce hala hamile olma ihtimalim var mı hamile kalmamam gerekiyor işimden okulumdan dolayı bu yüzden eşimle çok dikkat ediyoruz sık sık ilişkiye bile girmiyoruz 10 gündür de geçmek bilmeyen tuvalete gittiğimde rahatlayan karın ağrım var en çok sağ tarafta oluyor gerçekten kafam karışık yardımcı olun 6 ekim ve 9 kasımda regl oldum sizce üstğne görme olup teste negatif çıkar mıydı reglin ilk günğ asprin içmiştim o yüzden mi kanamam yoğun oldu acaba 7gün oldu hala çok az lekelenme gibi kan geliyor

Merhabalr
Benimde son adet tarihim 17 Ekim di
Bat 12 Kasım olacaktı fakat olmadım ilk defa normalde her ay saat gibi aynı tarihte olurum şimdi bu geç döllenme olayını okudumda acaba bendede böyle bişey mi oldu.. evde idrar testi yaptım negatif cıktı.. hiç böyle olmadi çok şaşkınım insan kendini bilir tabi adet olacakmışım gibi hala agrım var karnında.. göğüslerim daha yeni acımaya başladı şüphelenmeye başladım bende bekleyeyim 7 -8 gün sonra kan veririm ona gore eğer bişey yoksa dr giderim.. bir önceki gebeligimdede adet görmüştüm ama hamileydim bu da böyle olursa gerçekten garip olacak

Merhaba hanimlar bisey sorucam size.
Benim 8 kasim adet tarihimdi ve ben adet olmadim 16.gun bugun ve hala olmadim aralikli 3 kere test yaptim negatif cikti ama hala adet olmuyorum sizce ne yapmaliyim iliskiye 16 eylulde girdik ben acabaa hamile olabilirmiyim karnimda sislik ve sag kasigimda ara ara sanci oluyo ve bel agrim var yardimci olun lutfeen

16 eylül mü? Nerdeyse 70 gün olmuş idrar testinde de kan testinde de çıkardı hatta kalp atışı bile duyulur belkide doktora gittin mi ?

Doktora gitmedim daha 1 hafta daha beklicem ondan snrada bisey olmassa gidicem
Ya ama 16 eylülden beri nerdeyse 3 ay olacak testler negatif çıkmazdı aslında 2 ay olmuş bence doktora gitmelisin bu kadar süre adet olmaman hormonal yada hamilelik olabilir

16 ekim de birlikte olduk
Canım 43 gün geçmiş bi kan testi yaptır doktora görün bize de haber ver aslında bu kadar süre de testte çıkması lazımdı . Benimde en son 22 ekimde oldu regl oldum ama üstüne görme gibiydi benimde testler negatif cuma gidicem bende

Bende aslinda bir kac sene once milimlik kistler vardi doktor normal demisti ama kontrole gel dememisti bana acaba diyorum kistler buyudude omu gecikme yapiyo bilmiyorum karnimdan kasiklarima dogru sancim oluyo ara ara yani artik kafayi yicem.. benim zaten adetim cok duzenli sayilmaz ama bu kadarda hic gecikmemisti ve test yapiyprum o da negatif ee hala da adet olmadim var bi terslik ama hayirlisi artik haber veririm her iki sonuctada

Arkadaşlar merhaba daha önce de çok kez yazdım biliyorum ama son ilişkinin üstünden 40 gün geçti ben reglde oldum ama reglden sonra kasık bel sırt göğüs ağrılarım arttı doktora gittim kondomla geri çekilme yaptığımız için ihtimal vermedi hamile değilsindir dedi kan testi yapmadı idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı lökosit4 epitel62 çıktı 3 antibiyotik kullandım ağrılarım hafifledi ama göğüs sızlamam arttı aralıklı olarak 40 gündür regl olduğum halde test yaptım hep negatif ama bugün silik çıktı böyle bir şeyin ihtimali var mı sizce yine çok uzun yazdım afedersiniz testi tekrarlayacağım doktor idrarda pozitif görürsen gel kan testi yaparız dedi ama 5-6 gün evde görümcem falan olacak bu 5-6 gün kafayı yememem için yardımcı olur musunuz ve yumurtlama döneminde ben afedersiniz tuvalette taharetlenirken 2 kez 4 gün arayla yumurta akı gibi akıntım olurdu hiç böyle akıntım olmamıştı hamilelikle bi alakası var mıdır yaşım 20

Canim benim hep oyle akintim oluyo ama simdi bisey diyemicem de sen cift cizgi gordum diyip kan testi yaptirsana yani yalandan kim olmus ayrica zaten varsa bebegin neden o kadar antibiyotik kullandinki sen

Canim benim hep oyle akintim oluyo ama simdi bisey diyemicem de sen cift cizgi gordum diyip kan testi yaptirsana yani yalandan kim olmus ayrica zaten varsa bebegin neden o kadar antibiyotik kullandinki sen
Doktor hamileysende bunlardan bir şey olmaz dedi yolladı 3-4 gün kullandım bıraktım pazartesi acile gidip yaptırıcam kan testi

Bende adet oldum doktora gitmeme gerek kalmadi heralde ama gene gidicem yaani hamile degilim niye bu kadar gecikiyo anlamiyorum
3. Günü gidin hormon testi yapsın doktorunuz önceden normal olsa bile strese bağlı olarak değişiyor değerler en azından ilaç kullanırsınız düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…