- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
-
Uzulme herseyin hayirlisideğilmişm cnm be nde
Canım benim 6 gün geçikti 3. Günü gittim 0.18 çıktı geç döllenmede böyle rakam çıkar mıBende gec dollenme oldu eylul 4 de son adt tarıgımdi 30 eylul kan verdım negtfti adetımı 4-5gun gectı evde yaptm cıkmadı ve 15 ekımde tekrr yaptm ıkıncı cızgı sılık cıktı ogun gecesı kan verdım bthcg 60 cıktıı
16 eylül mü? Nerdeyse 70 gün olmuş idrar testinde de kan testinde de çıkardı hatta kalp atışı bile duyulur belkide doktora gittin mi ?Merhaba hanimlar bisey sorucam size.
Benim 8 kasim adet tarihimdi ve ben adet olmadim 16.gun bugun ve hala olmadim aralikli 3 kere test yaptim negatif cikti ama hala adet olmuyorum sizce ne yapmaliyim iliskiye 16 eylulde girdik ben acabaa hamile olabilirmiyim karnimda sislik ve sag kasigimda ara ara sanci oluyo ve bel agrim var yardimci olun lutfeen
Ya ama 16 eylülden beri nerdeyse 3 ay olacak testler negatif çıkmazdı aslında 2 ay olmuş bence doktora gitmelisin bu kadar süre adet olmaman hormonal yada hamilelik olabilirDoktora gitmedim daha 1 hafta daha beklicem ondan snrada bisey olmassa gidicem
16 eylül mü ekim mi??Doktora gitmedim daha 1 hafta daha beklicem ondan snrada bisey olmassa gidicem
Canım 43 gün geçmiş bi kan testi yaptır doktora görün bize de haber ver aslında bu kadar süre de testte çıkması lazımdı . Benimde en son 22 ekimde oldu regl oldum ama üstüne görme gibiydi benimde testler negatif cuma gidicem bende16 ekim de birlikte olduk
Doktor hamileysende bunlardan bir şey olmaz dedi yolladı 3-4 gün kullandım bıraktım pazartesi acile gidip yaptırıcam kan testiCanim benim hep oyle akintim oluyo ama simdi bisey diyemicem de sen cift cizgi gordum diyip kan testi yaptirsana yani yalandan kim olmus ayrica zaten varsa bebegin neden o kadar antibiyotik kullandinki sen
3. Günü gidin hormon testi yapsın doktorunuz önceden normal olsa bile strese bağlı olarak değişiyor değerler en azından ilaç kullanırsınız düzelirBende adet oldum doktora gitmeme gerek kalmadi heralde ama gene gidicem yaani hamile degilim niye bu kadar gecikiyo anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?