- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
-
Bende gec dollenme oldu eylul 4 de son adt tarıgımdi 30 eylul kan verdım negtfti adetımı 4-5gun gectı evde yaptm cıkmadı ve 15 ekımde tekrr yaptm ıkıncı cızgı sılık cıktı ogun gecesı kan verdım bthcg 60 cıktııKimse yok mu ??
12 gun sonra ogrendin ayyy insallah bende oyle olur belirtiler nelerdi akinti felan varmiydi adet sancisi felanBende gec dollenme oldu eylul 4 de son adt tarıgımdi 30 eylul kan verdım negtfti adetımı 4-5gun gectı evde yaptm cıkmadı ve 15 ekımde tekrr yaptm ıkıncı cızgı sılık cıktı ogun gecesı kan verdım bthcg 60 cıktıı
Beyz ve sarı akıntım vardı adet sancmda vrdı sankı adet olck gbymsmdı sol kasgım ozllıkle agrıypdu bıds gogslermde hassasyt vrdi insallh hsmişşndrr :))12 gun sonra ogrendin ayyy insallah bende oyle olur belirtiler nelerdi akinti felan varmiydi adet sancisi felan
insallah canim ama umudum kalmadi artik bu sabah yine test yaptim négatif cikti yine 11 gun olduBeyz ve sarı akıntım vardı adet sancmda vrdı sankı adet olck gbymsmdı sol kasgım ozllıkle agrıypdu bıds gogslermde hassasyt vrdi insallh hsmişşndrr :))
12 gun sonra ogrendim oyle miBeyz ve sarı akıntım vardı adet sancmda vrdı sankı adet olck gbymsmdı sol kasgım ozllıkle agrıypdu bıds gogslermde hassasyt vrdi insallh hsmişşndrr :))
Evet 30 eylul kan testı yaptıgımda umıdım keslmıstı ztn negtftı sonucum sonra adet gecktı evde yaptım cıkmadı yne baya uzuldm kesn strstn olmuyo dedm daha sonra 11 12 gun gecknce test yptm yne evde ıkıncı cızgı sılıktı12 gun sonra ogrendim oyle mi
Insallah ya bol bol dua et nasıpte varsa ztn olurAyy insallah bende oyleyimdir cok stres yapiyorum
Kac aylık hamılesınız :)Benim ki 13 gün gecikti bende en son 7 inci gün yaptım negatif
Canım Benin adetlerim hep geçer ilk gebeliğimde hiç aldırış etmememiştim meğerse hamileymişim bende 11.gn öğrenmiştim geç döllenme dedi doktor biraz daha bekle doktora görünLutfen yardimci olun siz gec dollenme yasadinizda ne zaman ogrendiniz hangi belirtileri yasadiniz ben yaklasik 10 gundur olmuyorum son bat 20 eylul 2-3 aydir adet tarihimden 3-4 gun once olurdum gunu ve zamani aynidi 19 ekim gebelik testi yaptim negatif sonra tekrar gebelik testi yaptim 24 ekim negatif sonra kan testi yaptim 27 ekim negatif cikti fazla streste yapmamaya calisiyorum.
Bende senin gibiyim canım bugün 13. gün cesaret edip gidemedimKac aylık hamılesınız :)
Ben 2. Adetme yaklstm bıle ama kanamam var ıste dusuk tehlkem yatıyprum ole skntıdan patlaycm hamıle oldugumı duydm duyalı yatıyorm Rabbim hayrlısını versn Insallah hamılesndır sendeBende senin gibiyim canım bugün 13. gün cesaret edip gidemedim
Ben 2. Adetme yaklstm bıle ama kanamam var ıste dusuk tehlkem yatıyprum ole skntıdan patlaycm hamıle oldugumı duydm duyalı yatıyorm Rabbim hayrlısını versn Insallah hamılesndır sende
Amınnn :)Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Lutfen yardimci olun siz gec dollenme yasadinizda ne zaman ogrendiniz hangi belirtileri yasadiniz ben yaklasik 10 gundur olmuyorum son bat 20 eylul 2-3 aydir adet tarihimden 3-4 gun once olurdum gunu ve zamani aynidi 19 ekim gebelik testi yaptim negatif sonra tekrar gebelik testi yaptim 24 ekim negatif sonra kan testi yaptim 27 ekim negatif cikti fazla streste yapmamaya calisiyorum.
Oyle yapicam teşekkür ederimCanım Benin adetlerim hep geçer ilk gebeliğimde hiç aldırış etmememiştim meğerse hamileymişim bende 11.gn öğrenmiştim geç döllenme dedi doktor biraz daha bekle doktora görün
İstersen bi doktura git bende gaftaya giderim diye düşünüyorumMerhaba bende aynı sizin gibiyim 20 eylül son adet tarihim ama benim biraz geçikmeli olur 27 ekimde kan verdim negatif çıktı idrar testleride negatif çıktı hala adet olmadım ne olcak bilmiyoruun geçen ayn hsg çekilmiştim ondan enfeksiyon falan mı kaptım acaba diye düşünmeye başladım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?