Gec dollenme yasiyanlar lutfen yardimci olun

Feyzaaaaaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
584
238
103
Lutfen yardimci olun siz gec dollenme yasadinizda ne zaman ogrendiniz hangi belirtileri yasadiniz ben yaklasik 10 gundur olmuyorum son bat 20 eylul 2-3 aydir adet tarihimden 3-4 gun once olurdum gunu ve zamani aynidi 19 ekim gebelik testi yaptim negatif sonra tekrar gebelik testi yaptim 24 ekim negatif sonra kan testi yaptim 27 ekim negatif cikti fazla streste yapmamaya calisiyorum.

12 gun sonra ogrendin ayyy insallah bende oyle olur belirtiler nelerdi akinti felan varmiydi adet sancisi felan

Benim ki 13 gün gecikti bende en son 7 inci gün yaptım negatif

Canım Benin adetlerim hep geçer ilk gebeliğimde hiç aldırış etmememiştim meğerse hamileymişim bende 11.gn öğrenmiştim geç döllenme dedi doktor biraz daha bekle doktora görün

Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben 2. Adetme yaklstm bıle ama kanamam var ıste dusuk tehlkem yatıyprum ole skntıdan patlaycm hamıle oldugumı duydm duyalı yatıyorm Rabbim hayrlısını versn Insallah hamılesndır sende

Merhaba bende aynı sizin gibiyim 20 eylül son adet tarihim ama benim biraz geçikmeli olur 27 ekimde kan verdim negatif çıktı idrar testleride negatif çıktı hala adet olmadım ne olcak bilmiyoruun geçen ayn hsg çekilmiştim ondan enfeksiyon falan mı kaptım acaba diye düşünmeye başladım ((

İstersen bi doktura git bende gaftaya giderim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…