Merhaba kizlar benim son 2 aydir adet baslangiç tarihlerim 27 eylül, 29 ekim ve bu ay 1inde adet olmam gerekiyordu. suan tam 9 günlük gecikmem var. simdiye kadar çubuk testlerden yaptim hepsi negatif çikti. Geçen hafta ve 2 gün önce kan testi yaptirdim onlar da negatif. Henüz adet olmadim ama kaç gündür adet olacakmisim gibi agri var karnimin alt bölgesinde. Geç döllenmeden dolayi testler negatif çikiyor olabilir mi? Gün geçtikçe adet olmadim diye ümitleniyorum ama bi taraftan da korkuyorum bir sorun mu var diye. testler de negatif çikip sonradan hamile oldugunu ögrenenler var mi aranizda? daha once bulundugum durumda olanlar yazarsa çok sevinirim. Kendinize iyi bakin...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme yasayip hamileligini geç ögrenenler var mi?
- Konu Sahibi mimosa88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2009
- 409
- 41
- 298
Dr a neden gitmiyorsunAz önce idrar testi yaptim çok ama çok silik bi çizgi görünüyodu sanki. yarin sabah tekrar denicem insallah hamileyimdir...
gozun aydın tabıkı hamılesın cızgı cıkmıs darısı basıma...benımde buara sarsıldı gunlerım tedavıden dolayı....bende evde yaptım negatıfAz önce idrar testi yaptim çok ama çok silik bi çizgi görünüyodu sanki. yarin sabah tekrar denicem insallah hamileyimdir...
Dr a neden gitmiyorsun
Randevu aldim ocak ayina verdi :/
Bu sabah tekrar yaptim negatiff dunkinden emin degildim zaten çok silikti gözüm yanildi galibagozun aydın tabıkı hamılesın cızgı cıkmıs darısı basıma...benımde buara sarsıldı gunlerım tedavıden dolayı....bende evde yaptım negatıf
aaa kan testı yenıle kımyasal gebelık mı acaba ınsallah oyle degıldır...Bu sabah tekrar yaptim negatiff dunkinden emin degildim zaten çok silikti gözüm yanildi galiba
- 30 Mart 2009
- 409
- 41
- 298
bende 29 / 30 günde oluyorum regl tahmini çatlama zamanı 16 .gün olur diye en son 29 unda denedik bende regl gününden itibaren 25 .günde kanda yaptırdım negatif çıktı son 1 haftadır hasta olacak gibi sıkıntı m var sirtim agriyor..dün hapsurdum sağ kasigimda nasıl bir ağrı oldu kendime zor geldim.halen agriyor ara ara paranoya olduk ...pazar regl günüm
- 13 Kasım 2015
- 206
- 113
- 18
- 36
- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
Yerleşme kanaması gibi geldi bana siz önlem olsun diye ilişkiye girmeyin adet gününüz gelene kadar ağır hareketler yapmayın ve dinlenin adetten 4 gün önce kanda çıkar kan testi yaptirabilirsiniz yada adet günü gelince idrar testi.Tecrubeli arkadaslar banada yarimdi olabilirmi? İliskiden 3-4 gun sonra kasık batmasi basladi ve bugun iliskiyi geçeli toplam 7 gün oldu pempe kan geldi sizce gebelik belirtisi midir ?? Lutfen yanitlarmisiniz konu actin yazan olmadi
yok canım pek gebelik gibi değil ama ağrın dvm ederse bir dr a gitTecrubeli arkadaslar banada yarimdi olabilirmi? İliskiden 3-4 gun sonra kasık batmasi basladi ve bugun iliskiyi geçeli toplam 7 gün oldu pempe kan geldi sizce gebelik belirtisi midir ?? Lutfen yanitlarmisiniz konu actin yazan olmadi
- 13 Kasım 2015
- 206
- 113
- 18
- 36
Ag
Canim agzindan bal damliyo insallah yerlesme kanamasidir :) ben onun yerlesmesine kurban olurum :)Yerleşme kanaması gibi geldi bana siz önlem olsun diye ilişkiye girmeyin adet gününüz gelene kadar ağır hareketler yapmayın ve dinlenin adetten 4 gün önce kanda çıkar kan testi yaptirabilirsiniz yada adet günü gelince idrar testi.
- 13 Kasım 2015
- 206
- 113
- 18
- 36
Vallahi ben gordum gibi :) bi kac gun sonra bidaha yap istersenEki Görüntüle 1714462 2. Cizgiyi sizde goruyor musunuz yoksa bn mi kafayi bozuyorum?
- 13 Kasım 2015
- 206
- 113
- 18
- 36
Normalde adet disimda bi kanama hic yasamadim oyuzden yerlesmedir diye dusunmustum canimyok canım pek gebelik gibi değil ama ağrın dvm ederse bir dr a git
çok belli belirsiz resmi yakınlaştırınca gördüm ama belli olmaz doktora gidip kan vermeyince belli olmaz bu testte çıkıyorsa kanda illa ki gözükür çünkü gebelik önce kanda daha sonra idrarda çıkıyor ama inşallah iyi haberler alırsınEki Görüntüle 1714462 2. Cizgiyi sizde goruyor musunuz yoksa bn mi kafayi bozuyorum?
- 12 Kasım 2015
- 56
- 1
- 1