• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yasayip hamileligini geç ögrenenler var mi?

mimosa88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
11
13
38
36
Merhaba kizlar benim son 2 aydir adet baslangiç tarihlerim 27 eylül, 29 ekim ve bu ay 1inde adet olmam gerekiyordu. suan tam 9 günlük gecikmem var. simdiye kadar çubuk testlerden yaptim hepsi negatif çikti. Geçen hafta ve 2 gün önce kan testi yaptirdim onlar da negatif. Henüz adet olmadim ama kaç gündür adet olacakmisim gibi agri var karnimin alt bölgesinde. Geç döllenmeden dolayi testler negatif çikiyor olabilir mi? Gün geçtikçe adet olmadim diye ümitleniyorum ama bi taraftan da korkuyorum bir sorun mu var diye. testler de negatif çikip sonradan hamile oldugunu ögrenenler var mi aranizda? daha once bulundugum durumda olanlar yazarsa çok sevinirim. Kendinize iyi bakin...

Az önce idrar testi yaptim çok ama çok silik bi çizgi görünüyodu sanki. yarin sabah tekrar denicem insallah hamileyimdir...
gozun aydın tabıkı hamılesın cızgı cıkmıs darısı basıma...benımde buara sarsıldı gunlerım tedavıden dolayı....bende evde yaptım negatıf

bende 29 / 30 günde oluyorum regl tahmini çatlama zamanı 16 .gün olur diye en son 29 unda denedik bende regl gününden itibaren 25 .günde kanda yaptırdım negatif çıktı son 1 haftadır hasta olacak gibi sıkıntı m var sirtim agriyor..dün hapsurdum sağ kasigimda nasıl bir ağrı oldu kendime zor geldim.halen agriyor ara ara paranoya olduk ...pazar regl günüm

Tecrubeli arkadaslar banada yarimdi olabilirmi? İliskiden 3-4 gun sonra kasık batmasi basladi ve bugun iliskiyi geçeli toplam 7 gün oldu pempe kan geldi sizce gebelik belirtisi midir ?? Lutfen yanitlarmisiniz konu actin yazan olmadi :(

Tecrubeli arkadaslar banada yarimdi olabilirmi? İliskiden 3-4 gun sonra kasık batmasi basladi ve bugun iliskiyi geçeli toplam 7 gün oldu pempe kan geldi sizce gebelik belirtisi midir ?? Lutfen yanitlarmisiniz konu actin yazan olmadi :KK43:
Yerleşme kanaması gibi geldi bana siz önlem olsun diye ilişkiye girmeyin adet gününüz gelene kadar ağır hareketler yapmayın ve dinlenin adetten 4 gün önce kanda çıkar kan testi yaptirabilirsiniz yada adet günü gelince idrar testi.

image.jpeg
2. Cizgiyi sizde goruyor musunuz yoksa bn mi kafayi bozuyorum? :(

Tecrubeli arkadaslar banada yarimdi olabilirmi? İliskiden 3-4 gun sonra kasık batmasi basladi ve bugun iliskiyi geçeli toplam 7 gün oldu pempe kan geldi sizce gebelik belirtisi midir ?? Lutfen yanitlarmisiniz konu actin yazan olmadi :KK43:
yok canım pek gebelik gibi değil ama ağrın dvm ederse bir dr a git

Ag
Yerleşme kanaması gibi geldi bana siz önlem olsun diye ilişkiye girmeyin adet gününüz gelene kadar ağır hareketler yapmayın ve dinlenin adetten 4 gün önce kanda çıkar kan testi yaptirabilirsiniz yada adet günü gelince idrar testi.
Canim agzindan bal damliyo insallah yerlesme kanamasidir :) ben onun yerlesmesine kurban olurum :)

Eki Görüntüle 1714462 2. Cizgiyi sizde goruyor musunuz yoksa bn mi kafayi bozuyorum? :KK43:
çok belli belirsiz resmi yakınlaştırınca gördüm ama belli olmaz doktora gidip kan vermeyince belli olmaz bu testte çıkıyorsa kanda illa ki gözükür çünkü gebelik önce kanda daha sonra idrarda çıkıyor ama inşallah iyi haberler alırsın

Back