• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar

Duygusuzkadinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-70
Puanlar
48
Kızlar selam lütfen bana bu hesaptan anlayan ve açıklama yapabilicek kişiler yardımcı olsun. SAT 15 aralık ovulasyon 31 aralık. Devlette takip ediliyordum . Cumartesi günü yani 4 gün önce vajinal usg 7+3 dedi doktor herşey yolunda dedi. Hesaba göre şuan 8 haftalık olmam gerek). dün de özele gideyim bir de dedim özele gittim özeldeki doktor da 7 haftalık hamilesin dedi 1 hafta geç döllenme dedi karından baktı. Ben hangisine inanayım? Yada çocuğun gelişimi durmuş olabilirmi??

Aşkım durmuş olsaydı direk söylerlerdi sadece geç döllenme olduğu için öyle söylemişlerdir ilk haftalarda çok minicik olduğu için bu şekilde sağmalar normal diye düşünüyorum içini ferah tut

3 aşağı 5 yukarı sapmalar olabilir doktorların cihazları ve biri vajinal bakıyor biri karından
Evt bende öyle düşünüyordum ama özelde doktor üstüne basa basa geç döllenme olmuş dedi sekreterine adet tarihini değiştirelim sistemde dedi bende müdahele ettim bunu ilk diyen sizsiniz devlette kimse öyle bişey demedi dedim. Madem öyle deseydi karından baktım böyle sapmalar olabilir sistemden adet tarihi değişmek nedir yani

Evt bende öyle düşünüyordum ama özelde doktor üstüne basa basa geç döllenme olmuş dedi sekreterine adet tarihini değiştirelim sistemde dedi bende müdahele ettim bunu ilk diyen sizsiniz devlette kimse öyle bişey demedi dedim. Madem öyle deseydi karından baktım böyle sapmalar olabilir sistemden adet tarihi değişmek nedir yani
Doktorların her biri o kadar farklı ki akıl sır ermiyor inanki bu süreçte tek bir doktora bağlı kalmamakla iyi yapmışssın ancak sana en iyi gelen güzel enerji veren iyi hissettiren bilgisine güvendiğin doktorla deval et canım benim en azından kafanda soru işareti bırakmaz sen canımı sıkma herşey yolundadır ben inanıyorum sende içini ferah tut 💕

Doktorların her biri o kadar farklı ki akıl sır ermiyor inanki bu süreçte tek bir doktora bağlı kalmamakla iyi yapmışssın ancak sana en iyi gelen güzel enerji veren iyi hissettiren bilgisine güvendiğin doktorla deval et canım benim en azından kafanda soru işareti bırakmaz sen canımı sıkma herşey yolundadır ben inanıyorum sende içini ferah tut 💕
Teşekkür ederim canım bu benim 4. Gebeliğim 3 tane kaybım var kafam takılmadan durmuyor ama stres te yapmamak lazım inşallah sağ salim gelir 😔❤️

Kızlar selam lütfen bana bu hesaptan anlayan ve açıklama yapabilicek kişiler yardımcı olsun. SAT 15 aralık ovulasyon 31 aralık. Devlette takip ediliyordum . Cumartesi günü yani 4 gün önce vajinal usg 7+3 dedi doktor herşey yolunda dedi. Hesaba göre şuan 8 haftalık olmam gerek). dün de özele gideyim bir de dedim özele gittim özeldeki doktor da 7 haftalık hamilesin dedi 1 hafta geç döllenme dedi karından baktı. Ben hangisine inanayım? Yada çocuğun gelişimi durmuş olabilirmi??
Merhabaa sat a göre 7+3 te ayın 4ü oluyor . Bugün itibarı ile de 8+3 oluyorsun maşallah . Devlet ve özel hastane arasında muhakkak 5-7 gün fark oluyor bence bende de oldu ben özel hastane takipliyim fakat bi kere kontrol için devlet hastanesine de gittim benim devlet hastanesinde geri çıkmıştı. Hala daha ara ara o fark kapanıyor açılıyor ama sat tarihini özellikle senin bu haftalarında bebeğin boyuna göre doktor belirliyor. Crl ölçüsüne göre. 7-8-9. Haftalar bunun için çok önemli.
Ama 1 haftalık fark çok normal hele ki farklı hastaneler varsa nerde takipli olcaksan o doktoruna güven bence. Bizim burda devlet hastaneleri cihazları çok iyi değil o yüzden normal demiştim ben.

Merhabalar
Sat 10 şubat
Adet döngüm 33 gün civari
Bugün sat a göre 7+1 kese göründü ama embrio 2 mm sadece.
Keyfim kaçtı korkuyorum. cuma günü tekrar beta bakalim yukseliyorsa korkma dedi doktor ama bir sonra ki ultrason 15 gün sonra.. düşüp başlarsa bekleme acile git dedi...
Bu kadar fark olabilir mi? Döllenme ihtimali 5 marta kdr olabilirmiş. Yani aslinda 7 haftada değil 5 küsürdeymişim (tabi bunu doktor demiyor aeaştirmalarim diyor...)
Kafam cok karisik. Benzer durum yasayanlar var mı?

Merhabalar
Sat 10 şubat
Adet döngüm 33 gün civari
Bugün sat a göre 7+1 kese göründü ama embrio 2 mm sadece.
Keyfim kaçtı korkuyorum. cuma günü tekrar beta bakalim yukseliyorsa korkma dedi doktor ama bir sonra ki ultrason 15 gün sonra.. düşüp başlarsa bekleme acile git dedi...
Bu kadar fark olabilir mi? Döllenme ihtimali 5 marta kdr olabilirmiş. Yani aslinda 7 haftada değil 5 küsürdeymişim (tabi bunu doktor demiyor aeaştirmalarim diyor...)
Kafam cok karisik. Benzer durum yasayanlar var mı?
Benim sat a göre 3 hafta fark var geç yumurtlamışım siz usg ölçümünde doktorun dediğini baz alın 7+1i değil 5. Haftayı. Hiçbir sorun yok bebiş sağlıklıdır Allah’ın izniyle. 1 hafta sonra 5mm civarı vajinalden kalp atışı duyulur

Benim sat a göre 3 hafta fark var geç yumurtlamışım siz usg ölçümünde doktorun dediğini baz alın 7+1i değil 5. Haftayı. Hiçbir sorun yok bebiş sağlıklıdır Allah’ın izniyle. 1 hafta sonra 5mm civarı vajinalden kalp atışı duyulur
Ay insallah 🤗🤗🤗🤗
15 gün oncesinde gidemiyorum (yurt disinda yasiyorum cok katılar kuralcilar epey) bana cuma ya beta recetesi verdi kan vermem için. Bi umit insallah yüksek cikarda aklimda ki sorular yok olur. O kdr sakin o kdr huzurluydum ki bugüne kdr. Hic bir belirtim de yok cok rahat geciyordu.

Back
X