• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme yaşayanlar

Her adet dönemi öncesi göğüslerim şişer ve çok acır ama bu sefer ne şişme var ne acıma gayet normal. Bugün adetimin 3.günü ama ne gelen var ne giden ve de hiçbir belirti yok. kan testi yaptırdım gebelik için negatif çıktı. geç döllenme ile ilgili yazıları okuyunca merakım arttı. bu şekilde kan testinde negatif sonuç alıp bir süre sonra adet olmayınca tekrar kan testi yaptırıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Burada bir arkadaşta adet gününün üstünden 27 gün geçtikten sonra kanda pozitifi gördüğünü öğrenmiştim ve çok şaşırmıştım. Yani demem o ki adetiniz gelene kadar ümit vardır geç döllenme dediğimiz şeyi biraz da ilişki gününden hesaplarsk Daha doğru sonuca varırız bence😌
Ya kızlar benim de aynısı tam olarak anlattıklarının ve 2 gün gecikti şuan. Acaba doktora gitsem mi biraz beklesem mi. Biraz uzak mesafedeyim doktorumla. Hava şartları da çok kötü. Ya inşallah geç dollenmedir. Kaç yıldır tık Şaşmaz benim adetim. Geçen ay da ovitrelle kullandım ama bir gün beri geldi hatta. Ama bu ay ilk defa adet olmadım. Kan testim 0.10 geldi sabahtan beri ağlıyorum 😢😢😢

Ya kızlar benim de aynısı tam olarak anlattıklarının ve 2 gün gecikti şuan. Acaba doktora gitsem mi biraz beklesem mi. Biraz uzak mesafedeyim doktorumla. Hava şartları da çok kötü. Ya inşallah geç dollenmedir. Kaç yıldır tık Şaşmaz benim adetim. Geçen ay da ovitrelle kullandım ama bir gün beri geldi hatta. Ama bu ay ilk defa adet olmadım. Kan testim 0.10 geldi sabahtan beri ağlıyorum 😢😢😢

Üzülmek için çok erken bence bir hafta kadar bekleyip kan testini tekrarlamanı öneririm canım 🤗

Back