kanda muhakkak çıkardı bi doktora gitseniz?kızlar yardımcı olur musunuz lütfen. en son 10-15 ekim arası adet oldum. adetimin dönemi hiç şaşmazdı 28 +/-2,3 gün en fazla. en son 9 kasımda korunmasız bir ilişkiye girdim. yine 10-11 kasım gibi adet olmalıydım, olmadım. adetimin üzerinden 25-26 gün geçtikten sonra yani 6 aralıkta beta hcg kan testi yaptırdım ve 0,15 uml yani negatif çıktı, ondan önce de evde idrar testi yaptım onlar da negatif çıktı. bu kadar geç döllenme olabilir mi arkadaşlar. ilişkiden 27 gün sonra (pko değilim)
Acilden gitmiştim. Benim sadece merak ettiğim bu kadar süre sonra kanda çıkmama gibi bir durum söz konusu olabilir mikanda muhakkak çıkardı bi doktora gitseniz?
bazen belli olmuyor. en güveniliri kan testi oluyorMrb arkadaşlar benim bi sorun olacak 27 kasımda tekrar yumurtladim ovulasyon testiyle takipte ettiğim için için farkettim bunu ilişki oldu o gün 3 gün sonra adet tarihimdi günü geldiğinde bel ağrım karın ağrım çok fazla oldu ama adet olmadım sonraki günlerdede o kadar çok ağrım ve akintim olduki sürekli wc gidiyordum adet oldum sanarak ağrılarım geçti akinti devam etti 1 gün arayla 2 gün arayla bel ve karın ağrım çok oluyo ama geçiyo sonra bu aralarda sürekli gebelik testi yapıyorum negatif 12 gün geçti adetim den halen olmadım dün akşamda yattığımda sağ kasigima anı agri giriyordu sağ ayağıma kadar sanki iniyodu buda uyuyana kadar sanki 1 er dakka arayla devam etti başka hiç bir belirti yok dünde erken gebelik testi yaptım negatifti başına böle bişey gelen varmi acaba geç döllenme olsa şimdiye çıkardı dimi çünkü erken gebelik testi belli eder diye biliyorum
Erken gebelik testinde çıkardı olsa yumurtama günün den sayın 14. Gün adetiniz gelecektirMrb arkadaşlar benim bi sorun olacak 27 kasımda tekrar yumurtladim ovulasyon testiyle takipte ettiğim için için farkettim bunu ilişki oldu o gün 3 gün sonra adet tarihimdi günü geldiğinde bel ağrım karın ağrım çok fazla oldu ama adet olmadım sonraki günlerdede o kadar çok ağrım ve akintim olduki sürekli wc gidiyordum adet oldum sanarak ağrılarım geçti akinti devam etti 1 gün arayla 2 gün arayla bel ve karın ağrım çok oluyo ama geçiyo sonra bu aralarda sürekli gebelik testi yapıyorum negatif 12 gün geçti adetim den halen olmadım dün akşamda yattığımda sağ kasigima anı agri giriyordu sağ ayağıma kadar sanki iniyodu buda uyuyana kadar sanki 1 er dakka arayla devam etti başka hiç bir belirti yok dünde erken gebelik testi yaptım negatifti başına böle bişey gelen varmi acaba geç döllenme olsa şimdiye çıkardı dimi çünkü erken gebelik testi belli eder diye biliyorum
tarihlerden ziyade yumurtlama günlerini tutturmak önemlipeki adet geciktikten sonra girilen ilişkide hamile kalmak mümkün mü
yani adet tarihi geçtikten sonra da yumurtlayabiliyoruz anladığım kadartarihlerden ziyade yumurtlama günlerini tutturmak önemli
onu bilmiyorum canım. ben adete 1 hafta kala yumurtlama tarihimi öğrenmiştimyani adet tarihi geçtikten sonra da yumurtlayabiliyoruz anladığım kadar
Kan testinin bekleme stresi olduğu için cesaret edemiyorum erken gebelik testi gösterirdi diye düşündüğüm için o yüzden de gitmiyorum aslında 7 yıl beni ciddi anlamda yordubazen belli olmuyor. en güveniliri kan testi oluyor
hayırlısı canım allah nasip etsinKan testinin bekleme stresi olduğu için cesaret edemiyorum erken gebelik testi gösterirdi diye düşündüğüm için o yüzden de gitmiyorum aslında 7 yıl beni ciddi anlamda yordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?