• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec döllenme yasayanlar? Yerlesme kanamasi adet gecikmesinin 9.gününde olurmu?

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba yardimci olursaniz sevinirim. Adetlerim hep duzenlidir normalde ilk defa 9. Gündeyim gecikmenin. Fakat bugun 2 damla acik kahverengi bi akintim geldi ve bitti. Kendimi silince hafif suyla karisik kahve gbi cok hafif. Yerlesme olabilirmi? Gec döllenme ihtimalini dusunyorum. Idrarda testim negatif ckti 2 gün önce.
Sizce hamilelik varmidir? Adet tarihine yakin yumurtlamis olabilirm cnkü ovu testim cift cizgiydi.

Ovulasyon testi her zaman çift çizgi cikar. Sadece çift cizgiyi baz alarak geç yumurtlama olmuş diyemeyiz. Cok koyu ikinci cizgi cikmasi gerek. Sabah idrari ile tekrar test yapın isterseniz.

Ovulasyon testi her zaman çift çizgi cikar. Sadece çift cizgiyi baz alarak geç yumurtlama olmuş diyemeyiz. Cok koyu ikinci cizgi cikmasi gerek. Sabah idrari ile tekrar test yapın isterseniz.
Adetllerim hic bu kdr gecikmez. O yuzden adet tarihime yakin yumurtladigmi dusunyorum. Ve su an akintim sulu pembeye döndü sadece kendimi silerken var. Ins yerlesmedir🙏

Adetllerim hic bu kdr gecikmez. O yuzden adet tarihime yakin yumurtladigmi dusunyorum. Ve su an akintim sulu pembeye döndü sadece kendimi silerken var. Ins yerlesmedir🙏
Insallah yerlesmedir ama gecikebilir. Hormonal bir sorun olabilirz yediklerinizden, hava değişiminden olabilir. Ovulasyon testi kopkoyu iki cizgi miydi?

Insallah yerlesmedir ama gecikebilir. Hormonal bir sorun olabilirz yediklerinizden, hava değişiminden olabilir. Ovulasyon testi kopkoyu iki cizgi miydi?
Evet iki cizgiydi koyu. Hayirlisi olsun. Hic sulu pembe akintim olmazdi adetten once direk koyu kahve sonrasi direk koyu kan gelirdi.

Evet iki cizgiydi koyu. Hayirlisi olsun. Hic sulu pembe akintim olmazdi adetten once direk koyu kahve sonrasi direk koyu kan gelirdi.
Insallah vardir ama sonucunda üzülmemek icin her duruma hazirlanmak gerek. Ovulasyon her zaman 2 cizgi cikar. Kopkoyu iki cizgi varsa pozitif oluyor. Siz eminseniz olmuştur. Hayırlısı olsun.

Back
X