Ooo daha varms :)Canım işteyim şu an, 6 buçuk gibi anca alıcam :)
Evet canım yaa yaptım ama yine negatif Anlamadım gitti, başka bi sorun var heraldeYaptn mi cnm
Bende bugun adet oldm cnmEvet canım yaa yaptım ama yine negatif Anlamadım gitti, başka bi sorun var heralde
Selam geç döllenme olayını bende yaşamıştım ama adet geciktigi gibi test yaptım çıkmıştı sadece gününü geri atıyor Dr a gittiğinde belirlediğiniz tarihten az çıkıyor haftası tek fark buhiç kimse de yazmıyo yani, tecrübelerini paylaşacak kimse yok mu?????????
Benim bugün tam 15 gün oldu reglim gecikeli. Bazen sancım oluyor, belim falan çok ağrıyor ama sonra geçiyor falan. Testler hep negatifBenim bayaaaa geç döllenme oldu. Polikistik over hastalığı yüzünden kendi kendime adet olamıyordum. 53.gün yaptığım kan testi 0.5 çıktı muayene oldum doktor %100 adet olacaksın söktürücü kullanmama gerek yok dedi, kafam rahat bir sekilde bekledim, günleri bile saymadım ama haftalar geçti ben adet olmadim 79.gün test yaptım ve sürpriz :) çift çizgiyi gördüm çok şükür.. darısı tüm bekleyenlere olsunikinci testte beta hcg 13888 çıktı bu arada ve 5buçuk haftalık hamileydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?