• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar ne zaman anladınız hamile olduğunuzu

hanzade19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
44
7
1
25
Merhabalar sat 6 Kasım bugün itibari ile adetim 9. Gün gecikmedeyim ilk defa bu kadar gecikmem oldu.. 4. Gün gecikmede kan negatifti bugün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı oda ama hala hiçbir belirti yok..
Bel ağrısı, halsizlik bulantı devam ediyor.. bu şekilde sonradan hamilelik öğrenen varmı acaba..
Pazartesi tekrar kan vericem negatif ise söktürücü kullanacam

Bu sabah doktora gittim randevu alıp fakart kan testi istemedi vajinal muayenede gebelik yok dedi gönderdi yarın sağlık ocağına gidip kan verecek eve gelirken test aldim bu şekilde çıktı sizce varmıdır test hatalı mi yoksa ortası beyaz gibi anlamadım elimde başka testte yok.. dün gece yaptığım kaset test negatifti
Bugün gecikmenin 11. Günü

Eklentiler

• IMG-20241216-WA0023.jpg
    IMG-20241216-WA0023.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 94
Bu sabah doktora gittim randevu alıp fakart kan testi istemedi vajinal muayenede gebelik yok dedi gönderdi yarın sağlık ocağına gidip kan verecek eve gelirken test aldim bu şekilde çıktı sizce varmıdır test hatalı mi yoksa ortası beyaz gibi anlamadım elimde başka testte yok.. dün gece yaptığım kaset test negatifti
İkinci çizgi var kan verin benimde 19 cu gün gecikmenin bende kan verdim

Canım benim 32 gün gecikti kan verdim onda bile çok yeniydi düşün yani olabilir de olmayabilir de kan verirsen tam net belli olur

İkinci çizgi var kan verin benimde 19 cu gün gecikmenin bende kan verdim
Diger konuda da knusmustuk seninle canim mutlaka haber ver kan sonucunu bana da ben de gittim ama doktor kan istemedi ısrarla ben istedim gerek yok dedi gebelik yok dedi yarın sağlık ocağında vercem kanı inşallah hayrlı sonuçlar aliriz

Diger konuda da knusmustuk seninle canim mutlaka haber ver kan sonucunu bana da ben de gittim ama doktor kan istemedi ısrarla ben istedim gerek yok dedi gebelik yok dedi yarın sağlık ocağında vercem kanı inşallah hayrlı sonuçlar aliriz
Emzirdigim icin adet tarihim belli degildi ama tahmini 4 haftalik gecikmem vardi test yaptim senin ki gibi cikti kan verdim 150 cikti beta. 2 haftada kendim bekledim yumurtlamayla beraber hesaplayinca 8 haftalik diye gittim 6 haftalik cikmisti ama olabilir gec yumurtlamadan dolayi dengesiz hesaplar ama bence gebelik var sende kanda anlasilir 2 haftayada net belli olur gecikme devam ederse

Emzirdigim icin adet tarihim belli degildi ama tahmini 4 haftalik gecikmem vardi test yaptim senin ki gibi cikti kan verdim 150 cikti beta. 2 haftada kendim bekledim yumurtlamayla beraber hesaplayinca 8 haftalik diye gittim 6 haftalik cikmisti ama olabilir gec yumurtlamadan dolayi dengesiz hesaplar ama bence gebelik var sende kanda anlasilir 2 haftayada net belli olur gecikme devam ederse
Ayy okadar ihtycm varkı güzel şeyler duymaya çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün evlatlarınizi inşallah dün gece kaset test negatif çıkınca bu sabahta böyle çıktı erken gebelik testi inanamadim acaba hatalı mi diyorum inşallah vardır yarın kan vercem Çarşamba çıkar nasipse

Evet bende kan verdim bekliyorum vajinal ultrasonda baktı rahim duvarı 8-9 falandı herhalde kan da daha çıkmamış öğlene denk gelmiş herhalde haber veririm tabi senin testin de pozitif görünüyor acile de gidip kan vere bilirsin

Ayy okadar ihtycm varkı güzel şeyler duymaya çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün evlatlarınizi inşallah dün gece kaset test negatif çıkınca bu sabahta böyle çıktı erken gebelik testi inanamadim acaba hatalı mi diyorum inşallah vardır yarın kan vercem Çarşamba çıkar nasipse
Amiin sende saglikla guzel haberler al insallah. Erken gebelik testleri adi ustunde daha erken yakaliyo bazen suruncemede kaliyo insan silik cizgilerden ama senin ki daha net bana kalirsa

Merhabalar sat 6 Kasım bugün itibari ile adetim 9. Gün gecikmedeyim ilk defa bu kadar gecikmem oldu.. 4. Gün gecikmede kan negatifti bugün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı oda ama hala hiçbir belirti yok..
Bel ağrısı, halsizlik bulantı devam ediyor.. bu şekilde sonradan hamilelik öğrenen varmı acaba..
Aynı durumdayız ben silik çizgi gördüm bugün yarın kan vereceğim sizin sonucunuz belli oldumu acaba merak ettim:)

Ben gecikmenin 3. Günü kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün 8. Gün gecikmenin ve silik çizgi çıktı testimde tekrar kan vereceğim yani geç döllenme olabilir sizinde umudunuzu kaybetmeyin yinede inşallah vardır ❤️

Aynı durumdayız ben silik çizgi gördüm bugün yarın kan vereceğim sizin sonucunuz belli oldumu acaba merak ettim:)
Yok canım daha yarın kan vercem Çarşamba sonuç çıkar ama sabredemeyip tekrar test aldim onda gölge çıktı sadece ;( bukadar net çıkmadı anlamadım bende belirsizlik mahvetti benide sende mutlaka haber ver kandan sonra com merak ediyorum bu gecikmelerin sonu ne olacak :)))

Ben gecikmenin 3. Günü kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün 8. Gün gecikmenin ve silik çizgi çıktı testimde tekrar kan vereceğim yani geç döllenme olabilir sizinde umudunuzu kaybetmeyin yinede inşallah vardır ❤️
İnşallah canım benim hepimiz hayrla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🤲

Bende de aynısı oldu 15 gün gecikiyor
Gecikmenin 3.günü test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 1.20 çıktı 9.güm tekrar yaprım yine silik çıktı ve yine kan değerim 1.20 çıktı
1.resim 3.gün
2.resim 9.gün
1000144289.jpg

1000140546.jpg

Bende de aynısı oldu 15 gün gecikiyor
Gecikmenin 3.günü test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 1.20 çıktı 9.güm tekrar yaprım yine silik çıktı ve yine kan değerim 1.20 çıktı
1.resim 3.gün
2.resim 9.günEki Görüntüle 3525755
Eki Görüntüle 3525753
Benimde aynı sizinle 1 hafta arayla iki farklı özel hastanede 1,20 çıktı birini 18 inde birini 27sinde verdim am hala adet olmadım 11 gün gecikmem var şuanda bende test yaptım silik çıktı

Dün hastaneye gittim doktor tekrar kan alalım dedi aynı şekilde hâla 1.20 1 hafta daha olmazsan gel adet söktürücü yazalım dedi

Back
X