• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar lütfen yardım...

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5.321
3.027
103
Kızlar yine ben... hala adet olmadım desem :( Böyle olunca umutlanıyorum işte. Gecikmenin 7. Günü bugün. Adet Olmam gereken günde kan testim negatif çıkınca olsa çıkardı moduna girdim ve hamile olmadığıma inandırdım kendimi. 7 gün geçti ama hala yok. Geç döllenme belirtisi okuyorum netten ve hepsi tutuyor kafayı yemek üzereyim. Bir de bu akşam açık kahve gibi pembe gibi akıntıdan yine gelmiş... oysaki onu gördüğüm gün kanda baktırdım da negatif çıktı ya neyse... ama akıntının devamı yok tabi ki... ne diyorsunuz yeniden mi kan versem. Geç döllenme yaşayanlar beni bilgilendirsin nolur :(

Kızlar yine ben... hala adet olmadım desem :KK43: Böyle olunca umutlanıyorum işte. Gecikmenin 7. Günü bugün. Adet Olmam gereken günde kan testim negatif çıkınca olsa çıkardı moduna girdim ve hamile olmadığıma inandırdım kendimi. 7 gün geçti ama hala yok. Geç döllenme belirtisi okuyorum netten ve hepsi tutuyor kafayı yemek üzereyim. Bir de bu akşam açık kahve gibi pembe gibi akıntıdan yine gelmiş... oysaki onu gördüğüm gün kanda baktırdım da negatif çıktı ya neyse... ama akıntının devamı yok tabi ki... ne diyorsunuz yeniden mi kan versem. Geç döllenme yaşayanlar beni bilgilendirsin nolur :KK43:
Geç döllenmemi değil mi bilmiyorum adetim 1 gün geçitiğinde tedbir amaçlı bi ilaç kullanmam lazımdı bana test yaptılar ama ben tabi gerek yok adet olucam falan dedim doktor dinlemedi yaptı 2 gün sonra kardeşim heyecanlandı test aldı ve kop kopu bi pozitif gittiğimde 3000 üstündeydi sonuçum ama ilk gün çıkmamıştı inşAllah sizinki de öyledir

Geç döllenmemi değil mi bilmiyorum adetim 1 gün geçitiğinde tedbir amaçlı bi ilaç kullanmam lazımdı bana test yaptılar ama ben tabi gerek yok adet olucam falan dedim doktor dinlemedi yaptı 2 gün sonra kardeşim heyecanlandı test aldı ve kop kopu bi pozitif gittiğimde 3000 üstündeydi sonuçum ama ilk gün çıkmamıştı inşAllah sizinki de öyledir
Ne mutlu size :) Adet döngünüz kaç gündür peki

Ne mutlu size :) Adet döngünüz kaç gündür peki
Şöyle adetim düzensizdi o zamanlar şu an daha bi düzensiz tabi sadece kamile kalmadan 1 ay önce 30 gün geçmişti ertesi ay hamile olduğumu öğrenmiştim

Şöyle adetim düzensizdi o zamanlar şu an daha bi düzensiz tabi sadece kamile kalmadan 1 ay önce 30 gün geçmişti ertesi ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Anladım. Ben 7 aylık evliyim adetim hep 28-30-31-32 maksimum 35 olmuştur ama 35ten de fazla olmamıştır. Bugün tam 45.günündeyim. 33. Günümde kanda hcg negatif çıktı. Hamile olsam çoktan çıkardı kafasına girdim ve üzüldüm negatif olunca fazlasıyla :( bugün gelen pembe akıntıyı anlamadım :( yine umutlandım 33. Günde olduğu gibi :(

Anladım. Ben 7 aylık evliyim adetim hep 28-30-31-32 maksimum 35 olmuştur ama 35ten de fazla olmamıştır. Bugün tam 45.günündeyim. 33. Günümde kanda hcg negatif çıktı. Hamile olsam çoktan çıkardı kafasına girdim ve üzüldüm negatif olunca fazlasıyla :KK43: bugün gelen pembe akıntıyı anlamadım :KK43: yine umutlandım 33. Günde olduğu gibi :KK43:
35 gün değil miydi ya sınır yani 2 adet arası 35 gün olunca mı ne yapılması lazımdı tam hatırlamıyom ama 7 ay daha çok erken merak etme olur stres yapma ben 2 yıllık evliyim hala yok biraz evliliğin tadını çıkar

35 gün değil miydi ya sınır yani 2 adet arası 35 gün olunca mı ne yapılması lazımdı tam hatırlamıyom ama 7 ay daha çok erken merak etme olur stres yapma ben 2 yıllık evliyim hala yok biraz evliliğin tadını çıkar
Ben sizi hamile sandım düşük mü yaşadınız 3000 deyince...

Kızlar yine ben... hala adet olmadım desem :KK43: Böyle olunca umutlanıyorum işte. Gecikmenin 7. Günü bugün. Adet Olmam gereken günde kan testim negatif çıkınca olsa çıkardı moduna girdim ve hamile olmadığıma inandırdım kendimi. 7 gün geçti ama hala yok. Geç döllenme belirtisi okuyorum netten ve hepsi tutuyor kafayı yemek üzereyim. Bir de bu akşam açık kahve gibi pembe gibi akıntıdan yine gelmiş... oysaki onu gördüğüm gün kanda baktırdım da negatif çıktı ya neyse... ama akıntının devamı yok tabi ki... ne diyorsunuz yeniden mi kan versem. Geç döllenme yaşayanlar beni bilgilendirsin nolur :KK43:
Geç döllenmemiymiş

Benimde adetim geçti 2 tane test yaptım fakat negatif çıktı şu an gecikmesinin 4. Günü ve hala birşey yok acaba geç döllenme olabilir mi ?

Benimde adetim geçti 2 tane test yaptım fakat negatif çıktı şu an gecikmesinin 4. Günü ve hala birşey yok acaba geç döllenme olabilir mi ?
Döngünüz kac gün en son ki iliski tarihiniz nedir.benimde gecikti ve testler negatif

Geç döllenme dedikleri adet döngümüzün normalden uzun olması. Şöyle örnek vereyim;geçen ay 45. Günümde adet oldum. Yani 31. Günümde de yumurtlamış oldum. Normal döngüm 30-32 arası olduğu için adet olmam gereken tarihte olmayınca sizin gibi test yaptım negatif çıktı. Halbuki benim daha o sıra yumurtlama günümmüş. O ay geç adet olacağım tuttu yani. Hamile kalsaydım geç döllenme olmuş olacaktı işte.
Siz de anlarsınız az çok adet belirtiniz var mı yok mu diye. Adet olana kadar gün aşırı devam edin yine de.

Merhaba. Ben yıllardır pcos hastasıyım ve her zaman adetim gecikiyor. 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum. Her ay test yapıp hüsran yaşıyorum. Bugun yine adetim 25 gün geçti ve kan tahlili yaptırdım 2.86 çıktı. 2 gün önce kasik ağrısı ve sarımsı leke geldi. Dun gece de adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıdı ama olmadım. Sizce geç dollenme olablr mi. Lütfen dua edin

Merhaba. Ben yıllardır pcos hastasıyım ve her zaman adetim gecikiyor. 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum. Her ay test yapıp hüsran yaşıyorum. Bugun yine adetim 25 gün geçti ve kan tahlili yaptırdım 2.86 çıktı. 2 gün önce kasik ağrısı ve sarımsı leke geldi. Dun gece de adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıdı ama olmadım. Sizce geç dollenme olablr mi. Lütfen dua edin
Yani size umut vermek için demiyorum da iki kez kanda baktırdım ikisinde de 0 dan küçük değer çıktı. 2.86 çıkması tuhaf ama kimyasal gebelik bile olabilir buradan okuduklarından yola çıkarak söylüyorum. Çok erken baktırmış olabilirsiniz. 2 gün arayla bakıyorlar hcg değerine. Bence 2 gün sonra yeniden kan verin. 25 gün gecikmeye rağmen zaten geç döllenme olur her türlü.

Yani size umut vermek için demiyorum da iki kez kanda baktırdım ikisinde de 0 dan küçük değer çıktı. 2.86 çıkması tuhaf ama kimyasal gebelik bile olabilir buradan okuduklarından yola çıkarak söylüyorum. Çok erken baktırmış olabilirsiniz. 2 gün arayla bakıyorlar hcg değerine. Bence 2 gün sonra yeniden kan verin. 25 gün gecikmeye rağmen zaten geç döllenme olur her türlü.
Ya inşallah normal gebeliktir. Tekrar yaptıracam bir iki gün içinde ama olumsuz sonuç almaktan korktuğum için bir türlü cesaret edemyrm. Dua edin bana olur mu

Malesef adet oldum
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Moralinizi bozmayın ve adetiniz bitince ovülasyon testi alın eczaneden. Ben bu ay ilk kez onu deniyorum. İki kez test yaptım bu hafta,ikincisi biraz daha koyu çıktı sanırım yumurtlama yaklaşıyor,bakalım nasıl devam edecek.
Eczaneden 5 li aldım miratech markası. 45₺ fiyatı vardı. Tavsiye ederim. Bu şekilde yumurta takibi yaparak hamile kalan çok kişi var bu kulüpte. Tabi hergün kuru incir yemeye de devam ediyorum.

Back