• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar hamile olduğunu ne zaman öğrendi?🙌🏻

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
Kızlar selam. 5 aydır evliyim ve Allah nasip ederse çocuk sahibi olmak istiyoruz. adetim 30-35 gün arasında oluyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım adetimin 18.günü çift çizgiyi yakaladım ve o günü değerlendirdik. Geçen ay 6 Ocak’ta regl olmuştum bu ay daha olmadım. Bazı belirtilerim var geceleri midem bulanıyor,baş dönmesi oluyor ara ara, sık idrara çıkıyorum gibi gibi psikolojikte olabilir ama bilmiyorum ki 😔 iki gündür üst üste test yapıyorum hep negatif. Geç döllenme olabilir diye düşündüm bende. Aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar siz ne zaman öğrendiniz.? Geç döllenmede gebelik kaçıncı haftada anlaşılır?

Selam gec dollenmeyle hamile kalan biri olarak soyle yanitlayayim 4 kasımda adet oldum hamileligimi de 17 aralıkta erken sonuc veren test yapmistim oyle öğrendim ama cok cok yeniydi yani kan degeri daha 200 du o yüzden bi hafta falan bekle bence sonra tekrar yap testi insallah istediğin sonucu görürsün :)

Selam gec dollenmeyle hamile kalan biri olarak soyle yanitlayayim 4 kasımda adet oldum hamileligimi de 17 aralıkta erken sonuc veren test yapmistim oyle öğrendim ama cok cok yeniydi yani kan degeri daha 200 du o yüzden bi hafta falan bekle bence sonra tekrar yap testi insallah istediğin sonucu görürsün :)
Tebrik ederim 🙌🏻 hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Beklemek ne kadar zor gün geçmiyor ki.. teşekkür ederim inşallah bu ay olmuştur

Başka cevap yok muuuu

Kızlar selam. 5 aydır evliyim ve Allah nasip ederse çocuk sahibi olmak istiyoruz. adetim 30-35 gün arasında oluyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım adetimin 18.günü çift çizgiyi yakaladım ve o günü değerlendirdik. Geçen ay 6 Ocak’ta regl olmuştum bu ay daha olmadım. Bazı belirtilerim var geceleri midem bulanıyor,baş dönmesi oluyor ara ara, sık idrara çıkıyorum gibi gibi psikolojikte olabilir ama bilmiyorum ki 😔 iki gündür üst üste test yapıyorum hep negatif. Geç döllenme olabilir diye düşündüm bende. Aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar siz ne zaman öğrendiniz.? Geç döllenmede gebelik kaçıncı haftada anlaşılır?
Merhaba cnm benimde adetim 3 gün gecikti bütün belirtilerim var ama testler hep nagatif bende geç döllenme diye şüpheleniyorum senin gibi gece ve yemwk sonrası bulantılarım var sende başka ne gibi belirtiler var

Meraba hanımlar benimde adetime daha 8 gün war 20. Gün bugün yumurtlamayı daha göremedim 😑 yumurtlama geç olunca adettemi geç geliyo bilgisi olan warmı ben ilk defa owulasyon testi yapıyorum yeni ewliyim cocugum yok bu ay denemeye başladık

Bide ilk ilşkinin ertesi günden berş aşırı bel agrısı ve kasık agrısı war neden olabilir ilk defa boyle oldum

Benim de geç döllenmeydi canim adetimden 3 gün önce erken gebelik testiyle ögrendim çok zor görünen hayali bir çizgi vardı. Sabah kan verdim ve değerim 16 çıktı. Yani tahmini 3 haftalık falandı. Ben bayağı erken öğrenenlerdenim 😅

Bide ilk ilşkinin ertesi günden berş aşırı bel agrısı ve kasık agrısı war neden olabilir ilk defa boyle oldum
Yumurtlama geç olursa adette gecikiyor diye biliyorum. Benim de en büyük hamilelik belirtim sırt ve bel ağrısıydi. Nefes alınca bile batıyordu. Eğildiğim zaman kalkamıyordum hatta bir ara covitten şüphelenmiştik 😂

Yumurtlama geç olursa adette gecikiyor diye biliyorum. Benim de en büyük hamilelik belirtim sırt ve bel ağrısıydi. Nefes alınca bile batıyordu. Eğildiğim zaman kalkamıyordum hatta bir ara covitten şüphelenmiştik 😂
Allah korusun canım allah düşmanımıza wermesin onu çok kötüymüş o 🤔

Son düzenleme:
21. Gün canım bugün yumurtlama dahada gözükmüyo 😏 kafam çok karıştı ya ilk defa yapıyorum ben bide bu ay bu testleri.
11. Gün başlamıştım teste emin olamadım yani durdukca koyulaşır diyolar bide 🤔🤔🤔

20210215_221540.jpg
20210209_134729.webp
20210209_134313.webp

9 şubat testinin fotoları bkarmısın ben anlayamadım 😏😏

Son düzenleme:
21. Gün canım bugün yumurtlama dahada gözükmüyo 😏 kafam çok karıştı ya ilk defa yapıyorum ben bide bu ay bu testleri.
11. Gün başlamıştım teste emin olamadım yani durdukca koyulaşır diyolar bide 🤔🤔🤔
Testlerini atarsan belki yorum yapabilirim canim.

Testlerini atarsan belki yorum yapabilirim canim.
Pardon atmissin canim simdi gordum. Bence 9 subat pik degil 13 subat bir yaklasmis gibi ama tam koyulasmamis. Testi yapmadan once sivi alimina dikkat ediyor musun?

Benim de geç döllenmeydi canim adetimden 3 gün önce erken gebelik testiyle ögrendim çok zor görünen hayali bir çizgi vardı. Sabah kan verdim ve değerim 16 çıktı. Yani tahmini 3 haftalık falandı. Ben bayağı erken öğrenenlerdenim 😅
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah 🙏🏻 ne güzel :) darısı isteyen herkese 🤲🏻🎈

Anladım bakalım artık adetime 6 gün war
Evet genelde en az 3 saat diyolar. Her gun ayni saatte cok sivi tuketmeden yapmaya calis canim. Bir de 3 damladan fazla idrar damlatmayin diyolar. Ben laboquick kullanmistim kaset test.

Back
X