Geç döllenme yaşayanlar bakabilir mi

acelyaninblogu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
156
39
13
25
Meraba kızlar 5 şubat bat günümdü 2 aydır bebek bekliyoruz normalde çok düzenli bir döngum var kırk yılın başı bir şaşar onda da erken olurum adetim 3 gün geçti goguslerim sizliyo karnımin içi aciyo sağ taraf dün kan testi verdim 0.5 çıkmış beta geç döllenme olma ihtimali var mı eğer geç döllenme olsaydı dün çıkar miydi böyle bisey yaşayan varsa lütfen yardımcı olun

Meraba kızlar 5 şubat bat günümdü 2 aydır bebek bekliyoruz normalde çok düzenli bir döngum var kırk yılın başı bir şaşar onda da erken olurum adetim 3 gün geçti goguslerim sizliyo karnımin içi aciyo sağ taraf dün kan testi verdim 0.5 çıkmış beta geç döllenme olma ihtimali var mı eğer geç döllenme olsaydı dün çıkar miydi böyle bisey yaşayan varsa lütfen yardımcı olun
Hangi gün yumurtladığını bilmiyorsan bu soruya cevap vermek zor..

Açıkçası bende aynı durumdayım 19 Şubat bat günümdü olmadım o günden beri testler negatif dün kan tahlili verdim oda negatif geç döllenmeden şüpheleniyorum adetim çünkü düzenli ama yumurtalama geç olmuş olabilir Allah’ın işi beklemedeyim doktor 1 hafta 10 gün daha bekle olmazsan kan ver dedi beklemedeyim

Açıkçası bende aynı durumdayım 19 Şubat bat günümdü olmadım o günden beri testler negatif dün kan tahlili verdim oda negatif geç döllenmeden şüpheleniyorum adetim çünkü düzenli ama yumurtalama geç olmuş olabilir Allah’ın işi beklemedeyim doktor 1 hafta 10 gün daha bekle olmazsan kan ver dedi beklemedeyim
Benimde aynı oldu ama gecikmesine rağmen kanda çıkmıyorsa ümitlenmeyin derim ben 9. Gün gecikmeden oldum

Arkadaşlar merhaba
Bende anne olman istiyorum ve yaklaşık 4-5 aydır korunmuyorum
Adet düzenim 2 aydır 24 güne düştü
Sat 4 Şubat
Bat 27 Şubat olarak görünüyordu yumurtlama günü de takvimim uygulamasında 13 Şubat olarak görünüyordu ve değerlendirdik
Reglim şuan 3 gün gecikti 27 sinde idrar testi yaptım negatif çıktı
Geç döllenme olabilir mi kan testi ne zaman yaptırmalıyım?

Arkadaşlar merhaba
Bende anne olman istiyorum ve yaklaşık 4-5 aydır korunmuyorum
Adet düzenim 2 aydır 24 güne düştü
Sat 4 Şubat
Bat 27 Şubat olarak görünüyordu yumurtlama günü de takvimim uygulamasında 13 Şubat olarak görünüyordu ve değerlendirdik
Reglim şuan 3 gün gecikti 27 sinde idrar testi yaptım negatif çıktı
Geç döllenme olabilir mi kan testi ne zaman yaptırmalıyım?
Merhaba adet oldunumu benim 9 gün oldu hala olmadım yumurtama tarihim 10 şubattı bugun kaset test yaptım negatif çıktı

Back
X