Geç döllenme yaşayanlar bakabilir mi ??????

Aktas Sena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
35
2
1
25
Düzenli adet gören birisiyim.. adet dönemi öncesinde sadece bel ağrısı yaşadım. Dün idrar testi negatif çıktı. Şu an adetim 5 gün geçti . Bugün goguslerimde sertleşme oldu alt karnımda da şişlik var . Geç döllenme olabilir mi ? Yoksa evham mi yapıyorum

Kan testi verseydin canım inşallah vardır

Merhaba regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok

80 gün gecikme mi

Kızlar benimde durumum aynı gecikmenin 6. Günü kan verdim 1.40 çıktı doktor şüpheli dedi zaten idrar testleri negatif çıkıyor ama bi tanesi silik çizgi çıktı bugün gecikmenin 10. Günü yarın 11 olacak gidip bir daha kan vereceğim bi arkadaşım da 1.20 ile bekleyip 1 hafta sonra öğrenmişti hamile olduğunu geç döllenme olabiliyor umarım vardır dua edin

Merhaba kızlar benimde durumum aynı son âdet tarihimin ilk günü 30 kasm 28 yada 30 Aralık adet olmam gerekiyordu evde test yaptım negatif çıktı kan verdim <2 çıktı ama hala adet olmadım hiç bukadar gecikmezdim ya 2gun erken yada geç olurdum

Sizin sonunuz ne çıktı

var mıymış?

Hala adet olmadım evdeki testler negatif çıkıyor
Bende şuan hastanedeyim. Kan vericem gecikmenin 5. Günü idrar testiyle ugrasamiycam çok sinirlendiriyor en iyisi kan verip kesin sonuca odaklanmak yine negatif çıkarsa 10 gün daha beklicem yine olmassa kadın doğumun yolu gözüktü ilaç verinde sokuleyim bari böyle şişkin siskin dolaşmaktansa

İnşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…