• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar? Adet öncesindeki birkaç günde gebe kalanlar?

Kimse yazmıyor malesef bayanlar.. Eşim ilk kez içeri boşaldı çekilme olmadan. O da adetten dört gn ve iki gün öncesine gelen tarihlerdi.. Merakta kaldım gerçekten

Kimse yazmıyor malesef bayanlar.. Eşim ilk kez içeri boşaldı çekilme olmadan. O da adetten dört gn ve iki gün öncesine gelen tarihlerdi.. Merakta kaldım gerçekten
Canım ben büyük ihtimal öyle kaldım diye düşünüyorum ama şuan bendede net birşey yok beta 776.8 oldu , ebe üstüne görme filan gibi bşrley söyledi

Böyle birşey mümkün tabii ki yeter ki Rabbim ol desin.
Adete yakin yumurtlama olduysa tabii ki hamile kalabilirsiniz.

Merhabalar,
Bende aranıza yeni katıldım. SAT 22 Şubat ve 22 Martta adet görmem gerekiyordu :hasta:. Bugün gecikmemin 8. günü ve çok hafif kahverengi lekelenmem var. 25 Martta kan testi yaptım fakat negatif çıktı.Göğüs hassasiyetim ve şişlik mevcut. İdrar testleri de negatif çıkıyor.:hasta: Patlamak üzere olan bir bomba gibi hissediyorum kendimi fakat ne gelen var ne giden:KK43: Benim durumumda olan var mı acaba.? Şimdiden teşekkürler

Merhabalar,
Bende aranıza yeni katıldım. SAT 22 Şubat ve 22 Martta adet görmem gerekiyordu :hasta:. Bugün gecikmemin 8. günü ve çok hafif kahverengi lekelenmem var. 25 Martta kan testi yaptım fakat negatif çıktı.Göğüs hassasiyetim ve şişlik mevcut. İdrar testleri de negatif çıkıyor.:hasta: Patlamak üzere olan bir bomba gibi hissediyorum kendimi fakat ne gelen var ne giden:KK43: Benim durumumda olan var mı acaba.? Şimdiden teşekkürler
Mevsim gecislerinden dolayi gec sökülebilirsiniz, ya da gec döllenme de olmuş olabilir.

KaSe18 KaSe18 cevabın için teşekkürler. Daha önceden bir düşük ve bir boş gebeliğim var. Dört göz ile bebek istiyoruz diyebilirim. İnşallah hayırlısı olur:KK200:
Rabbimtez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah arkadaşım, güzel haberlerini okumak nasip olsun tez vakitte inşallah.

selam bayanlar benim öyle oldu Şubat'ın 16adet olduydum Mart 12. gün beraber oldum korunmadim şuan hamileyim benim adetten önce oldu yani hayırlısı olsun.

Canım ben büyük ihtimal öyle kaldım diye düşünüyorum ama şuan bendede net birşey yok beta 776.8 oldu , ebe üstüne görme filan gibi bşrley söyledi
Merhaba.. Sizin kan tahlil sonucunuz beklenen adet tarihinden kaç gün sonra sonuç verdi? Benim 10 gün sonra çıkmadı Kanda

selam bayanlar benim öyle oldu Şubat'ın 16adet olduydum Mart 12. gün beraber oldum korunmadim şuan hamileyim benim adetten önce oldu yani hayırlısı olsun.
Ben de şubat 16 veya 17 de adet oldum tam hatırlamıyorum muhtemelen 17 ve ben de 13 martta beraber oldum. Sizle tamamen aynıyım. Gebelikten şüpheleniyorum çnkğ sürekli kasık ağrım var sancılı baya ve bel ağrısı. Göbeğinden aşağı da kahve çizgi oluştu gebelik çizgisi diyenler var. Ama çıkmadı adetten 10 gün sonra negatif dedi kan testi

Ben de şubat 16 veya 17 de adet oldum tam hatırlamıyorum muhtemelen 17 ve ben de 13 martta beraber oldum. Sizle tamamen aynıyım. Gebelikten şüpheleniyorum çnkğ sürekli kasık ağrım var sancılı baya ve bel ağrısı. Göbeğinden aşağı da kahve çizgi oluştu gebelik çizgisi diyenler var. Ama çıkmadı adetten 10 gün sonra negatif dedi kan testi
Benim 4gun sonra silik cikti sonra tekrarladim biraz daha koyu çıktı hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah benim çok düzensiz ben olmaz dedim ama ertesi günü yumurtadigimi anladım. Daha doktora gitmedim biraz beklicem .

Benim 4gun sonra silik cikti sonra tekrarladim biraz daha koyu çıktı hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah benim çok düzensiz ben olmaz dedim ama ertesi günü yumurtadigimi anladım. Daha doktora gitmedim biraz beklicem .
Seninki çabuk çıkmış. Kanda da ertesi gün mü çıktı canım

Ha pardon. Yani henüz sadece idrar testi sonucunu mu biliyorsun

Ha pardon. Yani henüz sadece idrar testi sonucunu mu biliyorsun
Evet canım daha gitmedim idrar testi ile takip ettim rengi koyulasti.Ekim ayında kürtaj oldum çok erken öğrenmiştim yiprandim bu sefer hemen gitmicem dedim.Bu arada beklenen adet günlerinde karın agrim çok oldu afedersiniz bagirsaklarim bile çok hareketlidi kesin adet olucam dedim ama olmadım.Herseyin hayırlısı forumda çok okumuştum hamile olduğu halde kanda bile çıkmamıştı.Rabbim sen ve senin gibi çocuk sahibi olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin inşallah

Back