Geç döllenme yaşayan varmı aranızda? 16 gun gecıktı

merry06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
1.502
1.597
63
27
Merhaba arkadaslar Ben yeni üye oldum. Pcosluyum 2 senedır evlıyız bebek dusunuyoruz ama nasib olmadı rabbımın bılecegı ıs tabı. Catlatma ıgnesı vurulmustum daha once ama tutmadı. Sonra kendı halıne bırakalım dedık yıne olmadı, en son Temmuzda Rahım fılmı cekıldım ondan sonra 3 aydır duzenlı adet oluyordum bu surede 7-8 kg da verdım zaten pcos ıcın. Her neyse bu ay reglım 15 gun gecıktı. Suan 15. Gunumdeyım 7. Gun kan verdım negatıf dün yıne kan verdım negatıf cıktı ve kese gormedı doktorum. Sökturucu verdı ama kullanmadım ıcımdekı his var dıyor. Size sorum böyle yaşayıp da Öğrenenız varmı Cevaplarsanız sevınırımm

Ümidinizi kırmak istemem ama canım adeten 2 hafta geçmiş geç döllenme olsa dahi çıkardı ama sen hissediyorsan tekrar kan tahlili ver canım için rahat etsin ona göre adet söktürücü içersin

Evet canım daha öncelerı hıc böyle bı hissiyat yoktu yanı aksi halde tum belırtıler var ama negatıf o yuzden 10 gun daha bekleyım olmazsam artk söktğrücü kullanrm
Ümidinizi kırmak istemem ama canım adeten 2 hafta geçmiş geç döllenme olsa dahi çıkardı ama sen hissediyorsan tekrar kan tahlili ver canım için rahat etsin ona göre adet söktürücü içersin

Sonunda benimle aynı durumu yaşayan bir arkadaş bende 14.gün gecikmemde pozitif sonuç aldım şuan HCG değerim 1022. Adet gecikmesinin başlarında da kan vermiştim ama negatif çıkmıştı. Ve bende de polikist varmış görünürde. Ben adet gecikmesi yaşayınca hamile miyim diye gittim öyle öğrendim. Sonra adet söktürücü aldım 2 kere negatif sonuçta. Eşimin içi rahat etmedi idrar testi yap dedi yaptım yapmasam çocuğu bilmeden düşürüyordum. Geç döllenme olduğum da şöyle anlaşılıyor, 21 ağustosta son regl tarihi normalde 8 haftalık gebe olmam lazım ama geç döllenme yaşadığım için 3 haftalık falan sanırım. Bekleyin biraz daha

Yani canım tam anlamadım kaç gun sonra gebe oldugunu ogrendın gecıkmenın uzerınden 14 gun mu gecmıştı. Bende Zaten kullanmadım gecıktırıcıyı cunku ıcımdekı hıssıyat var dıyor. Belırtılerın neydı canım senın bırde

Tahmini adet gecikmemin 14.gününde idrar pozitif sonuç verdi. 10 Ekim'de kan verdim 28 çıktı. 20 Ekim'de yani bugün tekrar kan verdim 1022 olmuş değerim artması gerektiği gibi artmış. Geç döllenme olayı da şöyle oluyor; ben en son 21 ağustosta adet gördüm. Yani 8 haftadır regl olmuyorum. Normalde hamilelikte son adetin birinci gününden itibaren gebelik haftası hesaplanır ama bende öyle olmuyor ne yazık ki. Hem adetim normalden fazla gecikti hem de polikistik var. Kan değerine göre şuan embriyo tahmini 4 haftalık falan. Belirtilerim de en keskin göğüs şişliği hassasiyeti yaşadım. Uçları çıktı, damarlaşma gözle görülür hale geldi. Şuan hala ağrıyor azalarak. Hislerinize güvenin. Bende kesin gebeyim diyordum 2 kere negatif sonucu görünce olsam çıkmaz mı kan bu diye düşündüm. Hala adet olmadıysanız bir umut var 3.haftanızı da doldurun bi belki benim gibi sürpriz yumurtanız çıkar

İnşaAllah o umut ıcımde bende gogus sıskınlıgı yok sadece kasık agrım cok fazla Akıntım da var Adet olacakmıs gıbıyım ama olmadım 17 gun oldu. 10 gun daha bekleyecegım bakalım Olmadı Tekrar doktora gıdecegım Artık kan vermeyede cekınıyorum

Canım merhaba bende en son adet tarihim 24 Ekim ve kasımda adet olmadım kan testi verdim 2 defa 3 gün aralıklarla ikiside negatif çıktı en son ilişkiye 19 kasımda girmiştik acaba geç döllenme olmuş olabilir mi doktora gittim betahcg negatif çıkınca adet söktürücü verdi benim adetler8m hep düzenli olurdu mevsim geçişi mi acaba birazda stresli zamanlar geçiriyorum acaba gebelik var mı ne zaman kan testi vermeliyim tekrar su an adet gecikmem 9 gün

Bende gebelık cıkmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…