GEÇ DÖLLENME YARDIM

kbrraaaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
8
0
27
Kasım 8 de adet gördüm genelde adet tarihlerim 8 İ 9 u olur geç yumurtlama oldu 28 inden sonra gördüm aralık 8 de adet olucakken hala olmadım kanda negatif beta bugün reglin 7. Günü ama olmadım

eğer geç döllenmeden eminseniz ancak üç dört gün sonra pozitiflik görürsünüz bu hesaba göre

Şöyle doktor takibinde yumurtlama baktık 21 İ gösteriyordu uygulama biz 28 inden sonra gördük değerlendir dedi değerlendirdim bu ay 8 İ gösteriyor tekrar adet ama olmadım bugün ayın 15 İ geçti adetim nedendir

eğer geç döllenmeden eminseniz ancak üç dört gün sonra pozitiflik görürsünüz bu hesaba göre
Şöyle doktor takibinde yumurtlama baktık 21 İ gösteriyordu uygulama biz 28 inden sonra gördük değerlendir dedi değerlendirdim bu ay 8 İ gösteriyor tekrar adet ama olmadım bugün ayın 15 İ geçti adetim nedendir

İşte diyorum ya geç döllenmeyse birkaç güne ancak çıkar testlerde yok bebek değilse yine bir doktorunuza danışırsınız stresten gecikmiş olabilir

X