Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasım 8 de adet gördüm genelde adet tarihlerim 8 İ 9 u olur geç yumurtlama oldu 28 inden sonra gördüm aralık 8 de adet olucakken hala olmadım kanda negatif beta bugün reglin 7. Günü ama olmadım
Şöyle doktor takibinde yumurtlama baktık 21 İ gösteriyordu uygulama biz 28 inden sonra gördük değerlendir dedi değerlendirdim bu ay 8 İ gösteriyor tekrar adet ama olmadım bugün ayın 15 İ geçti adetim nedendir
Şöyle doktor takibinde yumurtlama baktık 21 İ gösteriyordu uygulama biz 28 inden sonra gördük değerlendir dedi değerlendirdim bu ay 8 İ gösteriyor tekrar adet ama olmadım bugün ayın 15 İ geçti adetim nedendir