• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme veya üstüne görenler

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18
Kızlar geç döllenme yaşayanlar veya adet olup hamile olan varmı ?
Benim 2 gün sürdü regl 4 gün gecikmeden sonra geldi ama hala başım dönüyor miğdem bulaniyor

kızlar adetin ilk günü kanda negatif gören ve daha sonra hamile kaldığını öğrenen var mı? 2 gün önce adet olmam gerekirken olmadım dün test negatif çıktı ama normalde benim adetten önce göğüslerim şişer ve acırdı bu sefer hiçbir belirti yok geç döllenme olabilir mi

Bi at bakalım testin resmini

Kaç gün geciktin

Yavrum benim şimdi şöyle bir olayın var regl 4 gün gecikti sonra gece pembe kan geldi 3-4 saat gelmedi ped taktım sonra kırmızıya dönük geldi akşam degistim ama dolmamisti ped sonra kahverengiye son buldu 2 gün sürdü sürmedi anlamadım bende ama benim fazlasıyla baş dönmem var çok ayaktan durunca başım dönüyor sonra miğdem çok kötü bulaniyo birşey yiyemiyorum doğru düzgün yediğim zamanda çıkarıyorum hemen

Yavrum benim şimdi şöyle bir olayın var regl 4 gün gecikti sonra gece pembe kan geldi 3-4 saat gelmedi ped taktım sonra kırmızıya dönük geldi akşam degistim ama dolmamisti ped sonra kahverengiye son buldu 2 gün sürdü sürmedi anlamadım bende ama benim fazlasıyla baş dönmem var çok ayaktan durunca başım dönüyor sonra miğdem çok kötü bulaniyo birşey yiyemiyorum doğru düzgün yediğim zamanda çıkarıyorum hemen
Yaaaa bence hamilesinnnnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bence sabah aç karnına bir tane daha yap ya
IMG_20200109_022057.jpg

Testim bu canım

Merhaba arkadaşlar bende eşimle 2 aydır korunmuyoruz, en son 1.5 hafta önCe test yaptım evde negatifti. Testin sonra baş dönmeleri yaşadım 3 4 defa hala da öleyim bazen kafam boşluğa düşer gibi. Neyse bunun üstüne hasta olmam gerekti 4 gün geçti , ama bugün de bi iki damla kahverengi leke geldi durdu normal de kırmızı gelirdi. Sizce test yapsam mı beklesem mi negatif çıktı kısa süre önce tekrar hüsran yaşamak istemiyorum :(

Merhaba arkadaşlar bende eşimle 2 aydır korunmuyoruz, en son 1.5 hafta önCe test yaptım evde negatifti. Testin sonra baş dönmeleri yaşadım 3 4 defa hala da öleyim bazen kafam boşluğa düşer gibi. Neyse bunun üstüne hasta olmam gerekti 4 gün geçti , ama bugün de bi iki damla kahverengi leke geldi durdu normal de kırmızı gelirdi. Sizce test yapsam mı beklesem mi negatif çıktı kısa süre önce tekrar hüsran yaşamak istemiyorum :KK43:

Canım bence bekle ben şimdi yaptım benimde 4 gün gecikti sonra geldi ama 2 gün sürdü normalden çok az geldi ama bekle birkaç gün daha

Back