• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme ve kese

Merveturann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
458
550
103
Hayirli sabahlar herkese. Ben gec dollenme yasiyorum son adet tarigim 23 mayis. Adetim cok duzensiz bu nedenle yumurtlama gunumde surekli degisiyor ve gec dollenme yasiyorum şuan. Adetten 8 gun sonraki beta hcg degerlerim 2,5 -24,95- 83,45- 487,67. En son cumartesi 487ydi ve doktor carsambaya 2 bin olur gel demisti. Gittim vajinal ultrason ile bakti fakat tam net yuvarlak bi kese goremedi ama bak buraya oturmus yerlesmis döllenmis yani kese yeri belli dedi çukurumsu bi yer gosterdi. Suan daha 4 haftalik dedi. 10 gun sonra gel dedi. Sizce bi sorun varmıdır veya ilerleyen zamanlarda çıkarmı ? Geç döllenme yasayan veya yasamis tanidigi varmi kese ne zaman gorunur ? Yerleşmiş oldugunu yrrinin belli oldugunu soyledi doktor bu benim icimi rahatlatmalimi ?

Son düzenleme:
Sen kalp atışını duyana kadar bekle yine ama normal gebelikten biraz daha geç oturmuş oluyor sadece, yani benim adet günümde 4haftalıktı senin geç döllenme olunca adetten on onbeş gün sonra 4haftalık oluyo sadece. Yani geç yerleşiyor sadece korkulacak bişi değil
Normalde kalp atışı 6-8 hafta arası duyulur ve duyduktan sonra rahatlayabilirsiniz

Hayirli sabahlar herkese. Ben gec dollenme yasiyorum son adet tarigim 23 mayis. Adetim cok duzensiz bu nedenle yumurtlama gunumde surekli degisiyor ve gec dollenme yasiyorum şuan. Adetten 8 gun sonraki beta hcg degerlerim 2,5 -24,95- 83,45- 487,67. En son cumartesi 487ydi ve doktor carsambaya 2 bin olur gel demisti. Gittim vajinal ultrason ile bakti fakat tam net yuvarlak bi kese goremedi ama bak buraya oturmus yerlesmis belli yeri dedi. Suan daha 4 haftalik dedi. 10 gun sonra gel dedi. Sizce bi sorun varmıdır veya ilerleyen zamanlarda çıkarmı ? Geç döllenme yasayan veya yasamis tanidigi varmi kese ne zaman gorunur ? Yerleşmiş oldugunu yrrinin belli oldugunu soyledi doktor bu benim icimi rahatlatmalimi ?
Mrb yengemde olmuştu ilk değeri 11 çıktı 10 gün sonra tekrarlandı 36 çıktı doktor kimyasal gebelik dedi yeğenim şuan 8 yaşında
Bende en son 31 mayısda adet oldum tekrar olmadım sorunumuz aynı başka bi konuda yazışmıştık hatırlarsanız

Mrb yengemde olmuştu ilk değeri 11 çıktı 10 gün sonra tekrarlandı 36 çıktı doktor kimyasal gebelik dedi yeğenim şuan 8 yaşında
Bende en son 31 mayısda adet oldum tekrar olmadım sorunumuz aynı başka bi konuda yazışmıştık hatırlarsanız
Hatirliyorum sanirim :) doktor kimyasal veya dis gebelik tarzi bir durumdan bahsetmedi. Degerlerim de 2 kati degil hatta 3 ve 4 katina cikiyor iki gunde. Gayet guzel dedi. Ama keseyi goremedik. Yeri belli oturmus bak burada diye gosterdi. Insallh bi sorun cikmaz

Sen kalp atışını duyana kadar bekle yine ama normal gebelikten biraz daha geç oturmuş oluyor sadece, yani benim adet günümde 4haftalıktı senin geç döllenme olunca adetten on onbeş gün sonra 4haftalık oluyo sadece. Yani geç yerleşiyor sadece korkulacak bişi değil
Normalde kalp atışı 6-8 hafta arası duyulur ve duyduktan sonra rahatlayabilirsiniz
Benim suan 4 haftalikmis ben 5 saniyodum ama. Keseyi goremedi ama çukurumsu bi yer gosterdi bebek buraya oturmus bak yeri belli dedi kese olusur dedi. Yani korkmalimiyim bilmiyorum. Endiseleniyorum. Ilk gebeligim

Benim de geç döllenme oldu canım adetime 1 hafta kala falan yumurtlamışım 5 haftalık olması gereken kese 3 haftalık görünüyodu 1 ay doktora gitmedim ikinci gebeliğim olduğundan dolayı galiba fazla telaşım da yok rızkı varsa gelicek nasılsa Allah sağlık versin 🙂 ikinci gidişimde 9 haftalık tı kalbi atıyordu hareket ediyordu telaşlanıcak bir durum yok benim adet düzensizliğim olmamasına rağmen geç döllenme olmuş adet düzensizliği olan kişilerde cok rastalanan bir durum ilerleyen haftalarda sat a göre gelişimini yakalıyormuş

Benim de geç döllenme oldu canım adetime 1 hafta kala falan yumurtlamışım 5 haftalık olması gereken kese 3 haftalık görünüyodu 1 ay doktora gitmedim ikinci gebeliğim olduğundan dolayı galiba fazla telaşım da yok rızkı varsa gelicek nasılsa Allah sağlık versin 🙂 ikinci gidişimde 9 haftalık tı kalbi atıyordu hareket ediyordu telaşlanıcak bir durum yok benim adet düzensizliğim olmamasına rağmen geç döllenme olmuş adet düzensizliği olan kişilerde cok rastalanan bir durum ilerleyen haftalarda sat a göre gelişimini yakalıyormuş
Bende ayni sekilde adetimden 8 gun sonra beta hcg 2,50 idi sonra 25e katlamisti yavas yavas gebelik degerleri yukselmisti. Ayni sekilde benimde suan 4 haftalik olacak bu hafta bitince hesap yaptigimda. Sizdede 3 haftalikken kese gorundumu. Bende kese degil ama döllenmis sekilde gordu doktor. Yeri burda oturmus döllenmis belli dedi cok ufak bi cukurumsu yer vardi. Dis gebelikden cekinuyorum biraz . Ilk gebeligim henuz 8 aylik evliyim. Ilk gebelikler genelde dis gebelij kimyasal gebelik oluyormus bazi bayanlarda. Bende korkuyorum acikcasi

Benim suan 4 haftalikmis ben 5 saniyodum ama. Keseyi goremedi ama çukurumsu bi yer gosterdi bebek buraya oturmus bak yeri belli dedi kese olusur dedi. Yani korkmalimiyim bilmiyorum. Endiseleniyorum. Ilk gebeligim
Korkulacak bişey yok zaten 4ncü haftada kese gözükmez canım

Back