• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec dollenme ve hamilelik :)

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Merhaba Kizlar
Sizlere fikir olsun diye actim bu konuyu.
Benim satim 14 eylul ve duzenlidir. 26 yada 28. gunde adet olurum.
batim 10 -12 ekimdi. adet olmadim. idrar testlerim negatif cikti. 15 ekimde kan testi verdim
olsa cikar dedim zaten en az 3 gun gecmisti ve degerim 5 cikti.
yani hicbir anlami yok artarsa gebelik artmazsa degilsin dedi Dr.
Suphlerle 2. kan testi icin bekledim. c.tesi kan testi yapalim dedi.
bende bugun sabah bir daha idrar testi yaptim ve 2. cizgiyi gayet guzel gordum :)
Dr kostum iki gun once yaptigim testle bugunku testi gosterdim
kan taliline gerek yok hamilesin dedi 2 gun onceki daha silikti.
persembe bebegi gorelim dedi. haftaya gidicem
Kizlar demem o ki ben adet gunu yada 2 gun gectiginde yapsaydim kan testini muhtemelen 1 yada 2 cikardi
deger yani negatif.
kesinlikle adetiniz geciktiyse hemen sokturucu kullanmayin.
bekleyin 10 yada 12 gun sonrada kan yaptirin.
benim adetim duzenli oldugu halde adete 3-4 gun kala yumurtam catlamis ki bu nadirmis. Normalde adetten 14 gun once olmasi lazim gelen bir olay. Simdi hamileyim cok mutluyum bebegim sat a gore gitmiyor
ama onemli olan saglikli olmasi ins persembe gunu muayenede saglikli oldugunu goruruz.
ALlah isteyen herkese nasip etsin. :nazar: :emir_bebek: :7: :8:

Benimde aynen öle 5.76 değerim çıkmıştı yok diyip göndermişlerdi sonraki yaptıgım testlerde pozitif çıkmıştı

yeşimcim bende sana tamda bunu sorucaktım bizleri aydınlattığın iyi oldu sendeki belirtiler neyd, canım şimdi benim batım 29 ekim 8 günüm var normalde 12 ekimde adetimin 14. cü günü oluyordu ogünlerde o yumurtlama denen akıntılar geldi benden uzayan şeffaf yapışkan olan ama aradan 10 gün geçti hala geliyo o yapışkan akıntıdan ama daha beyaz geliyo nedir acaba benimde kasıklarımda batmalar var bide ağzıma ekşi su geliyo kaç gündür çok gazım var ve ağzımın tadı hiç yok ama öyle metal tadı filan değil ağzımın tadı yok ne ola acaba canım

yeşimcim bende sana tamda bunu sorucaktım bizleri aydınlattığın iyi oldu sendeki belirtiler neyd, canım şimdi benim batım 29 ekim 8 günüm var normalde 12 ekimde adetimin 14. cü günü oluyordu ogünlerde o yumurtlama denen akıntılar geldi benden uzayan şeffaf yapışkan olan ama aradan 10 gün geçti hala geliyo o yapışkan akıntıdan ama daha beyaz geliyo nedir acaba benimde kasıklarımda batmalar var bide ağzıma ekşi su geliyo kaç gündür çok gazım var ve ağzımın tadı hiç yok ama öyle metal tadı filan değil ağzımın tadı yok ne ola acaba canım

bildigim kadariyla bazen iliskiden sonrda devam ediyor o akintilar sonradan meni gelebiliyormus.
Soylede olabilir 14. gunden once yumurtlamista olabilirsin ve o akintilar gebelik akintisida olabilir
cunku benim 2 ay once cok akintim oldu acaba dedim, adete 2 gun kala test yaptim silik 2. cizgiyi gordum
ama ben o ayda hap kullandigim icin kimyasal gebelik oldu. adetim gununde geldi ama uzun surdu
bu ay gelen akinti parca parcaydi parmaklar arasini acinca uzuyordu tam yumurta aki gibi bendede 3 gun filan surdu
simdi akinti yok. her zamanda akinti olmazmis yumurtlamanin zengin oldugu zamanlarda olurmus diye duydum
sen calismalardan hic kesme bence ins bu ayda senin bebis supriz yapar
oteki degisikliklerde ins gebelik belirtisidir. bende de gegirti oluyor ayip demesi.
batmalarda var cok az ama ara ara. ben cok ciddiye almamistim onlari.

Benimde aynen öle 5.76 değerim çıkmıştı yok diyip göndermişlerdi sonraki yaptıgım testlerde pozitif çıkmıştı

benim rahme ekildigi gundu sanirim test gunum sonradanda artti deger. Allaha sukur.
Sende saglikla al bebisini etiketine baktim ama anlayamadim kac haftalik bebegin?

bildigim kadariyla bazen iliskiden sonrda devam ediyor o akintilar sonradan meni gelebiliyormus.
Soylede olabilir 14. gunden once yumurtlamista olabilirsin ve o akintilar gebelik akintisida olabilir
cunku benim 2 ay once cok akintim oldu acaba dedim, adete 2 gun kala test yaptim silik 2. cizgiyi gordum
ama ben o ayda hap kullandigim icin kimyasal gebelik oldu. adetim gununde geldi ama uzun surdu
bu ay gelen akinti parca parcaydi parmaklar arasini acinca uzuyordu tam yumurta aki gibi bendede 3 gun filan surdu
simdi akinti yok. her zamanda akinti olmazmis yumurtlamanin zengin oldugu zamanlarda olurmus diye duydum
oteki degisikliklerde ins gebelik belirtisidir. bende de gegirti oluyor ayip demesi.

çok çok çok teşekkür ederim canım hamileliğinde hayırlı uğurlu olsun adına çok sevindim sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah

darısı bizlere:)
benim adetim 13 üne idi..
8 gün gecti..
adetim 1 gün gecti kan testi verdim 0.1 yani negatif..
dün test yaptımmm karnım çok agrıdı adet olcak gibiydim negatif çıktı...
hamile olsam idrarda kesinlikle çıkardıı.. demekki deilim

ama adette olmadım beklemedeyim..mucize olması lazımki hamile olayım sanırım:(

darısı bizlere:)
benim adetim 13 üne idi..
8 gün gecti..
adetim 1 gün gecti kan testi verdim 0.1 yani negatif..
dün test yaptımmm karnım çok agrıdı adet olcak gibiydim negatif çıktı...
hamile olsam idrarda kesinlikle çıkardıı.. demekki deilim

ama adette olmadım beklemedeyim..mucize olması lazımki hamile olayım sanırım:(

Allah buyuktur canim. ya Ol dedikten sonra brsey engel olamaz,
elbette bosa umutlandirmiyim ama 10. gun yaptir testi neyse cikar o zaman
dun yaptigin test idrarsa cikmayabilir.
10. gun kandada cikmazsa gelecek ay olur ins.

Merhaba kızlar
Benım sat 10 ekımdı 14 kasımda kan testım negatıf cıktı cok uzuldum ama cok sıddetlı bı sekılde hamıle oldugumu hıssedıyorum sureklı uykum var yorgunum ama bır yandanda dusunuyorumkı hamıle olsam kanda cıkardı normaldede 30 31 gunde regl olurum test negatıf olunca dr a da gıttım kese falan yok hamıle degılsınız kesınlıkle dedı uzuldum ama 10 gun sonra gel regl olmadıysan sokturucu yazarız dedı . 21 kasım aksam ıdrar tahlılı yaptım ve 2. cızgıyı gordum huzun sevınc mutluluk hepsı bır aradaydı bırde ılk gebelıgım ama Allah bılıyor ben hep hamıleyım dedım o duygu bambaska gercekten hıssedılıyor . Dun aksam dayanamadım yıne dr a gıttım ve keseyı gordu haftaya gel kalp atıslarını duyarız artık yanı gec dollenme olmus 7 haftalık olması lazımken 5. haftamızdayız ıns sag salım kucagıma alabılırım darısı hayırlısı ıle basınıza

Tatlım benimde ilişki sonrası akıntı vardı ve sürdü 1 hafta kadar akıntılarım sonrasıda. şimdi de kesildi akıntı. Test yaptım tek çizgi çıktı. Şimdi regl gecikmesi 3 gün oldu. Mide bulantım var sadece bugün başka belirti yok. Geç döllenme olabilir mi acaba benim durumda :(

mrb yazan kişiler çok zamn olmuş ama yardım istiyorum ben 27 28 günde düzenli adet olurum ama bu ay 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı yıkıldım resmen

Mrb ayni durumlari yasiyoruz adetimin 9.gunundeyim ve hala tik yok beklemek cok zor 2 kan testi yaptirdim negatif ;(

Bende ayni seyleri yasiyorm.Bugun 10.gunum ama hala adet olmadim.5-6 gununde kan testi yaptirdim sonuc negatif.Dunde yani 9.gununde idrar testi yaptm o da negatif ama hala adet olmadimm.

Bende ayni seyleri yasiyorm.Bugun 10.gunum ama hala adet olmadim.5-6 gununde kan testi yaptirdim sonuc negatif.Dunde yani 9.gununde idrar testi yaptm o da negatif ama hala adet olmadimm.

Örnek olsun diye yazıyorum. Adetimin 10. Gün gecikmesi içindeyken doktora gidiyorum kan değerimde beta normal zamanlarda 0,100 çıkarken 1,20 çıkıyor 5 altı olduğu için doktor negatif diyor, ultrasonda da kist falan görünmüyor hormonlar normal. Adet söktürüci Tarlusal veriyor. 4 gün 12 tableti kullanıyorum bitiyor. Bana ilacı bitirdikten sonra 10 gün içinde gelecek bekle diyor. Ben göğüs uçlarımın adet dönemindeki göğüs ağrılarından farklı olması üzerine evde test yapıyorum silik çizgi ile pozitif çıkıyor. Doktora gidiyorum ultrason (karın) yine birşey yok, kan veriyorum 1,20'den 31,15'e yğkselmiş, 2 gün sonra verdim 57,85 olmuş, bugün de vereceğim bakalım yğkselmiş mi çok değişik bir durum olduğundan endişe ediyorum kaç haftalık bilmiyorum ne Zaman ultrasonda görürüm ? :/

Örnek olsun diye yazıyorum. Adetimin 10. Gün gecikmesi içindeyken doktora gidiyorum kan değerimde beta normal zamanlarda 0,100 çıkarken 1,20 çıkıyor 5 altı olduğu için doktor negatif diyor, ultrasonda da kist falan görünmüyor hormonlar normal. Adet söktürüci Tarlusal veriyor. 4 gün 12 tableti kullanıyorum bitiyor. Bana ilacı bitirdikten sonra 10 gün içinde gelecek bekle diyor. Ben göğüs uçlarımın adet dönemindeki göğüs ağrılarından farklı olması üzerine evde test yapıyorum silik çizgi ile pozitif çıkıyor. Doktora gidiyorum ultrason (karın) yine birşey yok, kan veriyorum 1,20'den 31,15'e yğkselmiş, 2 gün sonra verdim 57,85 olmuş, bugün de vereceğim bakalım yğkselmiş mi çok değişik bir durum olduğundan endişe ediyorum kaç haftalık bilmiyorum ne Zaman ultrasonda görürüm ? :/
Keşke o adet söktürücüyu kullanmasaydın bebegini düsürebilirdin,ben asla kullanmam o ilacı

Keşke o adet söktürücüyu kullanmasaydın bebegini düsürebilirdin,ben asla kullanmam o ilacı

Doktor verince kullandım ne bileyim sonrasında da daha tutunmasını sağlıyor dediklerinde biraz tereddütle kaldım ama artık kullandım, bakalım bundan sonraki süreç önemli benim için

Ya kafayi yemek uzereyim artik aglicam ya 3 4 gun arka arkaya idrar testi yaptim erken gebelik testide dahil olmak uzere surekli silik cizgiler cikti gttm kan verdm <5.0 ckti snra yine yapmaya devam ettm testleri hala silik cizgi cikti 2 gun snra tekrar kan verdm 7.13 ckti dr. ne var ne yok diyebiliyorum dedi 2 gun once. Bu aksamda acayip sancim ve agrim oldu hafif kahverengi leke gelms bu aksam bu lekeyi farketmeden once idrar testi yapacaktimki camasirimda bu lekeyi farkettm sonra test yaptim bu sefer hic bir sey cikmadi ama kanamamda baslamadi hala adetlerim duzenli sayilmaz gecikmemde 3 gundur var lutfen yardim etsin biri bana kafayi yicem artik

Ya kafayi yemek uzereyim artik aglicam ya 3 4 gun arka arkaya idrar testi yaptim erken gebelik testide dahil olmak uzere surekli silik cizgiler cikti gttm kan verdm <5.0 ckti snra yine yapmaya devam ettm testleri hala silik cizgi cikti 2 gun snra tekrar kan verdm 7.13 ckti dr. ne var ne yok diyebiliyorum dedi 2 gun once. Bu aksamda acayip sancim ve agrim oldu hafif kahverengi leke gelms bu aksam bu lekeyi farketmeden once idrar testi yapacaktimki camasirimda bu lekeyi farkettm sonra test yaptim bu sefer hic bir sey cikmadi ama kanamamda baslamadi hala adetlerim duzenli sayilmaz gecikmemde 3 gundur var lutfen yardim etsin biri bana kafayi yicem artik
Stres yapma tutunmaya çalışıyor olabilir. Yeni gebelik. 9 ekimde gittim 1,20 idi, 18 ekimde 31,15 olmuş. Geç döllenme olabilir. Ben kan testinde görmeden önce idrarda çok silik bir çizgi gördüm de gittim. Benim adetim 9 gün gecikmişti. İşte ol deyince olduran Yaradan...

Acele etme 2 günde değil de 1 hafta bekle öyle git hastaneye tahlile ama kafana takarak stresle değil, o stresle Allah korusun tutunmaya çalışan bebeğine zarar verir düşürürsün, belli ki kendine yer arıyor şuan kanama anlattığın şekilde ise görünürde durum o, beta testleri 2 günde en az %60 artış varsa normal kabul ediliyor. Senin de daha başta 1,5 hafta falan gibi... Acele etme o yüzden, benim şuan 57,8 idi bugün test verdim kaç oldu bilmiyorum ama 3 haftalık olmasına rağmen idrar testi hala silik şekilde ama önceki testten biraz daha koyulaştı, sakin ol sakinlik önemli dua et Rabbimizden alacağın emanet için...

Back
X