• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık geç döllenme ve cinsiyet ilişkisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bana çok mantıksız geliyor bu sorular(bir kaç topiktede rastladım),
Rabbim ne dilerse o olur,illa birşeye ilişkilendirmek ne anlamsız....
Hayırlı olanı iste,bu şekil Allah'dan baskası bilemez sonucu...
:kahve:

kız erkek farketmez hayırlısı gelsin ama genelde geç döllenme yaşayan kişiler var etrafımda ve bebeklerinin kız olduğunu farkettim o yüzden böyle bir topic açtım çünki geç döllenmede spermler yumurtanın gelmesini bekliyor ve x ler y ye göre daha dayanıklı olduğundan x kromozomunun dölleme şansı daha mı yüksek oluyor sorusu geliyor insanın aklına

benimde geç döllenme hemde bayagı bi geç 2 hafta geriden geliyorum evet bende buna benzer şeyler duyuyorum geç döllenme de cinsiyet çogunlukla kız olur derler benim belli değil daha bakalım ne olcak yazarım buraya da ALLAH sağlıklı hayırlı evlat versin

benimkide geç döllenmeydi ve kızım oldu.. hatta gebelik kesesi hemen gözükmediydi bende geç döllenmeden dolayı:16:

Bencede gec döllenme sonucunda kiz olma ihtimali daha fazla x y spermlerin ömrü ve hizi sebebi ile....

bnim kızımda geç döllenmeydi.4-5 gün geriden geliyorduk.neden dediginmde geç döllenme olmuş demişti.tabi zamanla o ara kapanıyo ama ilk zamanlar geriden geldik bizde..bencede alakası var gibi.istisna olabilir tabiki ama çogunluk kız gibi..

peki kızlar geç döllenme sonucu kız olan anneler çin takvimine göre neydi uyuyormuydu ona yoksa ona göre erkek ama sizlerin kızımı oldu???

Back
X