Arkadaşlar merhaba. İnternette o kadar kafa karıştırıcı bilgiler var ki size danışmak istedim.11 martta Boşalma olmadan sadece zevk suyundan şüphelendiğim sürtünmeyle ilişkim oldu. Mart 14 de adet olmam gerekirken olmadım ve 16 mart da yumurtlama akıntısına benzer akıntım olmuştu ve mart 23 de kan testi yaptırdım 0.100 negatif çıktı. 1 nisan da 45 gün gecikmeli adet oldum yani adet kanamasıdır diye düşündüm 7 nisanda olaydan 27 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım sonuç yine negatif çıktı. Geç yumurtlamaya bağlı geç döllenme olmuş olabilşr mi ? Tekrar test yaptırmama gerek var mı ? Doktor sitesinden bir çok doktora sordum tekrar teste gerek olmadığını belirttiler. Fakat yorumlarınızı merak ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme test sonucu
- Konu Sahibi damla181
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kan testi geç döllenme hcg
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya zaten ilişki yaşamadım bakireyim de ama sürtünmeli oldu ve zevk suyundan şüphe duydum birde adetim gecikince iyice stres oldum ilk testi 12 gün sonra diğerini 26 gün sonra yaptırdım geç de olsa kanama da gördüm ama çok fazla bir şekilde kuşku duydum stres yaptımDöllenme olduysa 12 gün sonra bile idrar testinde çıkıyor 2.çizgi. Kanda negatifi almışsın 2 kez imkânsız.
- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
Hamile kalmak öyle kolay değil hanımefendi, hamile değilsiniz.Ya zaten ilişki yaşamadım bakireyim de ama sürtünmeli oldu ve zevk suyundan şüphe duydum birde adetim gecikince iyice stres oldum ilk testi 12 gün sonra diğerini 26 gün sonra yaptırdım geç de olsa kanama da gördüm ama çok fazla bir şekilde kuşku duydum stres yaptım
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Şu iki damla kana bu kadar önem vermeyin. Yapıyosanız bi işi tam yapın.Ya zaten ilişki yaşamadım bakireyim de ama sürtünmeli oldu ve zevk suyundan şüphe duydum birde adetim gecikince iyice stres oldum ilk testi 12 gün sonra diğerini 26 gün sonra yaptırdım geç de olsa kanama da gördüm ama çok fazla bir şekilde kuşku duydum stres yaptım
Hamile kalmak öyle kolay değil hanımefendi, hamile değilsiniz.
Bakireliğe önem veren bir yapım yok sadece hazır hissetmiyorum. Yaşadığım durumdan dolayı olabilme ihtimaline karşı yazılar gördüm o yüzden stres yaptım kafama taktımŞu iki damla kana bu kadar önem vermeyin. Yapıyosanız bi işi tam yapın.
Umarım öyledir bir çok doktora da danıştım fakat kendimi psikolojik olarak rahatlatamıyorumHamile kalmak öyle kolay değil hanımefendi, hamile değilsiniz.
- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
Bence kesinlikle değilsiniz. Ama size bir abla tavsiyesi, psikolojinize bu kadar zarar verecek durumlara hazır değilseniz bu durumlara girmeyin herşeyi doğru zamanda doğru kişiyle yaşamak kadar değerlisi yok.Diyelim binde yada milyonda bir ihtimal hamile kaldınız napacaksiniz? ya cana kıyacaksınız ya hamileyim diye bir adamla rica minnet evlilik bekleyeceksinkz ıkisii de benim için ölüm gibi.Demem o ki lütfen dikkat edin o zevk suyu vss erkekler için zevk olabilir biz kadınlar herşeye dikkat etmeliyiz.Umarım öyledir bir çok doktora da danıştım fakat kendimi psikolojik olarak rahatlatamıyorum
Öyle tabiki değmiyor. 2 yıldır hayatımda olan erkek arkadaşımla o anın heyecanına kapılıp birşeyler yaşadım. Pişmanlık duygusu değil fakat adetim gecikince şüpheye düştüm araştırıp durdum daha çok strese girdim kan testlerinin hatalı olabileceğini bile düşündümBacım zevk suyundan hamıle kalınsa bız senelerce bosuna ugrasıyoruz hamıle kalmak ıcın
keske okadar kolay olsa bı de ya tam ya hıc yapmayın sıze de yazık degıyor mu boyle strese
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.gerçekten bunun bilincinde olan bir insanım gakat insan bazen sevgiyle heyecanla anlık durumlara düşebiliyormuş birliktelik olmadan ve zevk suyuyla ve hamile kalınabileceğini okuduktan sonra büyük bir strese çıkmaza soktum kendimiBence kesinlikle değilsiniz. Ama size bir abla tavsiyesi, psikolojinize bu kadar zarar verecek durumlara hazır değilseniz bu durumlara girmeyin herşeyi doğru zamanda doğru kişiyle yaşamak kadar değerlisi yok.Diyelim binde yada milyonda bir ihtimal hamile kaldınız napacaksiniz? ya cana kıyacaksınız ya hamileyim diye bir adamla rica minnet evlilik bekleyeceksinkz ıkisii de benim için ölüm gibi.Demem o ki lütfen dikkat edin o zevk suyu vss erkekler için zevk olabilir biz kadınlar herşeye dikkat etmeliyiz.
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Adetim gecikmeli olunca şüpheye düştüm maalesefsürtünerek ilişki yaşadığınızı zannediyosunuz bide hamile olduğunuza inanıp test yapıyosunuz üstüne adet oluyosunuz hala hamile miyim diye düşünüyorsunuz . yazıktır yapmayın kendinize böyle şeyler
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
ama gecikmeli de olsa adet olmuşsun canım üstelik kan testi yaptırmışsın olsa mutlaka çıkardı . Rahatlat kendini hamile değilsin :) Kendini üzecek şeylerden uzak durAdetim gecikmeli olunca şüpheye düştüm maalesef
Öyle bir batağa kendimi sürükledim ki testlere bile inanmadım. Adet olunca bile üstüne görme falan diye düşündüm. Doktorsitesinde bazı doktorlar kesinlikle reddetsede bu durumları bazıları olabilir falan gibi yorumlarfa bulunmuş. O yüzden hep olumlu yaklaşmak yerine olumsuza sürükledim kendimiama gecikmeli de olsa adet olmuşsun canım üstelik kan testi yaptırmışsın olsa mutlaka çıkardı . Rahatlat kendini hamile değilsin :) Kendini üzecek şeylerden uzak dur
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Degilsin merak etme böyle düşünüp daha da stres olma imkansız hamile.olmanÖyle bir batağa kendimi sürükledim ki testlere bile inanmadım. Adet olunca bile üstüne görme falan diye düşündüm. Doktorsitesinde bazı doktorlar kesinlikle reddetsede bu durumları bazıları olabilir falan gibi yorumlarfa bulunmuş. O yüzden hep olumlu yaklaşmak yerine olumsuza sürükledim kendimi