- Emoji Skoru
- 1.406
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kahverengi lekeler geldi sabahtan bu yana arada bir geliyor kasıklarımda da azıcık ağır oldu vallahi anlamadım yaİlişkiden sonra 20 gün geçtiyse testte çıkması lazımdı birdaha tekrarla testi yada direk kan ver gecikmişsin çünkü
Kan testi yaptır adetin gelmezse canım.Bugün kahverengi lekeler geldi sabahtan bu yana arada bir geliyor kasıklarımda da azıcık ağır oldu vallahi anlamadım ya
Tamam canım benim çok sağ olKan testi yaptır adetin gelmezse canım.
Canim ne oldu sonucun, bende de aynı durum varda anlamadımTamam canım benim çok sağ ol
Sonuç gebelik olmadı canım doktora gittim söktürücü verdi adet oldum hormon testi yaptırdı doktorum çok şükür o da temiz yumurtlama takibi yapacağız doktorla beraber ayın31 gideceğim kontrole :) 30 gün üstüne adet oldum yani :)Canim ne oldu sonucun, bende de aynı durum varda anlamadım
Bende bugün gittim doktora malesef bana da söktürücü verdi. Nasip kısmetSonuç gebelik olmadı canım doktora gittim söktürücü verdi adet oldum hormon testi yaptırdı doktorum çok şükür o da temiz yumurtlama takibi yapacağız doktorla beraber ayın31 gideceğim kontrole :) 30 gün üstüne adet oldum yani :)
Aynen canım sıkma canını hayırlısı bizim için sizin ne zaman oldu deneyeliBende bugün gittim doktora malesef bana da söktürücü verdi. Nasip kısmet