Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim , bugün normal kaset test yaptım ve ışıkta görünen çooook silik bi çizgi var bakalım inşallah. Yarın Adet olmazsam yeniden test yapacağımCanım erken test alıp yapsana bir tane daha. Ben de Lh ile ilgili konulari okudum bugun, yanilttigida çok olmuş. Eğer istiyorsan inşallah hamilesindir, hem belirtiler hem pembe akıntı
Ya çok mutlu oldumm hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahhÇok teşekkür ederim , bugün normal kaset test yaptım ve ışıkta görünen çooook silik bi çizgi var bakalım inşallah. Yarın Adet olmazsam yeniden test yapacağım
Yaa Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için fakat çizgi o kadar silik ki , belki testin kendi çizgisidir ya da kuruma çizgisi bilemiyorumYa çok mutlu oldumm hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahh
Merak ettim tekrar yaparsan müsait olursan haber verirsin belkiFotoğrafta gözükmüyor sadece ışıkta çok hafif bakalım hayırlısı olsun
seni dinledim canım erken gebelik testi yaptim , çizgi yine silik bakalım yarın sabah tekrardan bakacağım kaset test ileMerak ettim tekrar yaparsan müsait olursan haber verirsin belki
seni dinledim canım erken gebelik testi yaptim , çizgi yine silik bakalım yarın sabah tekrardan bakacağım kaset test ile
Bence gebesisinizMerhaba arkadaşlar , adetim 4 gün gecikti , gebelik belirtilerini 1 hafta önce yoğun şekilde yaşadım fakat gebelik testi negatif çıktı. Adet olmam gereken ilk gün bi kaç damla pembe damla geldi ve kesildi. Geç döllenmeden şüpheleniyorum. Bugün ovulasyon testi yaptım ve bu şekilde çıktı. yorumlarınızı bekliyorum. Yerleşme kanamanızdan kaç gün sonra testlerde sonuç gördünüz .
Bugün sabah test yaptim ve çizgi koyulaşmak yerine hayalet çizgiye döndüvalla bunda gebelık var gibi bır kac gun daha sabahları ılk ıdrarla test yapın, koyulasmaya baslaması gerekecektır. Sonrasında kan testı yaptırırsınız. Normalde sılık cızgı de gebelık var demek dıyorlar.
Darısı basımıza ınsallah konuya gec döllenme yazmıssınız ama, yumurtlama zamanınız ne zamandı?
Adet döngüm normalde 30 gün 15. Günüm yumurtalama olması lazımdı 2 ay önce ovulasyon testimde öyle çıkmıştı. Bu ay gebelikten şüphelendim kasık ağrım çok olunca adet günü erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı hem de 2 kez , adetim 4 gün gecikti ve bu testlerde hafif silik çizgi çıktı . Bu sabah ilk idrarla yaptım ama çizgi koyulaşmak yerine daha belirsiz bi hale geldi yani gebe isem tahminim geç döllenme fakat olmayadabilirimvalla bunda gebelık var gibi bır kac gun daha sabahları ılk ıdrarla test yapın, koyulasmaya baslaması gerekecektır. Sonrasında kan testı yaptırırsınız. Normalde sılık cızgı de gebelık var demek dıyorlar.
Darısı basımıza ınsallah konuya gec döllenme yazmıssınız ama, yumurtlama zamanınız ne zamandı?
5 gün önce yerleşme kanamam olduğu için 14 ocakta ki ilişkimden şüphelenmiştimGec dollenme olablir ne zaman en son iliskiye girdin
Canım bununla ilgili benim bi fikrim yok. Testten teste gore değişebiliyor. Silik çizgi gözüküyor aslında 2 günde bir tekrarlayın diyorlar genelde ama ben de anlamadım. Değerlerden anlayan arkadaşlar yazar inşallah ve netlesir hamileliğin canim benimKizlar beta hcg 7.9 çıktı , çoK mu düşük anlamadım
Adet gecikmeniz dört gün ise dört güne göre biraz düşük ama beş ve üstü gebelik sayılıyor inşaAllah sağlıkla ilerlerKizlar beta hcg 7.9 çıktı , çoK mu düşük anlamadım
Teşekkürler canim , 10 dan aşağı değer belirsiz diyorlar bazı yerlerdeCanım bununla ilgili benim bi fikrim yok. Testten teste gore değişebiliyor. Silik çizgi gözüküyor aslında 2 günde bir tekrarlayın diyorlar genelde ama ben de anlamadım. Değerlerden anlayan arkadaşlar yazar inşallah ve netlesir hamileliğin canim benim