Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme olma ihtimali var mıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sogukkahve35

Kün fe yekün
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
837
497
23
33
İzmir
Kızlar 22 ağustos öğlene doğru regl olmuştum. 4 gün sürer hep. Yumurta takibi yaptım ovülasyon testleriyle 17. Günümde net iki çizgi görmüştüm. Değerlendirdik o günü ve sonrasını. 26 günde bir regl olurum bu arada düzenli olarak. Agustos ayında doktora gittim folik asit yazdı yumurtalık ve Rahim temiz demşti. Şimdi 16 Eylül yada 17 regl olmalıydım olmadı. Kasıklarda batma göğüs hassasiyetleri yaşadım göğüslerim hala hassas. Bu sabah eeken gebelik testim maalesef negatif çıktı... Geç döllenme amz konusu olabılır mı? İlk defa hayatımda gecikme yaşıyorum kasıkta batma yaşadım. Ya da bence kesin doktorun yazdığı folik asit engelliyor reglimi yaa 26 sına randevu aldım 1 hafta geçsim diye bakalom söyleyeceğim doktora bu hap yan etki diyeceğim.

Kızlar 22 ağustos öğlene doğru regl olmuştum. 4 gün sürer hep. Yumurta takibi yaptım ovülasyon testleriyle 17. Günümde net iki çizgi görmüştüm. Değerlendirdik o günü ve sonrasını. 26 günde bir regl olurum bu arada düzenli olarak. Agustos ayında doktora gittim folik asit yazdı yumurtalık ve Rahim temiz demşti. Şimdi 16 Eylül yada 17 regl olmalıydım olmadı. Kasıklarda batma göğüs hassasiyetleri yaşadım göğüslerim hala hassas. Bu sabah eeken gebelik testim maalesef negatif çıktı... Geç döllenme amz konusu olabılır mı? İlk defa hayatımda gecikme yaşıyorum kasıkta batma yaşadım. Ya da bence kesin doktorun yazdığı folik asit engelliyor reglimi yaa 26 sına randevu aldım 1 hafta geçsim diye bakalom söyleyeceğim doktora bu hap yan etki diyeceğim.
Kendi ağzınla söylüyorsun. 26 günde bir adet olan kişi 12nci gün yumurtlar. Sen 17nci gün yumurtlamışsın. Yani adetin 5 gün gecikecek. Gebelik olsaydı şimdiye kadar çıkardı zaten büyük ihtimalle.

Folik asitin adeti geciktirme özelliği yok canım.

1-2 gün içerisinde regli olmazsanız kan verin derin gebelik testlerinde çıkmayabilir idrara geç yansıyor Hoppastres geciktirme yapar sakin olmaya çalışın zor ama :KK36:

26 Eylül e aldım randevu iki gün daha olmazsam 23 Eylül de tekrar test yaparım inşallah hamileyimdir ya hayırlısı..

Yok hauıe 17. Gün ovülasyon testi pozitif çıkmıştı bu ay doğru. Temmuzda da 14. Gün pozitif çıkmıştı ama 26. Gün regl olmuştum..yani iki gün gecikme olmamıştı. Ama dediğiniz aklıma yattı yani geç haklısınız yoksa neden negatif çıksın 4 günlük gecikmeyle bir de erken gebelik testi yani.. :( regl olmayı bekliyorum şimdi kısmet değilmiş demek ki bu ay da...

Yok hauıe 17. Gün ovülasyon testi pozitif çıkmıştı bu ay doğru. Temmuzda da 14. Gün pozitif çıkmıştı ama 26. Gün regl olmuştum..yani iki gün gecikme olmamıştı. Ama dediğiniz aklıma yattı yani geç haklısınız yoksa neden negatif çıksın 4 günlük gecikmeyle bir de erken gebelik testi yani.. :KK43: regl olmayı bekliyorum şimdi kısmet değilmiş demek ki bu ay da...
Biraz daha bekle. Baktın gelmiyor test yaparsın.

Evet dollenme olduysa gec dollenme olur. Benimde adetime 1 hafta kala olmuştu. Testte gecikmeden 19 gun sonra cikmisti.

Back