- 2 Ağustos 2024
- 16
- 4
- 26
Merhaba kızlar, daha önce testlerle alakalı bir şey sormuştum yine sol kasığımda ağrı olduğu için ve sebebini doktora gidip yine öğrenemediğim için. Bundan bir ay önce şüpheli bir ilişkim oldu. Ve ilişkinin üzerinden 20 25 gün geçtikten sonra ayrı iki kan testi yaptıö ikisi de sıfır virgüllü sayılardı. Tekrar sormuş gibi oluyorum ama ağrım geçmediği için ihtimaller ne olabilir diye düşünüyorum. Geç döllenme yaşayan birileri var mı bu süreçte en geç ne zamana kadar kan testi kesin sonuçtur. Şuan olan ağrı bununla alakalı olabilir mi 25 gün sonraki kan testinden sonra geç döllenmeden dolayı pozitif çıkma gibi bir ihtimal var mı normal hamilelikte bu mümkün değil zaten biliyorum ama geç döllenme hakkında cidden pek de bilgi sahibi değilim internet üzerinde de pek bir şey bulamadım. Cevaplarsınız çok sevinirim. Sol kasığımdaki ağrının tamamen stresle alakalı olduğunu düsünüyorum ama bu ihtimal kücük de olsa var mı merak ettim bugün.. biraz uzun oldu kusuruma bakmayın cevaplayanlara şimdiden çok teşekkürler:,)