Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok teşekkür ederim paylastigin içinMerhabalar benim adet döngüm 30 gün adet olmam gereken günde kanda test yaptirdim negatif cikti. Bi hafta gecti hala olmayinca tekrar yaptirdim 290 iki gun sonra 680 oldu. Bikac gun bekleyip doktora gittim keseyi gorduk cok sukur Ahaftaya kalp atisi icin gidicem. Adet tarihime gore 8 haftalik ama doktor 6 haftalik gec dollenme olmus dedi kisacasi
allah gonlunuze gore verir insallah
Ben tam 6 gun gecince ogrendimAmin canım çok teşekkür ederim paylastigin içinbende adetten önce kan testi yaptım çıkmadı sonra adetim 3 gün geçti yaptım yine çıkmadı bilmiyorum umarım geç dollenmedir sen tam olarak ne zaman öğrendin canım
![]()
Amin insallah canım ya benim 4 günüm bende 6 günde yapayım o zamanBen tam 6 gun gecince ogrendimdoktora gore adet olcakken yumurtlamisim. Bikac gun daha bekle tekrarla insallah vardir
![]()
Bilmiyorum ki canimHanımlar ben ekimin 7sinde adet oldum bu ayda 4ünde oldum 6sında da temizlendim normalde hiç böyle olmamıştı hatta 27 ekim ve 29 ekimde kahverengi şeklinde leke gelmişti aranızda bu şekilde olupta hamile olan var mı nolur yardımcı olun
Yerlesme kanamasi olabilir benim ilk hamileligimde olmustu bi test yaptir istersenHanımlar ben ekimin 7sinde adet oldum bu ayda 4ünde oldum 6sında da temizlendim normalde hiç böyle olmamıştı hatta 27 ekim ve 29 ekimde kahverengi şeklinde leke gelmişti aranızda bu şekilde olupta hamile olan var mı nolur yardımcı olun
Rica ederimAmin insallah canım ya benim 4 günüm bende 6 günde yapayım o zamanumut oldun bana teşekkür ederim..
![]()
Rica ederim
[/QUO
Akşam üstü pembe lekelenmem olduinsallah adet değildir ya![]()
Rica ederim
[/QUO
Akşam üstü pembe lekelenmem oldu insallah adet değildir ya![]()
İnşallah canım yaa sen ne zaman test yapmıştın benim zaten iki kızım var 5 senedir istiyoruz ama olmuyorYerlesme kanamasi olabilir benim ilk hamileligimde olmustu bi test yaptir istersen
Evet benimde peçeteye silince geliyor inşallah devam etmez pembeyle.karsik beyaz gibi..Benimde oldu iki gun cok acik pembe leke ama tuvalette peceteye silince sadece. Yerlesiyo olabilir bekle bakalim![]()
Insallah etmez bakalim hayirlisiEvet benimde peçeteye silince geliyor inşallah devam etmez pembeyle.karsik beyaz gibi..![]()
Ben lekelenme olup adetim gelmeyince yaptirdim negatif cikti bi hafta sonra pozitif cikti.İnşallah canım yaa sen ne zaman test yapmıştın benim zaten iki kızım var 5 senedir istiyoruz ama olmuyor