• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olanlar

Denzfener

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
401
138
23
35
Arkadaşlar geç dollenme olanlar yazabilirmisiniz nasil di bende geç dollenme olmasından şüpheleniyorum da..yardım edin lutfeeen

Merhabalar benim adet döngüm 30 gün adet olmam gereken günde kanda test yaptirdim negatif cikti. Bi hafta gecti hala olmayinca tekrar yaptirdim 290 iki gun sonra 680 oldu. Bikac gun bekleyip doktora gittim keseyi gorduk cok sukur 😊 haftaya kalp atisi icin gidicem. Adet tarihime gore 8 haftalik ama doktor 6 haftalik gec dollenme olmus dedi kisacasi 😊 allah gonlunuze gore verir insallah

Merhabalar benim adet döngüm 30 gün adet olmam gereken günde kanda test yaptirdim negatif cikti. Bi hafta gecti hala olmayinca tekrar yaptirdim 290 iki gun sonra 680 oldu. Bikac gun bekleyip doktora gittim keseyi gorduk cok sukur A😊 haftaya kalp atisi icin gidicem. Adet tarihime gore 8 haftalik ama doktor 6 haftalik gec dollenme olmus dedi kisacasi 😊 allah gonlunuze gore verir insallah
Amin canım çok teşekkür ederim paylastigin için 🥰 bende adetten önce kan testi yaptım çıkmadı sonra adetim 3 gün geçti yaptım yine çıkmadı bilmiyorum umarım geç dollenmedir sen tam olarak ne zaman öğrendin canım 🥰

Amin canım çok teşekkür ederim paylastigin için 🥰 bende adetten önce kan testi yaptım çıkmadı sonra adetim 3 gün geçti yaptım yine çıkmadı bilmiyorum umarım geç dollenmedir sen tam olarak ne zaman öğrendin canım 🥰
Ben tam 6 gun gecince ogrendim 😊 doktora gore adet olcakken yumurtlamisim. Bikac gun daha bekle tekrarla insallah vardir 😍

Hanımlar ben ekimin 7sinde adet oldum bu ayda 4ünde oldum 6sında da temizlendim normalde hiç böyle olmamıştı hatta 27 ekim ve 29 ekimde kahverengi şeklinde leke gelmişti aranızda bu şekilde olupta hamile olan var mı nolur yardımcı olun

Hanımlar ben ekimin 7sinde adet oldum bu ayda 4ünde oldum 6sında da temizlendim normalde hiç böyle olmamıştı hatta 27 ekim ve 29 ekimde kahverengi şeklinde leke gelmişti aranızda bu şekilde olupta hamile olan var mı nolur yardımcı olun
Bilmiyorum ki canim

Yerlesme kanamasi olabilir benim ilk hamileligimde olmustu bi test yaptir istersen

benimde adetlerim düzensiz hatta adetimi beklediğim gün yumurtlama testi pozitif çıktı 20 gün önce. yumurtlamanın 12.günü hcg 14, 14.günü hcg 40 çıktı henüz kese falann gözükmedi tabi bekliyorum

Benim döngüm düzenli olmadığı için bat günüm ne zmndi bilmiorum aslında ama döngünün 27. Günü kan verdim negatifti 31. Günü idrar testinde silik çıktı 33. Gün yani bu pazartesi kan verdim 110 çıktı geç döllenme dedi sağlık ocağınfaki ebe henüz kadın doğuma gitmedim

Galiba benimde geç döllenme çünkü bende adetten 1 gün önce yaptım negatufti 3 gün geçince 175 çıktı son 3 ayim çok düzenli 27 gün cekiyordu ama ondan önce 26 35 33 günde oldgum olmuştu doktorda kese gözüktü 6+3 te gitmiştim 5 haftalik demisti

Back