Geç döllenme olabilir mi ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

meliyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
56
4
1
24
kızlar geçen ay reglim 1 gün gecikti ve 3-4 gün falan sürdü reglden 1 hafta sonra gebelik belirtilerim başladı gebe olabilirmiyim sizce testim negatif çıktı ama kanda pozitif çıkma ihtimali varmıdır

Regli olmuşsunuz sonra da birliktelik olmus, Geç döllenme dediğimiz şey yumurtanın ovulasyon doneminde pik günü değil daha sonrasında döllenmiş olması demek yani geç döllense de bikac gunde belirtiniz olması imkansız diğer sorunuzdan biliyorum konunuzu, siz umut ediyorsunuz ama biraz sabredin regl gecikmesinde netleşir inşallah, belki de siz haklisinizdir regli olmuşsunuzdur üzerine, başka fikri olan varsa da düzeltsin lütfen beni, rabbim gönlünüzden geçeni versin inşallah

Teşekkür ederim güzel anlatımınız için amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar geçen ay reglim 1 gün gecikti ve 3-4 gün falan sürdü reglden 1 hafta sonra gebelik belirtilerim başladı gebe olabilirmiyim sizce testim negatif çıktı ama kanda pozitif çıkma ihtimali varmıdır
Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…