- 20 Ekim 2024
- 1
- 0
- 32
Kızlar merhaba, size bir sorum olacak özellikle dış gebelikten sonra hamile kalanlar ve geç döllenme yaşayanlar yanıtlarsa çok sevinirim. Ben Nisan ayında hamile kaldım fakat dış gebelik geçirdim. Sonrasında 4 ekimde hsg çekildim çok şükür tüplerde ya da rahimde bir sıkıntı oluşmamış ve doktorumuz artık korunmayı bırakabilirsiniz dedi. Özellikle dış gebelikten sonra adetim biraz düzensizleştiği için yumurtlamamı ovulasyon testiyle takip ettim ve çift çizgi gördüğümüz günleri değerlendirdik. Bat bu pazartesi günü yani 21 ekimdi ama hala adet olmadım. Dış gebelik geçirdiğim dönem dışında bu kadar geciktiğim olmamıştı. Adet olacakmışım gibi hissediyorum, göğüslerde hassasiyet ve karın ağrısı dışında hamileliğe dair bir belirtim de yok. Şimdi benim sorum ve aslında korkum şu ki ilk seferde dış gebelik geçirdiğim için bu sefer de aynı şekilde olma riski var 2 sefer idrar testi yaptım negatif çıktı. Sizce bu belirtiler geç döllenme olabilir mi yoksa boşuna umutlanmamalı mıyım? Lütfen cevaplarsın çok sevirim..